2024-04-27 17:57
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Вилно селище "Русалка"

к.к.Русалка
общ., обл.Добрич

Адрес:
Русалка

Телефони:
+359 (02) 962 47 25
+359 (02) 962 42 15


e-mail: office@russalka-holidays.com, russalka.holidays@abv.bg
уеб страница:

Добавено на:
08-06-2009
Видяно:
8040 пъти

Сподели : Facebook

Информация


Курортът предлага на гостите си 350 вили с две легла, санитарен възел, баня и тераса. Всяка една от вилите в курорта е оборудвана с климатик, сателитна телевизия, телефон. Част от апартаментите на курорт Русалка са свързани с междинна врата и са много подходящи за почивка и отдих на семейства с деца. Охраняемият паркинг и ограниченият достъп до курорта гарантират сигурността на гостите му. В ресторантите на курорт Русалка се предлага голямо разнообразие от ястия от българска и европейска кухня. В тях всеки ден могат да Ви сервират различен специалитет, в чието приготовление можете да се включите и вие. Особено привлекателна за гостите на курорт Русалка е терасата на ресторант "Таук лиман", от която се открива прекрасна панорама към нос Калиакра. В бар "Таверна" се предлагат различни екзотични коктейли и отлежали маркови вина.

Спортните равлечения във Ваканционен клуб „Русалка – Елит” са част от стила на комплекса. На разположение на гостите, търсещи активна почивка, са игрища за минифутбол и волейбол, 10 тенис корта с твърда и 5 с червена настилка (два от които са с осветление). Сред екзотичните забавления, които предлага курорта Русалка, са стрелба с лък и конна езда, а специално за обожателите на водните спортове на разположение са модерен открит басейн с минерална вода, център за подводен спорт, яхт клуб с ветроходни яхти и каяци. Рехабилитационните центрове в курорт „Русалка – Елит” предлагат сауни и различни видове антистресови и рехабилитационни програми.

За радост на децата, в курорт Русалка има изграден цял мини - комплекс с люлки, пързалки, играчки за различни възрасти, закрити площадки за игра. Опитни аниматори се грижат за децата в детски арт клуб, където те развиват своите умствени способности.

Множеството нощни забавления в курорт „Русалка - Елит” няма да оставят гостите да скучаят. Организират се танцови вечери със забавни игри и богата анимационна програма, фолклорни шоута, представления в амфитеатъра или на специално изградена сцена. С приповдигнато настроение и хумор се посреща и Нептун, придружен от красива русалка. Привържениците на романтиката могат да наблюдават изгрева сред красивите морски скали.



Цени

сезон двойна стая
от до board (2 легла)
01 Jan 201631 Dec 2016RO 0 лв.



© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 3.144.33.41 - us - us   _          
execution time : 0.11