2024-05-19 21:10
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Условия за участие в каталога

Изисквания към обявите и регистрациите

Всички условия и правила са в сила и за ВИП / ТОП позициите


1. Не се допускат дублиращи се регистрации на името на една и съща туристическа агенция/туроператор/обект. Това ограничение не важи, ако допълнителната регистрация ще бъде на някоя от платените ни позиции. По изключение е възможна втора безплатна регистрация само когато става дума за офис на агенцията в друг град.

2. Латиницата е приемлива само тогава, когато това е необходимо. Обяви написани изцяло на английски (или на латиница) и публикувани в българската версия на сайта ще бъдат трити без предупреждение.

3. Дублиращи се обяви, а също така и обяви с ненужни или неподходящи символи в заглавието, текста или снимките към обявата, са неприемливи. Неприемливи са и думи в дестинацията, написани изцяло с главни букви, обявите и дестинациите написани изцяло с ГЛАВНИ БУКВИ или такива с неадекватен текст [напр. : несвързано изброяване на дестинации, услуги и др.]. Тe също ще бъдат трити без предупреждение.

4. Дестинацията (заглавието) на офертата не е мястото за подробности и информация за цените, броя на нощувките, датите, потвърдена ли е екскурзията, какво включва или не включва цената, дали е със самолет или автобус и т.н. Въпросната информация се попълва на определените за нея места или в текста на офертата. Също така в заглавията на офертите не толерираме паразитни думи от рода на:

"топ", "промо", "супер", "хипер", "мега", "гига", "мулти", "само Х лева", "потвърдена", "ШОК ЦЕНИ", "изгодно", "НАЙ-НИСКА ЦЕНА", "Мега оферта"...

и всички останали подобни на тях и несвързани пряко с дестинацията думи или фрази. Горният списък включва само най-фрапиращите примери, но не е изчерпателен. Пълният списък се допълва регулярно. Това не включва задължението да го публикуваме тук. Модерирането на дестинацията се извършва автоматично и ръчно.

5. Не приемаме непълни обяви - такива, които не съдържат конкретна информация за програмата по дадена дестинация. Пример за такива са оферти съдържащи цена, бегло описание от няколко изречения, информация за контакти и евентуално препратка към страницата на агенцията. Те също ще бъдат трити без предупреждение.

6. Регулярното изтриване на обяви и повторното добавяне на същите обяви, с цел показването им на по-горна позиция не е разрешено. Запазваме си правото да трием или променяме позицията на такива оферти автоматично и ръчно.

7. SEO преоптимизирането или SEO спамът в заглавието/текста на дадена оферта може да доведе до сериозно наказание за сайта или част от него в търсачките. Това е и причината такива оферти да бъдат постоянен обект на модераторска намеса от наша страна - автоматична или ръчна.


При подаване на информация за участие в каталога bultourism.com, Вие декларирате следното:

* Вие сте собственик на обекта за настаняване, или упълномощено от собственика лице.
* Предоставената от Вас информация е коректна, точна и актуална, не съдържа данни в нарушение с Българското или Европейско законодатество.
* Съгласни сте посетителите да изказват коментари, по отношение на Вашата дейност.
* Съгласни сте предоставените от Вас пощенски адрес, e-mail адрес, телефонни и факс номера да бъдат ползвани от потребителите на този сайт за отправяне на запитвания, както и от екипа на bultourism.com за осъществяване на контакт с Вас във връзка с предоставяните от нас услуги.
* Разбирате, че подаването на некоректна информация може да бъде прието като опит за нелоялна конкуренция, при което екипа на bultourism.com си запазва правото за отказ на регистрация или изтриване на акаунта ви.
* Приемате,че подадената информация може да бъде обект на редакторско оформление, без да се нарушава смисъла и пълнотата на съдържанието.
* Приемате да получавате рекламни съобщения от нас, вкл. по email, за новите услуги, които ние и нашите партньори предлагаме.
* Разбирате и приемате функцията на bultourism.com като информационен посредник и че собствениците на този портал не отговарят за достоверността на информацията, която получавате от клиенти и посетители (включително нереални резервации и оплаквания) и не носят отговорност за пропуснатите от Вас ползи в тези случаи.
* Съгласни сте с посочените по-горе правила и условия за участие, а също и с това, че могат да бъдат променяни по всяко време.

За съдържанието

* bultourism.com няма задължението, обективната възможност и не контролира съдържанието на туристическите предложения.
* bultourism.com няма задължението, обективната възможност и не контролира информацията, интернет страниците, хипервръзките, данните, текста, фотографиите, графиките, както и всички материали, които потребителят търси, зарежда, разполага на сървъра на bultourism.com, използва, изпраща, предава, разпространява или прави достояние на трети лица по какъвто и да било начин.
* bultourism.com не носи отговорност спрямо Потребителите, наемодателите и трети лица за претърпени вреди и пропуснати ползи, настъпили вследствие прекратяването, спирането, променянето или ограничаването на услугите, изтриването, модифицирането, загубването, недостоверността или непълността на данни, материали или информация, използвани или станали достъпни чрез bultourism.com
* На сайта не могат да бъдат публикувани материали противоречащи на българското законодателство, на интернет етиката, съдържащи заплахи за живота и неприкосновенността на човека, призоваващи към насилие и расова, етническа и религиозна вражда, нарушаващи правата и законните интереси на трети лица, материали, които съдържат търговска или служебна тайна или друга конфиденциална информация, материали, които са обект на авторско правона трети лица, както и материали, умишлено съдържащи невярна информация или клевета. В такива случаи администраторите имат правото да изтриват материалите и да предоставят на засегната страна наличната на сайта информация за нарушителя,както и да деактивират профила на нарушителя без предупреждение.
* Съгласявайки се с тези условия, вие приемате, че нямате право да предявявате претенции въз основа на погрешно тълкуване на условия, които не са били изрично упоменати.
* bultourism.com си запазва правото да променя тези условия и правила по всяко време, влизащи в сила веднага след публикуването им на този адрес: http://bultourism.com/toc.html
* Ваше задължение е да проверявате периодично условията за участие във връзка с подобни изменения. bultourism.com няма задължението, но ще положи усилия да бъдете уведомени в разумни срокове за немаловажните промени.© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 44.200.86.95 - us - us   _          
execution time : 0.00