2024-05-02 16:59
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Хотел "Гранд Хотел София"

гр.София
общ.Столична, обл.София град
Хотел, София

Адрес:
ул. Гурко 1

Телефони:
тел: (02) 811 0811
факс: (02) 811 0953


e-mail: concierge@grandhotelsofia.bg
уеб страница:

Добавено на:
10-09-2012
Видяно:
2142 пъти

Сподели : Facebook

Информация


Разположен в сърцето на столицата 5 - звездният бизнес хотел Гранд Хотел София посреща гости от цял свят. Зад фасада от мрамор, стъкло и гранит, се крие един от най - стилно обзаведените хотели в София. Намира се в самия център на града, с изглед към Градската градина, Народния театър и Градската художествена галерия, на пешеходно разстояние от зала „България”, храм - паметника „Александър Невски” и Националния стадион „Васил Левски”. Удобство за бизнес гостите на хотела е непосредствената му близост до главните административни, финансови и търговски институции.
Гранд Хотел София е лесно достъпен от международното летище в София (10 км).

Със своето отлично централно местоположение, удобства и качество на обслужване Гранд Хотел София предлага изискана обстановка и домашен уют в съчетание с последните иновации в технологиите.

Интериорът се допълва от уникалната колекция от над 400 авторски картини.

Хотелът разполага с 105 изключително просторни стаи с площ над 50 кв. м. , елегантно обзаведени и предлагащи стил и комфорт на петзвездно ниво. На разположение на гостите са също така 17 апартамента: 2 президентски и 3 панорамни апартамента с просторна тераса, които предлагат отлични условия за настаняване. Всяка стая и апартамент в Гранд Хотел София е оазис на спокойствие, където просторът и тишината създават пълно усещане за лукс. Всички стаи са с климатик с индивидуално регулиране, сателитна и платена телевизия, мини бар, сейф и електронна заключваща система, баня с вана, душ кабина и телефон. На разположение на бизнес гостите в стаите са телефон с директно международно избиране и гласова поща, високоскоростен LAN & безжичен интернет.



Услуги

Ресторант
Гранд кафе
Лоби бар
Пура бар
София клуб
Конферентни услуги
Спортен център
Козметичен център




© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 13.58.121.131 - us - us   _          
execution time : 0.10