2024-04-25 09:43
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Туристическа агенция "Виа Сенчъри Тур"

гр.Търговище
общ.Търговище, обл.Търговище

Адрес:
ул."Стефан Караджа" 13

Телефони:
0896741781

e-mail: office@viacenturytour.com
уеб страница:

Добавено на:
17-08-2011
Видяно:
6231 пъти

Сподели : Facebook

Информация


Виа Сенчъри Тур е лицензиран български туроператор, предлагащ уникални продукти за приключенски, културен и образователен туризъм в България. Пакетите, които предлагаме на нашите клиенти са с различна продължителност.
Основен акцент в нашата работа е приключението, което организираме на Изворът на победителите - изключително красива природна местност, богата на мистични истории и легенди.
Приключенския тур представлява възстановка на живота от праисторическата ера - преспиване в пещера, дегустация на праисторически храни, риболов с копия, състезание по стрелба с лък и т. н.
Изворът на победителите бързо се превърна в хит - дестинация за провеждане на различен тип мероприятия. Програмата, богата на активни дейности създава приятна адвенчър обстановка. Местността беше посетена и от холивудски знаменитости. За повече информация - виж страницата ни във Фейсбуук - The Winners' Spring.




Услуги

Приключението включва: преспиване в пещера
състезание по стрелба с лък
изработване на бижута от истински кости
доене на овце и кози, заквасване на кисело мляко
изработване на предмети от глина
смилане на зърно, запалване на огън с кремък, чепкане на вълна
създаване на тотем на медна плочка
риболов с копие
преклонение пред светилище на слънцето, дегустации на мед, кисело мляко

ПРОГРАМА ДЕН 1:
Тръгване от гр. Опака за Извора на победителите в 13 ч. Пристигане. Легендата разказва, че преди всяка битка Цар Симеон Велики отпивал от Извора и вълшебната вода му дала сили да създаде Велика България на три морета и да няма загубена битка. Всеки турист получава за времето на престоя си праисторическа роба от зебло и колан – възстановка на прабългарския календар. Палене на огън с кремък и определяне на старейшина. Приключенска програма, включваща състезание по стрелба с лък, дегустация на мед, изработване на бижута от истински кости, смилане на зърно с хромел, чепкане на вълна, изработване на тотем на медна плочка, доене на овце и кози и заквасване на кисело мляко. Вечеря на лагерен огън. Вечерята включва свинско месо и пилешко месо, печени на жар, кюфтета и кебапчета, пресни зеленчуци, домашно сирене, маслини, картофи, вино, ракия и безалкохолни напитки. Древен ритуал по прескачане на огън. Нощувка в пещерата на дървени нарове и кожи.
ПРОГРАМА ДЕН 2:
Закуска. Дегустация на кисело мляко. Преклонение пред древно тракийско светилище и поставяне на късмети. Риболов с копия. Трансфер до гр. Опака и отпътуване.


Допълнителни услуги

Възможно е организирането на транспорт за различни по големина групи клиенти от всяка точка на България



© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 3.137.170.183 - us - us   _          
execution time : 0.11