2024-04-27 21:53
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Хотел "Green Wood"

гр.Банско
общ.Банско, обл.Благоевград
Хотел, Банско

Адрес:
ул."Изворо" 1

Телефони:
0893365846

e-mail: marketing@greenwood-hotel.com
уеб страница:
Хотел Green Wood, Банско
Добавено на:
07-04-2010
Видяно:
41106 пъти

Сподели : Facebook

Информация


"Green Wood" е разположен само на 6 км. от Банско, на 3 км. от Разлог и на 2 км. от Катарино. Хотелът разполага със собствен транспорт за трансфери до ски пистите на к. к. Банско.

Само на 500 метра от хотела се намира голф игрището "Пирин голф" с 18 дупки, проектирано от световно известният Ян Уузнам. Ако търсите голф хотел в Банско, в близост до красивата местност Катарино – "Green Wood" е правилният избор.
Настаняване в "Green Wood" хотел Банско:

Като целогодишен хотел "Green Wood" може да предложи настаняване в 28 двойни стаи, 53 студия, 19 апартамента с една спалня и 6 апартамента с две спални.

Всяко от помещенията в комплекса е обзаведено в модерен стил според най - високите изисквания в бранша, а за допълнителното Ви удобство всяко помещение разполага с изцяло обзаведен кухненски бокс, 22" LCD телевизор, DVD, интернет достъп и др.



Услуги

Заведения:
Ресторантът предлага изискани ястия от европейската кухня, но като хотел в Банско, желаем да представим и ястия от националната кухня на България, както и богата селекция от вина. Лоби барът е мястото където може да съчетаете отмората от своите ски или голф занимания, с коктейл или любимо питие.

СПА Център
Закрит басейн, сауна, джакузи, парна баня, масажи и релаксация, красота за вашето здраве.

Хотел "Green Wood", като голф хотел в Катарино се намира само на 500 метра от голф игрището "Пирин Голф". Винаги сте мечтали за зелени голф игрища - сега е момента да научите една от най - аристрократичните игри или поне да опитате.

Любителите на ските ще останат очаровани - само на 10 мин. път, Банско ще Ви предложи най - добрите ски писти на Балканите с дължина 65 км. , модерен кабинков лифт с капацитет 2, 400 души на час, и много други забавления.

Други услуги, които хотела предлага са паркинг, охрана, сейф, рум сървиз, гладене, трансфери, търговска зона, детска стая, организиране на екскурзии и др.


Допълнителни услуги

Настаняване в Хотел Green Wood - Банско:
За да осигурим незабравимо прекарване на своите гости, ние от хотел Green Wood предлагаме модерно обзавеждане и елегантен стил, като всяко помещение разполага с изцяло обзаведен кухненски бокс, 22" LCD телевизор, DVD, интернет и други удобства, които можете да откриете само при нас.

Хотелът разполага със следните типове стаи:
- Двойна стая стандарт:
Стандартните двойни стаи разполагат с 2 отделни легла или спалня и малък кухненски бокс, някои от стаите притежават и балкон. За вашият комфорт ще допренесат и LCD телевизор, DVD, интернет, баня с душ кабина.

- Студио:
Студиата в хотела са завършени в 2 варианта – студио стандарт и студио лукс. Луксозните студиа са по - големи и по - удобни за настанавяне на 2 редовни и 2 допълнителни легла. Повечето от студиата разполагат с балкон. На разположение на гостите в студата са кухненски бокс, LCD телевизор, DVD, интернет и баня с душ - кабина. Студиата разполагат с две отделни легла и възможност за още две допълнителни.

- Апартамент с една спалня:
В услуга на гостите в едноспални апартаменти са кухненски бокс, маса за хранене, разтегателен диван в хола, LCD телевизор, DVD и интернет достъп. Спалнята е организирана в отделно помещение, апартамента разполага и с баня с душ кабина.

- Апартамент с 2 спални:
Двуспалният апартамент може да предложи на гостите кухненски бокс, маса за хранене, разтегателен диван в хола, LCD телевизор, DVD и достъп до интернет. Апартаментът разполага и с две отделни спални.

- Мезонет:
Мезонетът предлага на щастливите си гости хол с кухненски бокс, маса за хранене и разтегателен диван, LCD телевизор, DVD, интернет, баня с душ кабина и санитарен възел на първият етаж. На втория етаж са разположени две отделни спални и баня със санитарен възел.

Снимки


Хотел Green Wood, Банско - снимки   Хотел Green Wood, Банско - снимки   Хотел Green Wood, Банско - снимки  

Хотел Green Wood, Банско - снимки   Хотел Green Wood, Банско - снимки   Хотел Green Wood, Банско - снимки  

Хотел Green Wood, Банско - снимки   Хотел Green Wood, Банско - снимки   Хотел Green Wood, Банско - снимки  



© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 18.222.200.143 - us - us   _          
execution time : 0.11