2024-04-27 17:58
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Къща за гости "Пеклюк"

с.Гълъбовци
общ.Сливница, обл.София

Адрес:
ул."Реката" 7

Телефони:
0899/838-692

e-mail: info@pekluk.com
уеб страница:

Добавено на:
07-06-2013
Видяно:
4616 пъти

Сподели : Facebook

Информация


Къща за гости ”Пеклюк” се намира в покрайнините на с. Гълъбовци, само на 30км от гр. София. Заради чистият си въздух село Гълъбовци е любимо място за почивка и подходящо за лечение на хора имащи проблеми с дихателните пътища. Не случайно селото е сравнявано с гр. Банкя като съдържанието на озон е от същия порядък.

Къщата е разположена в голям ограден двор, граничещ с живописна гора и две реки, една от които минава в непосредствена близост до двора. Състои се от 4 самостоятелни двойни и 5 тройни стаи, всяка от които разполага със собствен санитарен възел, wireless интернет, LCD телевизор с цифрова телевизия, минибар, камина. В двора са изградени два рибарника, в които се отглежда пъстърва. В средата на рибарниците са издигнати две наколни беседки, оборудвани с голяма маса, пейки, телевизор и са приятно място за разговори и отдих на гостите. За удобство на гостите има безплатен паркинг.

Къщата за гости”Пеклюк” е мястото където можете да се насладите на спокойствие и тишина, да се събудите отпочинали от чуруликането на птиците и ромона на реката вливаща се в рибарниците! Ако искате да проведете на вашето дете първите уроци по риболов, да му покажете на живо домашни животни и птици.



Услуги

Къща за гости ”Пеклюк” разполага 4 самостоятелни двойни и 5 тройни стаи.
Всяка стая е отделна и разполага със собствен санитарен възел, wireless интернет, LCD телевизор с цифрова телевизия, минибар, камина и безплатен паркинг.

Настаняването на гостите се извършва след 14. 00 часа или по - рано, ако желаният час за настаняване е посочен в резервацията. Заминаването на гостите е до 12. 00 часа. При ползване на стаята от 12. 00 до 18. 00 часа гостът заплаща допълнително 50% от цената на стаята.


Допълнителни услуги

Къща за гости ”Пеклюк” разполага с голяма напълно обзаведена кухня и механа от 34 места,покрита тераса с още 20 места, където можете сами да приготвяте храната си и да се позабавлявате с приятели.

На външното барбекю можете да си приготвите вкусна скара, чеверме, да изпечете агне или прасенце в пещта, да си опушите месо и риба.

Цени

сезон двойна стая
тройна стая
цялата къща
от до board (2 легла) (3 легла) (23 легла)
01 Jan 201331 Dec 2013RO 50 лв. 70 лв. 550 лв.

Цени на къща за гости „Пеклюк”

За двойна стая при една нощувка - 50лв./нощувка. При две и повече нощувки - 45лв./нощувка.

За тройна стая при една нощувка - 70лв./нощувка. При две и повече нощувки - 60лв./нощувка.

За групи до 23 човека запазваме цялата къща.
Цена за една нощувка - 550лв.
Цена над една нощувка е 480 лв. за цялата къща.
В цената на стаята влиза ползване на напълно оборудвана кухня, голяма механа, външно барбекю и безжичен интернет.





© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 3.17.6.75 - us - us   _          
execution time : 0.11