2024-04-28 12:05
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Хотел "Борика"

гр.Чепеларе
общ.Чепеларе, обл.Смолян
Хотел, Чепеларе

Адрес:
ул. Васил Гаджуров 53

Телефони:
0879969615

e-mail: reservation@borika.bg
уеб страница:
Хотел Борика, Чепеларе
Добавено на:
17-01-2013
Видяно:
2721 пъти

Сподели : Facebook

Информация


Хотел Борика се намира в родопския град Чепеларе, разположен на двата бряга на Чепеларска река, в най - югоизточното подножие на родопския дял Чернатица на средна надморска височина 1150 м. Градът се намира на 10 км от курорта Пампорово, на 80 км от Пловдив и на 230 км от София.

Хотел Борика е чудесно разположен на хълм в Чепеларе само на километър от ски пистите на Мечи Чал. Модерната сграда на четиризвездния хотел се намира до борова гора и от нея се разкриват красиви гледки към Чепеларе и планината. Гостите на Хотел Борика ще открият в него оазис на тишината и спокойствието, където в елегантна обстановка ще могат да поглезят тялото и сетивата си и да се отдадат на заслужена почивка.

Хотел Борика разполага с общо 118 легла, разпределени в 48 двойни стаи, три апартамента и осем мезонета с луксозно обзавеждане, елегантен интериор и множество съвременни удобства. За деловите гости на хотела е предвидена напълно оборудвана конферентна зала с 80 места. Във фоайетата на хотела е предоставен безжичен достъп до интернет.

Ресторантът на Хотел Борика със 120 места се радва на чудесна гледка към планината и предлага изключително спокойна и приятна атмосфера. Тук гостите на хотела ще могат да вкусят отбрани традиционни български ястия и характерни родопски гозби. Тези, които търсят по - изискана обстановка за отмора на спокойствие, ще я открият в лоби бара на хотела, който предлага богата селекция от качествени напитки. Нощният кафе - бар на Хотел Борика разполага със съвременна озвучителна и осветителна техника, която ще приповдигне духа на всеки посетител.

Хотел Борика предоставя и различни възможности за пълна релаксация и качествена почивка в своя модерен спортен център. Центърът разполага с професионален фитнес център, закрит плувен басейн с размери 22х15 м, отделен плувен басейн за деца с размери 6х3 м, две сауни, две парни бани, джакузи, масажен център. На разположение на гостите е голям безплатен паркинг към хотела.



Снимки


Хотел Борика, Чепеларе - снимки   Хотел Борика, Чепеларе - снимки   Хотел Борика, Чепеларе - снимки  

Хотел Борика, Чепеларе - снимки   Хотел Борика, Чепеларе - снимки   Хотел Борика, Чепеларе - снимки  



© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 3.19.27.178 - us - us   _          
execution time : 0.11