2024-05-02 13:55
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Семеен хотел "Ла Пиаца"

гр.Приморско
общ.Приморско, обл.Бургас
Семеен хотел, Приморско

Адрес:
ул."Трети Март" 45

Телефони:
0882 800 259

e-mail: lapiazzabg@gmail.com
Семеен хотел Ла Пиаца, Приморско
Добавено на:
15-05-2015
Видяно:
3540 пъти

Сподели : Facebook

Информация


Локация:
В подножието на странджанските върхове и лагуната Стамополу, е разположен гр. Приморско - градът с най - много лагуни по българското Черноморие, където десетилетия наред се събират младежи от цял свят. Живописният Маслен нос, устието на реките Ропотамо и Дяволска, с богатото си животинско и растително многообразие и разбира се най - големите и защитени плажове по българското Черноморие са само част от предпоставките за една наситена с емоции и спомени лятна ваканция.
В сърцето на курортното градче Приморско през 2014 г отвори врати семеен хотел "Ла Пиаца". Забравете скептицизма от това, че хотела е нов. Стопаните му са семейство с дългогодишен предприемачески опит в сферата на туризма и тази им черта се разпознава още докато се регистрирате на рецепция, заобиколени от множество семейни фотографии.

Стаи - капацитет и обзавеждане:
Семеен хотел "Ла Пиаца" разполага с 19 помещения:
- 17 двойни стаи. Всички стаи са много просторни, с тераса и балконска мебел, собствен санитерен възел с душ кабина, LED TV, комфортна мебелировка. В стаите има възможност за допълнително легло. Капацитет 2+1;
- 2 апартамента с една спална. Апартаментите в семеен хотел " Ла Пиаца" се състоят от две отделни помещения - всекидневна и спалня, тераса с балконска мебел, собствен санитарен възел с душ кабина, LED TV, комфортна мебелировка. Във всекидневната на апартамента има обособен малък кухненски бокс. Апартамента е подходящ както за двойки, така и за семейства. Капацитет 2+2.



Услуги

За хотела: Семеен хотел "Ла Пиаца" е част от трикамерна сграда. В основата на сградата е разположен търговски център с над 14 търговски обекта. Средната част е апарт хотел и на върха на сградата е разположен "Ла Пиаца" - семеен хотел. Търговският център е едно удобство за нашите гости, защото могат да пазаруват без да им се налага да напускат сградата, но същевременно разположението на хотелските стаи остава изолирано от шума и еуфорията на пазаруващите.
На разположение на гостите са:
- рецепция;
- паркинг, асансьор;
- интернет, кабелна телевизия;
- Ивентим бюро.


Допълнителни услуги

- Ивентим бюро на рецепцията на семеен хотел "Ла Пиaца" - Мястото, където на чаша кафе или фреш получавате актуална информация за всички събития по време на вашия престои - фестивали, концерти, спортни мероприятия и др. Да закупите билети за събитията, които искате да посетите. В Ивентим бюрото, можете да получите информация за всички атракционни на територията на община Приморско - аква парк, резерват Ропотамо, културно - исторически обекти и много други и заедно с наш организатор да планирате и организирате дневните си мероприятия.

- Собствениците на "Ла Пиаца" семеен хотел са признати ресторантьори, както в морското градче, така и извън пределите на България. Верни на фамилната традиция са изградили ресторант в хотел " Ла Пиaца". Сутрин закуската е енергизираща, а вечерята винаги е приготвена прясна и вкусна като за приятели, поднесена с напитки, които отварят сетивата за дълги разходки по пясъка под звуците на морските вълни и замечтани в светлината на лунната пътека.

Цени

сезон двойна стая за 7 дни
от до board (2 легла)
10 Jun 201530 Jun 2015BB 483 лв.
01 Jul 201514 Jul 2015BB 518 лв.
15 Jul 201525 Aug 2015BB 532 лв.
26 Aug 201514 Sep 2015BB 518 лв.

7 дневен пакет - Двама възрастни и дете до 6 г. в двойна стая за периода 10.06 - 30.06 - 483.00 лв
7 дневен пакет - Двама възрастни и дете до 6 г. в двойна стая за периода 01.07 - 14.07 и 26.08 - 14.09 - 518.00 лв
7 дневен пакет - Двама възрастни и дете до 6 г. в двойна стая за периода 15.07 - 25.08 - 532.00 лв

За нашите клиенти предлагаме 5 и 10 дневни пакети, както и изработване оферти и пакети при индивидуални запитвания.





Снимки


Семеен хотел Ла Пиаца, Приморско - снимки   Семеен хотел Ла Пиаца, Приморско - снимки   Семеен хотел Ла Пиаца, Приморско - снимки  

Семеен хотел Ла Пиаца, Приморско - снимки   Семеен хотел Ла Пиаца, Приморско - снимки   Семеен хотел Ла Пиаца, Приморско - снимки  

Семеен хотел Ла Пиаца, Приморско - снимки   Семеен хотел Ла Пиаца, Приморско - снимки   Семеен хотел Ла Пиаца, Приморско - снимки  

Семеен хотел Ла Пиаца, Приморско - снимки   Семеен хотел Ла Пиаца, Приморско - снимки  


© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 18.222.35.77 - us - us   _          
execution time : 0.11