2024-03-28 17:48
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Автобусни превози "Георги Милев"

с.Ивайло
общ.Пазарджик, обл.Пазарджик

Адрес:
Пазарджик

Телефони:
GSM: +359 888 31 39 61, +359 898 79 57 87

Тел./Факс: +359 34 486 964

Дежурен тел./+359 898 41 52 26

E-mail: office@otos-3.com

Skype- otos-3

msn- otos-3@hotmail.com


e-mail: office@otos-3.com
уеб страница:
Автобусни превози Георги Милев, Ивайло
Добавено на:
05-06-2009
Видяно:
15912 пъти

Сподели : Facebook

Информация


Фирма ЕТ"Георги Милев - Отос - 3" е с основен предмет на дейност извършване на вътрешни и международни автобусни превози на пътници със седалище в град Пазарджик, кв. Ивайло. Основано през 1998г, притежаваме Лиценз на Европейската общност за превоз на пътници - Лиценз N:0167.

Автобусите, които се ползват от фирма ЕТ"Георги Милев - Отос - 3" са от най - добрите на пазара и последно поколение. Марки като Mercedes - Benz, Neoplan, Setra, всички автобуси отговарят на изискванията за извършване на превоз на пътници в страната и чужбина на Министерството на транспорта на Р България.

Фирмата се старае да предостави надеждност и професионално отношение на своите клиенти. Тя дава гаранция за извършената работа, както и за бързото реагиране в случай на затруднение.
Ние смятаме, че можем да бъдем Ваши полезни партньори и добри приятели. Държим да градим авторитет и доверие пред Вас и всички останали фирми.

Ние знаем, че с всяка една изминала секунда ставаме все по - силни, по - гъвкави и по - опитни в тази сфера. С вече натрупания опит, ЕТ"Георги Милев - Отос - 3" знае какво се изисква от една такава фирма - бърза реакция, надеждни автобуси, опитни шофьори, и не на последно място - добра цена. Жалко, че е почти невъзможно да се намери фирма която да има автобуси, които да отговорят на нуждите на клиента, но е хубаво, че има фирми които се стремят към това. Най - срамното нещо за една фирма е да отказва на своите клиенти.

Ние не желаем да бъдем една от тях. За нас най - голямото неудобство е да отказваме и най - голямото предизвикателство да не отказваме.

Ние сме от типа фирми които желаят да бъдат спътници на своите клиенти през целия им живот. Ние желаем да се доказваме и да градим авторитет пред вас.



Снимки


Автобусни превози Георги Милев, Ивайло - снимки   Автобусни превози Георги Милев, Ивайло - снимки   Автобусни превози Георги Милев, Ивайло - снимки  

Автобусни превози Георги Милев, Ивайло - снимки   Автобусни превози Георги Милев, Ивайло - снимки  


© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 34.205.246.61 - us - us   _          
execution time : 0.01