2024-05-06 20:25
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Хотел "Нареченски извори"

с.Нареченски бани
общ.Асеновград, обл.Пловдив
Хотел, Нареченски бани

Адрес:
ул. “Родопи” 53

Телефони:
03342/260;
0886/161008;
0887/935928


e-mail: narechenski-izvori@dir.bg
уеб страница:
Хотел Нареченски извори, Нареченски бани
Добавено на:
28-06-2009
Видяно:
20219 пъти

Сподели : Facebook

Информация


Хотел "Нареченски извори" е разположен върху планински хребети на Родопския масив в близост до местността "Нареченски бани". Базата се намира на 620 км. надморска височина. На 15 км. е от Бачковски манастир, на 25 км. югозападно от гр. Асеновград, на 45 км. от Пловдив, на 45 км. от к. к. "Пампорово", на 45 км. от "Кръстова гора", на 35 км. от "Чудните мостове", южно от шосето за Смолян се намира Римския мост, който привлича туристите с уникалната си конструкция. Близо до него, отвъд шосето, край по малко каменно мостче може да се види живописният водопад на Косовската рекичка. В близост са "Дяволското гърло" и "Ягодинската пещера". През курорта минава шосето от Пловдив и Асеновград за Чепеларе, Пампорово, Смолян, Мадан и Рудозем.
Климатът в този район е мек и благоприятен за курортолечение, понеже селището е защитено от високите планински вериги, и се смекчава от минаващата през него река.
При нас ще имате възможността да се насладите на прохлада и свеж планински въздух през летни дни и прохладни нощи. Зимата е мека, изпълнена със слънчеви и ясни дни. Тук ще прекарате една незабравима, спокойна и релаксираяа почивка сред наситената със заленина природа.
Хотел "Нареченски извори" разполага с леглова база, която може да поеме 40 души и се състои от тринадесет апартамента и петнадесет самостоятелни стаи. Комплексът разполага с конферентна зала, безплатен паркинг, охрана за Вас и Вашето семейство.
В хотелската част на Ваше разположения е телевизор с достъп до "Булсатком, самостоятелен тоалет и баня, тераса от която се разкрива спираща дъха гледка.
Ресторантът, с места за 45 човека, предлага характерните за родопския край ястия и разнообразна българска кухня.
За да бъде Вашата почивка без притеснения ние Ви предлагаме всеки десет нощувки една безплатна.
В почивна станция "Нареченски извори" всичко е направино така, че да Ви предразположи към спокойствие, да се усетите че сте желани и важни гости. Базата е на Ваше разположение целогодишно.
Така, че ако все още се чудите къде да почивате - Почивна станция "Нареченски извори" ще бъде правилният избор!



Цени

Самостоятелна стая - 30 BGN
Апартамент - 50 BGN


Снимки


Хотел Нареченски извори, Нареченски бани - снимки   Хотел Нареченски извори, Нареченски бани - снимки   Хотел Нареченски извори, Нареченски бани - снимки  

Хотел Нареченски извори, Нареченски бани - снимки   Хотел Нареченски извори, Нареченски бани - снимки   Хотел Нареченски извори, Нареченски бани - снимки  

Хотел Нареченски извори, Нареченски бани - снимки   Хотел Нареченски извори, Нареченски бани - снимки   Хотел Нареченски извори, Нареченски бани - снимки  



© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 18.221.85.33 - us - us   _          
execution time : 0.11