2024-03-28 17:14
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Туроператор "Adventure+"

гр.София
общ.Столична, обл.София град

Адрес:
Бул. Евлоги Георгиев 123

Телефони:
0896 600 555

e-mail: bkrastev@adventureplus.bg
уеб страница:

Добавено на:
04-03-2013
Видяно:
10896 пъти

Сподели : Facebook

Информация


Туристическа Агенция за приключения “ADVENTURE PLUS”

Както можете да видите още в името на фирмата, ние предлагаме нещо по - необичайно на всички наши клиенти и приятели – нещо повече от една обикновена екскурзия! Ние предлагаме незабравими приключения до далечни екзотични дестинации, засега сме се специализирали в цяла Южна и Централна Америка, в края на 2005 погледнахме и на изток - към Китай и Тибет, там беше върхът на нашата приключенска епопея за 2004 - 2005 година, обиколихме почти целия Тибет, видяхме най - интересните манастири, разходихме се до Базовия лагер на Еверест от север, на височина 5300 метра, после пресякохме Главния Хималайски хребет на път за Катманду - Непал.
Вече няколко пъти сме достигали и до Края на света /невероятните приключения до Огнена земя и Патагония/, само на няколкостотин километра от Антарктида.

Дейността ни може да бъде групирана в няколко основни направления:

Приключенски – до Края на света – едно невероятно пътуване с малко корабче из бурните води на Магелановия пролив и на юг по дълбоките фиорди на Кордилера Дарвин, за да се насладите на богатия животински свят в района /морски лъвове, морски слонове, пингвини, делфини, много птици, а ако имаме късмет и косатки; Пътуване из джунглите на Амазония в Бразилия и Перу и Пантанал – най - дъждовното място на света – Южна Бразилия; и още много други...


Културно - приключенски – обиколка из най - забележителните паметници на древните империи на инките и други предински цивилизации в Перу и Боливия. Когато слезете от полета с 4 - местната Чесна над лините на платото Наска веднага ставате почитател на теориите на Ерих фон Деникен. Това чувство ще се засили, след като се изкачите на обсерваторията на инките на върха, доминиращ над Мачу Пикчу – най - забележителния паметник на Западното полукълбо; и когато плувате с лодка по лазурните води на езерото Титикака на път към Острова на слънцето; или обикаляте руините на най - загадъчния град - светилище в света – Тиуанако, датиран според някои смели изследоветели на 15 - 17 000 години. Не пропускаме и най - забележителната империя на древността на запад от Гринуич – маите, с обиколка на най - известните градове - паметници в Мекскико, Белиз, Гватемала и Хондурас, комбинирани с изкачване на вулкани в Гватемала. Обиколка на Сицилия – най - красивото /според нас/ място в Европа – средище на хилядолетни култури, напластени една върху друга и прекрасно съхранени за поколенията, а за десерт – изкачване до ръба на най - високия действащ вулкан в Европа – Етна – 3330 метра. Невероятно е да погледнеш отгоре в Гърлото на дявола!!!

И разбира се - обиколките из Тибет, през май 2006 година ще достигнем до Свещенната планина Кайлас, в Западен Тибет.

Купонджийско - приключенски – ще ви предложим най - великото шоу на света, Карнавала в Рио де Жанейро, за 6 дни ще се потопите в една невероятната фиеста и забавления, и то в сърцето на Рио – на Копакабана! Ще видим през една от двете съзтезателни нощи 7 от 14 - те най - добри школи по самба в Рио, нещо повече – ще ви предложим и сами да се включите с карнавален костюм като танцьори! А преди карнавала, ще отидем до най - красивите водопади в света – Игуасу, в джунглата между Бразилия и Аржентина! Едно по - спокойно пътуване – до перлата на Карибите – остров Маргарита, Венецуела, но и тук няма само да се наслаждавате на невероятните плажове на острова, а ще отлетим до Националния парк Канайма, където ще видим най - високия водопад в света – Анхел /974 метра/!
Експедиции и специализирани изкачвания - За най - запалените планинари и алпинисти – пътуване до Библейската планина Арарат в Източна Турция и изкачване на върха /5157 метра/, катьо пътьом за аклиматизация ще изкачим вулкана Ерджиес в Кападокия /3917 метра/; Първенеца на Европа – Монблан /4807 метра/; вулканите в Южно Перу – Чачани и Ампато – над 6000 метра и много други.

Индивидуални пътувания по целия свят - само кажете къде желаете, ние ще Ви заведем или изпратим сами! Специализирани сме и в сватбените пътешествия!

И нещо много важно: ние винаги лично водим нашите клиенти!

Повече за нашите програми – минали и бъдещи, както и много снимки /всичките авторски/ в богатите галерии – можете да видите в сайта ни.

Лиценз за извършване на туроператорска дейност: № 05280/ 2004 г.





© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 18.206.13.112 - us - us   _          
execution time : 0.01