2024-04-20 07:22
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Туроператор "Караджъ Турс Интернешънъл"

гр.София
общ.Столична, обл.София град

Адрес:
ул. Уилям Гладстон 51

Телефони:
+359 2 987 77 00

e-mail: operation@karacitours.bg
уеб страница:
ТО Караджъ Турс Интернешънъл, София
Добавено на:
16-06-2015
Видяно:
20410 пъти

Сподели : Facebook

Информация


Караджъ Турс Интернешънъл” е oснована през 1998 г. в Истанбул. Още същата година получава лиценз за туроператор и става членка на ТУРСАБ – понастоящем една от най - големите членки на асоциацията. През 2004 г. „Караджъ Турс Интернешънъл” разширява своята офисна мрежа в България и Турция - Байрампаша, до 2010 г. фирмата вече има 25 офиса и над 200 агенции, които предлагат продуктите й. През 2009 г. става членка на IATA, а година по - късно и на БАТА. През 2011 г. , въпреки деликатна пазарна ситуация, „Караджъ Турс Интернешънъл” продължи да се разраства в Сърбия, Македония, Румъния, Гърция и други балкански и европейски държави. Това я прави фирмата с най - развита офисна мрежа на Балканите.

От самото създаване на „Караджъ Турс Интернешънъл” до днес, прогресивното й развитие я нарежда сред най - утвърдените имена в туристическия бранш. Смело можем да твърдим, че това се дължи на нашите упоритост, креативност и професионализъм. Ние държим на развитието и обучението на кадрите си, според тенденциите на световните пазари!

Над 50 партньора, над 800 турагента и туроператора ни се довериха и избраха да работят с нас! През изминалата година над 50 000 души ни се довериха и избраха да пътуват с нас! Доверете ни се и Вие!



Услуги

Уикенди в Истанбул – целогодишно, всеки четвъртък; еднодневни shopping екскурзии; индивидуални и групови програми по заявка; програми 55+; индивидуални хотелски резервации в Истанбул и цяла Турция; летни почивки в най - красивите и предпочитани курорти на турската ривиера; организиране и провеждане на фирмени мероприятия и тиймбилдинг в Турция и България; хотелски резервации в цяла България; ваканции в подбрани хотели в най - търсените морски и планински курорти в България и още безкрайно много туристически услуги.



Снимки


ТО Караджъ Турс Интернешънъл, София - снимки   ТО Караджъ Турс Интернешънъл, София - снимки  


© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 3.144.212.145 - us - us   _          
execution time : 0.11