2024-04-29 17:41
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Хотел "Спа и Уелнес хотел Елит"

гр.Балчик
общ.Балчик, обл.Добрич
Хотел, Балчик

Адрес:
район Двореца, ул. Албенско шосе

Телефони:
GSM: 0899 94 94 70
тел. 0579 7 69 58
факс. 0579 7 69 59


e-mail: hotel_elit@abv.bg
уеб страница:
Хотел Спа и Уелнес хотел Елит, Балчик
Добавено на:
03-01-2012
Видяно:
7266 пъти

Сподели : Facebook

Информация


Разположен в сърцето на Балчик обновеният Спа и уелнес хотел Елит отваря врати за гости от цял свят. Един от най - стилно обзаведените хотели в Балчик. , намиращ се в самия център на курортна зона Двореца, с изглед към Ботаническата градина, Двореца на румънската кралица Мария и морето, на пешеходно разстояние от тях.
Със своето отлично местоположение, удобства и качество на обслужване Спа и уелнес хотел Елит предлага изискана обстановка и домашен уют.
Спа и уелнес хотел Елит предлага за своите гости 54 изключително просторни стаи с площ от 30 кв. м. , елегантно обзаведени и предлагащи стил и комфорт на високо ниво. На разположение на гостите са също така 7 апартамента, които предлагат отлични условия за настаняване. Всяка стая и апартамент в Спа и уелнес хотел Елит е оазис на спокойствие, където просторът и тишината създават пълно усещане за лукс. Всички стаи са с климатик с индивидуално регулиране, кабелна телевизия, мини бар, баня с вана и балкон.
Първокласно обслужване, луксозно настаняване, персонално внимание, ние полагаме ежедневни грижи да подобрим качеството на нашите услуги, за да можем непрестанно да надминаваме Вашите очаквания и да Ви носим щастие.
Спокойната и стилна атмосфера от фоайето се пренася в просторни стаи и апартаменти в меки тонове и стилен дизайн. Атмосферата им допринася за цялостното усещане за хармония и релакс на Вашата ваканция.
На разположение на гостите на Спа и уелнес хотел Елит са уютен лоби бар с лятна тераса, класически ресторант с лятна градина, диско бар, бар басейн.

Лоби Бар
Лоби барът разполага с 50 места и се намира в просторното фоайе на хотела. Той веднага ще Ви впечатли със стилната си и изискана атмосфера. В него можете да се насладите на богат избор от алкохолни и безалкохолни напитки, коктейли и сладкиши. Вечер можете да се насладите на тиха музика и запалена камина /през зимата/.
Ресторант
Класически ресторант с българска и средиземноморска кухня, отворен през целия ден.
Нашия Главен готвач и неговият екип ще вложат целия си опит, познание и усърдие за да Ви въведат в едно изключително кулинарно пътешествие. Те ще задоволят желанията както на любителите на крехките филета и пресни салати, така и на тези, които предпочитат здравословното хранене по предварително разработено от специалисти диетолози меню.

Бар басейн
Предлага богато разнообразие от разхладителни и освежаващи напитки.

Ние знаем, че нашите гости се надяват на интересна и ползотворна почивка. Ето защо сме се постарали да им осигурим различни по своята функция и емоционална наситеност възможности за прекарване на свободното време. Да направим тяхната ваканция вълнуваща и разнообразна.
Боулинг зала Спа и уелнес хотел Елит
Спа и уелнес хотел Елит предлага на своите гости боулинг зала, изкушаващо забавление за възрастни и деца. Оборудването е от американска фирма, лидер на този пазар BRUNSWICK.

Със своите 4 писти и диско бар боулинг залата в Спа и уелнес хотел Елит дава възможност за допълнително отпускане и пълноценна почивка след часовете, прекарани в топлите басейни и SPA центъра на хотела, а на диско бара можете да утолите жаждата си с освежаваща напитка или коктейл.
Превърнете нашият боулинг център във Ваше любимо място - мястото за Вашите приятелски срещи, събирания с колеги, за партита, рожденни дни...
Бизнес

Спа и уелнес хотел Елит разполага с две конферентни зали, които предлагат отлични условия за провеждането на бизнес срещи, семинари и други конгресни мероприятия. Предлагаме конферентни зали с капацитет
- едната от 10 до 60 места в зависимост от типа подреждане на залата. Залата е с дневна светлина и централна климатизацията, техническо оборудване – флипчарт, екран и мултимедия, сутрешна и следобедна кафе пауза, бизнес обяд, пособия за писане
- другата от 80 – 110 места места в зависимост от типа подреждане на залата. Залата е с дневна светлина и централна климатизацията, техническо оборудване – флипчарт, екран и мултимедия, сутрешна и следобедна кафе пауза, бизнес обяд, пособия за писане
За Вашите бизнес срещи, семинари, конференции, фирмени обучения или други мероприятия. При конкретни запитвания в рамките на 24 часа ще Ви бъде направена преференциална оферта.
Хотелът разполага и с танцова зала с дървена настилка – ламиниран паркет, огледала и озвучителна техника.
Специално проектиран и изграден на обща площ 700 м2. Spa & Wellness центъра.
1. Хотелът разполага с 2 басейна:
- вътрешен: плувен полу - олимпийски и голямо джакузи.
- външен: летен с детски басейн
2. Био/ хромо сауна
3. Финландска сауна, която може да се комбинира с аромати и солни камъни
4. инфрачервена сауна
5. ледена кабина
6. Ароматна парна баня
7. Топли легла в релакс зоната
8. кнайп пътека
9. Приключенски душ на удоволствието
10. Шоков душ
11. Стая романтика
12. турска баня
13. Душ Виши
14. Расул/египетска стая
15. Фитнес зала
16. Солариум
17. Масажни кабинети

Част от SPA процедурите, на които можете да се насладите са: хамам, расул, джакузи с минерална вода, вана на Клеопатра, хидромасажни вани, терапии за тяло (с шоколад, мед, мляко, етерични масла и билки, кафе, соя ориз, екстракти от грозде, топли вулканични камъни, бамбук) луксозни терапии за лице, специални процедури за мъже.




Допълнителни услуги

Други услуги:
• Wi - Fi високоскоростен интернет
• Трансфер от/до летище Варна и Бургас
• Коли под наем
• Паркинг
• Пране и гладене
Бизнес Услуги:
• Пощенски и куриерски услуги
• Сканиране и фотокопия
• Факс, принтиране и писане на текст
• Наем на лаптоп
• Преводачески услуги

Цени

Легло в двойна стая:

- до 15.06.2012 - 50.00 лв.
- 16.06 - 07.07 - 75.00 лв.
- 08.07 - 25.08 - 95.00 лв.
- 26.08 - 15.09 - 75.00 лв.
- След 16.09 - 50.00 лв.

Цената е в лева и включена една нощувка на човек в двойна стая лукс, закуска на блок маса, паркинг, басейн с шезлонг и чадър.
Забележка: Цените не са валидни по време на национални и официални празници (пример нова година, Коледа, Великден, Майски празници и други).
Намаления се правят за:
• деца до 3 години - безплатно
• деца от 3 до 13.99 години :
1. придружавани минимум от двама възрастни - безплатно
2. придружавани от един възрастен - плащат 50% от цената на леглото, определена за съответния период
• възрастен на допълнително легло - плаща 70% от цената на редовното легло за съответния период
▪ единична стая - 70% от цената на двойната стая
▪ апартамент малък - цената на 3 легла

Намаления за ранни записвания:
1. за записани и капарирани резервации до 15.04.2012 година – отстъпка 15% от цената на настаняване и при пристигане в хотела ще получат талон с 10% отстъпка от цената на всички услуги в комплекса (заведения, развлекателни игри, спа и уелнес услуги).
2. за записани и капарирани резервации до 15.05.2012 година – отстъпка 10% от цената на настаняване и при пристигане в хотела ще получат талон с 5% отстъпка от цената на всички услуги в комплекса (заведения, развлекателни игри, спа и уелнес услуги).
3. за записани и капарирани резервации от 7 (седем) и повече нощувки – отстъпка 5% от цената на настаняване и при пристигане в хотела ще получат талон с 5% отстъпка от цената на всички услуги в комплекса (заведения, развлекателни игри, спа и уелнес услуги).

Забележка: Отстъпката по т.3 не може да се комбинира с отстъпките по т. 1 или т.2



Снимки


Хотел Спа и Уелнес хотел Елит, Балчик - снимки   Хотел Спа и Уелнес хотел Елит, Балчик - снимки   Хотел Спа и Уелнес хотел Елит, Балчик - снимки  

Хотел Спа и Уелнес хотел Елит, Балчик - снимки   Хотел Спа и Уелнес хотел Елит, Балчик - снимки   Хотел Спа и Уелнес хотел Елит, Балчик - снимки  

Хотел Спа и Уелнес хотел Елит, Балчик - снимки   Хотел Спа и Уелнес хотел Елит, Балчик - снимки   Хотел Спа и Уелнес хотел Елит, Балчик - снимки  

Хотел Спа и Уелнес хотел Елит, Балчик - снимки   Хотел Спа и Уелнес хотел Елит, Балчик - снимки   Хотел Спа и Уелнес хотел Елит, Балчик - снимки  

Хотел Спа и Уелнес хотел Елит, Балчик - снимки   Хотел Спа и Уелнес хотел Елит, Балчик - снимки   Хотел Спа и Уелнес хотел Елит, Балчик - снимки  



© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 3.139.86.56 - us - us   _          
execution time : 0.11