2021-08-03 10:33
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за потребители
Бързо търсене:
Last Minute

Сицилия - самолетна почивка 1250 лв 20 - 27 септ

Азмара
Видяна:
3704 пъти


Публикувана на :
10-09-2011
13:54

Италия Италия
7 дни
1250 лв.
Италия снимки 2 Италия снимки 3 Италия снимки 4 Италия снимки 5 Италия снимки 6 Италия снимки 7 Италия снимки 8 Италия снимки 9 Италия снимки 10 Италия снимки 11 Италия снимки 12 Италия снимки 13

всички оферти от агенция Азмара
Сподели : Facebook
Програма Изпратете запитване за офертатаПочивка в Сицилия 20 -27 септември! (датите могат да се променят по запитване)
7 вълнуващи дни на слънчевия остров в селска къща близо до морето и Палермо!
Пътуване със самолет!

Цената включва/цена за 1 пътуващ/:
- самолетен билет София - Рим - Палермо и обратно с Ал Италия,
- настаняване за 7 нощувки в двойна стая/вкл. закуска/ в Relais Angimbe 4*, в района на Trapani.

Това извънградско ранчо, тип шато е разположено на северозапад от Палермо в района на Трапани, на 8 км от плажовете на Castelamare del Golfo. Други забележителности градове в района са Scopello, природният парк La Zingaro, Trapani, Erice и Палермо, който отстои на около 50 км.
За да стигнете до хотела може да си вземете такси  или да си наемете кола,   с която да кръстосвате Сицилия.
Избрахме това място за Вас поради уникалната атмосфера на хълмистата местност и сградите от 19 век, която предлага необикновена възможност за откъсване от градсата среда и релакс в  панорамата на Сициланския релеф. Хотелът предлага безплатен безжичен инетрнет, паркинг, винарна и ресторант, външен басейн и различни възможности за занимания всред природата – езда, велосипеди, разходки, плаж и т.н.
В тази част на Сицилия, на север е Палермо- перлата на короната , с типична средиземноморска архитектура, дължаща се на своя произход – основан от Финикийци, и разположение – удобно пристанище на Тиренско море.  Духа на времето от 7-8 преди Хр. та и до днес може да се усети в неповторимата градска среда на амфитеатрално спускащия се към морето Палермо.
По-близо от Палермо, само на 30 км по на юг на Тиренскто крайбрежие е Марсала – най-известният винодобивен район в Сицилия с типичното сладко и силно вино, което се употребява и в можеството специалитети на местната кухня. Археологическия комплекс Агридженто е на 175 км.

Сицилия

Гръцка колония, Римска провинция, Арабско емирство и Нормандско кралство - това е  била Сицилия, за да бъде днес - място, в което да пипнеш историята и морето.
Прекарайте 7 вълнуващи дни на острова, на който се е родил Архимед в Сиракуза, където Св. Павел e  живял и проповядвал Християнвството по тези земи. Вижте величествените гръцки храмове в Агридженто и Селинунте и притаете дъх в  катакобмите на Палермо. 
Като едно истинско космополитно средиземноморско средище Сицилия има какво да предложи за всеки вкус, а  най-вече много слънце, италианска кухня и  своеобразен дух.
Дати:


20 -  27 септември и по запитване

  Снимки от нашата галерия© 2005-2021 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 3.235.56.11 - us - us   _           
execution time : 0.27