2024-04-29 17:00
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Туроператор "Крис Еър"

гр.София
общ.Столична, обл.София град

Адрес:
бул. Патриарх Евтимий 19

Телефони:
02/ 981 50 91/ 981 50 96

e-mail: office@chrissair.com
уеб страница:
ТО Крис Еър, София
Добавено на:
13-06-2012
Видяно:
3013 пъти

Сподели : Facebook

Информация


Крис Еър ООД е лицензиран туроператор и турагент с лиценз от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма № PK - 01 - 6484. Eкипът на компанията се състои от професионалисти с дългогодишен опит в туристическия и авиационен бранш.




Услуги

При нас може да организирате Вашето бизнес пътуване или семейна почивка при изключително добри условия. С внимание към детайла и прецизност планираме за нашите клиенти всяко едно пътуване – било то околосветско пътешествие, нискобюджетна ваканция или командировка. Ако Ви е необходим само самолетен билет или хотелско настаняване за която и да е точка от света, нашите компетентни консултанти с радост ще Ви предоставят различни варианти, съобразени с Вашите изисквания. Предлагаме и широк спектър от допълнителни туристически услуги като рент - а - кар, трансфери, медицински застраховки.

На нашите корпоративни клиенти ние предоставяме комплексни решения за ораганизирането на бизнес пътуванията им в страната и чужбина, изцяло съобразени със зададените изисквания. Крис Еър ще организира за Вас и перфектното корпоративно мероприятие – конференция, наградно пътуване, тиймбилдинг, семинари и обучения за малки и големи групи.

Друга сфера от дейността ни е представителство на различни международни туристически компании като хотелски вериги, авиокомпании и доставчици на хотелско настаняване. С цел предлагането на още по - комплексен продукт на своите клиенти, Крис Еър си партнира и с големи български и чуждестранни туроператори и доставчици на туристически услуги и благодарение на доброто си сътрудничество с тях, имаме възможност да предложим на нашите клиенти разнообразни услуги на конкурентни цени.





© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 3.129.19.251 - us - us   _          
execution time : 0.11