2024-05-01 15:33
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Туристическа агенция "АБВ Травелс"

гр.София
общ.Столична, обл.София град

Адрес:
ул. „Граф Игнатиев” 38Б, ет. 1, ап. 12

Телефони:
тел./факс: 02/ 980 61 65
моб.: 0879 00 97 43



e-mail: info@abvtravels.com
уеб страница:
ТА АБВ Травелс, София
Добавено на:
06-07-2011
Видяно:
73358 пъти

Сподели : Facebook

Информация


Туристическа агенция "АБВ Травелс" ООД е лицензиран туроператор и турагент, специализиран в организиране на екскурзии и почивки в страната и чужбина.

"АБВ Травелс" е официален представител на туристическа агенция "Караджъ Турс Интернешънъл".



Услуги

Фирмата предлага богати и разнообразни продукти, задоволяващ най - широк спектър от интереси. Нашите самолетни и автобусни екскурзии са с богати маршрути, включващи различни градове и забележителности.
“АБВ Травелс” е специализирана и в индивидуално обслужване на клиенти с най - разнообразни интереси. Предлага индивидуални пакети за почивки и екскурзии до всички точки на света.
Фирмата предлага настаняване в хотели и обслужване на място на клиентите си при пътуванията им в чужбина (трансфери, рент а кар, асистанс на български на място и др. ). Благодарение на нашите контактите с международни туроператори, цените ни са атрактивни и конкурентноспособни.
“АБВ Травелс” се занимава и с инсентив туризъм – организира симпозиуми, конгреси, семинари и други в чужбина и в България, като винаги успява да отговори на изискванията на своите клиенти.
Екипът ни от млади и ентусиазирани професионалисти, с много търпение, коректност и любезност ще предложи най - добрите решения според Вашия бюджет. Ние се отличаваме както с качеството на предоставяните услуги, така и с индивидуално отношение към всеки клиент.


Допълнителни услуги

За нас ще бъде удоволствие да споделим опита и впечатленията си от всички страни и хотели, които предлагаме, лично проверени и посетени от нас и да ви предложим разнообразие от групови и индивидуални екскурзии, бизнес пътувания, конгреси и мероприятия. Работим и с агенции - партньори в почти всички градове на страната, готови да предложат възможно най - добрите условия за почивки и екскурзии, отговарящи на вашите изисквания и критерии.
Надяваме се, че нашите предложения са успяли да привлекат вниманието Ви и ще се радваме да изберете нашата компания в качеството си на Ваш туроператор, гарантиращ само приятни изживявания от предстоящото ви пътуване.



© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 3.137.161.222 - us - us   _          
execution time : 0.10