2024-05-04 00:45
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Туроператор "Вертикален свят"

гр.София
общ.Столична, обл.София град

Адрес:
Русалийски проход 16

Телефони:
0885933233

e-mail: info@verticalworld.net
уеб страница:

Добавено на:
15-03-2013
Видяно:
9164 пъти

Сподели : Facebook

Информация


Вертикален свят България ЕООД и мрежата от подсайтове на Вертикален свят имат за цел да предложат на своите клиенти и посетители богат и неизчерпаем ресурс от информация за планинските спортове, в частност алпинизма, както и за редица други екстремни спортове. Нашата основна цел е да предлагаме най - качествените услуги в сферата на алпийските изкачвания, трекингите, експедициите във високите планини, туристическите преходи, както и да организираме приключенски фирмени уикенди и пътешествия до всяко кътче на света.

При нас ще откриете приятни, добронамерени и висококвалифицирани алпийски и планински водачи, инструктори и треньори, благодарение на които ще можете да създадете перфектен синхрон, да получите съдействие и разбиране на проблемите и увереност във всички свои действия. Наша основна цел е да Ви осигурим максимална безопасност и да Ви докоснем до истинската същност на планинарството и алпинизъма – да Ви научим на взаимопомощ, уважение към планината, контрол над присъщите й опасности и постигането на максимално удовлетворение от пребиваването в нея.

Ако желаете да направите своите първи стъпки в катеренето, ако сте планинар или катерач с известен опит, който желае да повиши своите умения или пък мечтаете за едно ново предизвикателство, за което не Ви достига смелост и опит, сте добре дошли при нас. Ние ще се опитаме да превърнем всички Ваши мечти в реалност.

Кратка история на фирмата:

1998 - В град Хасково е създадена частна Школа по катерене и алпинизъм под името Вертикален свят, която има собствена зала за катерене и започва да подготвя деца и юноши за участие в състезания по катерене.

2001 - Създаден е първият български портал за катерене и алпинизъм с името Вертикален свят.

2004 - Организиран е първият в България частен извънклубен курс по катерене и алпинизъм на Мальовица.

2006 - Вертикален свят прехвърля седалището си в град София.

2010 - Вертикален свят е запазена марка заради появилите спортни клубове, които дублират името и дейността на фирмата.





© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 3.141.200.180 - us - us   _          
execution time : 0.10