2024-05-04 12:26
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Хотел "Golden Rainbow"

к.к.Слънчев бряг
общ.Несебър, обл.Бургас
Хотел, Слънчев бряг

Адрес:
8230, Слънчев бряг

Телефони:
0899609660

e-mail: info@complexrainbow.com
уеб страница:

Добавено на:
20-06-2012
Видяно:
4025 пъти

Сподели : Facebook

Информация


Golden Rainbow VIP Residence е екслузивен комплекс, който се намира в най - красивата и тиха част на Слънчев Бряг и е заобиколен от красив парк с дюни на самия бряг.

С уникалното си местоположение, стилна архитектура и луксозен интериор, комплексът е създаден да удоволетвори всички Ваши изисквания. Летният ви отдих ще бъде неповторим, имайки възможност да се насладите на красивите изгреви, панорамата към старинния Несебър, топлото море и шума на прибоя, а нощите Ви ще бъдат изпълнени с безкрайни забавления и южна романтика.
Golden Rainbow VIP Residence е модерен комплекс от 8 етажа, с хотелска част и частни апартаменти и студиа от 35 м2 до 110 м2 напълно обзаведени и оборудвани. Слънчеви апартаменти, пракрасна архитектура в разкошен средиземноморски стил, елегантен интериор и отлично качество – това е GOLDEN RAINBOW VIP RESIDENCE!

Настаняване
Комплекс „Golden Rainbow” разполага с Двойни стаи, Студия, Студия с кухненски бокс, Апартаменти с една спалня, Апартаменти с една спалня с кухненски бокс, Студия лукс с кухненски бокс и Апартаменти с една спалня лукс с кухненски бокс.
Двойна стая - разполага с двойно легло. В стаята е възможно да се сложи бебешка кошара, но не и допълнително легло. Баня с параван и тоалетна. Няма кухненски бокс.
Максимален капацитет - 2 души + 1 бебе
Студио (2+1) - едно помещение, в което има една спалня или две отделни легла. В стаята има възможност да се сложи допълнителни легло. Баня с параван и тоалетна. Няма кухненски бокс.
Максимален капацитет – 2 + 1 души
Студио (2+1) с кухненски бокс - едно помещение, в което има една спалня или две отделни легла. Апартаментът разполага с кухненски бокс. В стаята има възможност да се сложи допълнителни легло. Баня с параван и тоалетна.
Максимален капацитет – 2 + 1 души
Апартамент с една спалня - две помещения, една спалня или две отделни легла и дневна с разтегаем диван. В стаята има възможност да се сложи допълнителни легло срещу допълнително заплащане. Баня с параван и тоалетна.
Максимален капацитет – 2 + 2 души
Апартамент с една спалня с кухненски бокс - две помещения, една спалня или две отделни легла и дневна с разтегаем диван. Апартаментът разполага с кухненски бокс. В стаята има възможност да се сложи допълнителни легло срещу допълнително заплащане. Баня с параван и тоалетна.
Максимален капацитет – 2 + 2 души
Студио (2+1) лукс с кухненски бокс –различава се от стандартното студио по елегантното, луксозно и стилно интериорно обзавеждане. Този тип апартамент е в ограничени количества и се предлага за истинските ценители на лукса и изискаността.
Максимален капацитет – 2 + 1 души
Апартаментът с една спалня лукс с кухненски бокс - различава се от от стандартния апартамент с една спалня по елегантното луксозно и стилно интериорно обзавеждане. Този тип апартамент е в ограничени количества и се предлага за истинските ценители на лукса и изискаността.
Максимален капацитет – 2 + 2 души
Оборудване в апартаментите:
 Климатик
 Телевизор
 Хладилник
 Кабелна телевизия
 Интернет
 Плазмен телевизор – в лукс апартаментите само
 Балкон
 Камериерско обслужване - всеки ден
 Смяна на бельо - на всеки 3 дни

Комплексът разполага с:
 24 ч. рецепция с панорамно лоби
 Външен басейн (също детски басейн и бар - басейн)
 Подземен паркинг
 Зона за отдих и външна климатизация
 Целогодишна охрана
 Цялостна инфраструктура
 Допълнителни легла (разтегателни)/ Детски легла (baby cot)
 Сейф на рецепция, химическо чистене, екскурзии





© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 18.118.227.69 - us - us   _          
execution time : 0.11