2024-05-03 11:08
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Хотел "Лайт Касъл"

гр.Ивайловград
общ.Ивайловград, обл.Хасково
Хотел, Ивайловград

Адрес:
ул."Г. С. Раковски" 20

Телефони:
0898 62 86 53

e-mail: lightcastle@abv.bg
уеб страница:
Хотел Лайт Касъл, Ивайловград
Добавено на:
16-10-2010
Видяно:
9996 пъти

Сподели : Facebook

Информация


Лайт Касъл Хотел и Винарна се намира в Ивайловград, китно и живописно градче разположено в най - югоизточната част на Родопите. Района е известен като екологично чист с голямо биологично разнообразие и спираща дъха природа. Богат на еко пътеки културни зебележителности, живописна природа, спокоиствие и гостоприемство, Ивайловград е точното място за отмора далеч от забързания свят на ежедневието.

Разположен в покрайнините на града, комплекс Лайт Касъл Хотел и Винарна ви грантира тишина и усамотеност в една уютна обстановка. Хотелската част разполага с деветнайсет двойни стаи, всяка една декориарана в различни цветове и стил. Декорът в светли тонове е подчертан от елегантни материи, изискани произведения на изкуството и удобна мебелировка, създавайки една приятна и уютна атмосфера. Просторни и светли нашите стаи ще ви заредят с добро настроение и положителна енергия.

Спокойствието на района, изисканата атмосфера, живописната природа и селекцията ни от висококачествени вина ще ви потопят в магическия свят на комплекс Лайт Касъл Хотел и Винарна, гарантирайки ви едно незабравимо преживяване.



Услуги

Хотелът предлага ресторант с богат асортимент от вина и ястия. Открит басейн с летен бар, който се използва през лятото. Във всяка стая си има отделен санитарен възел, отопление и телевизор. Стаите са двойни като всяка е в различен цвят.

Снимки


Хотел Лайт Касъл, Ивайловград - снимки   Хотел Лайт Касъл, Ивайловград - снимки   Хотел Лайт Касъл, Ивайловград - снимки  

Хотел Лайт Касъл, Ивайловград - снимки   Хотел Лайт Касъл, Ивайловград - снимки   Хотел Лайт Касъл, Ивайловград - снимки  



© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 3.141.100.120 - us - us   _          
execution time : 0.11