2024-05-11 17:18
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Хотел "Свети Димитър"

гр.Приморско
общ.Приморско, обл.Бургас
Хотел, Приморско

Адрес:
ул. Иглика, 25

Телефони:
+359 (550) 32 708; + 359 (550) 32 807
GSM: +359 899 110 014, +359 896 61 24 27


e-mail: hotel_sv.dimitar@abv.bg
уеб страница:
Хотел Свети Димитър, Приморско
Добавено на:
22-07-2009
Видяно:
10313 пъти

Сподели : Facebook

Информация


Наскоро откритият тризвезден хотел в Приморско "Свети Димитър" е мястото, където сред много класа и лукс, Вие можете да прекарате една спокойна семейна, романтична или бизнес почивка.
Свети Димитър се намира в курортната част на Приморско, само на 200м от северният лазурен плаж. Хотелът предлага на свойте гости 30 двойни стаи и 2 апартамента, уютно обзаведени и оборудвани с ТВ с цифрова телевизия, климатик, мини - бар, телефон, самостоятелен санитарен възел, сешоар и тераса.
За комфорта на Вас и Вашите деца, комплекса предлага отличен ресторант и пиано бар, детска площадка, интернет клуб, басейн, спа център, магазини, фитнес център, 24 часова рецепция.
Плувният басейн на хотела е пригоден както за деца, така и за възрастни, и е прекрасно място за релаксация от натовареното ежедневие, а в спа центъра на хотела може да се насладите на разнообразие от релаксиращи масажи, сауна и фитнес център.
За доброто Ви настроение по време на почивката Ви ще се погрижи усмихнатият персонал, а на закуска ще Ви посрещнем с романтична музика изпълнена на живо от нашата пианистка.
Ресторанта на хотела разполага с 50 места в салона и 30 места в прохладната лятна градина до басейна и е прекрасно място за приятелски събирания, семейни вечери или романтични срещи.
В ресторанта може да опитате разнообразни кулинарни изкушения от българската и европейската кухня, умело съчетани с подходящи напитки и гарнирани с прекрасните изпълнения на нашата пианистка.
За нашите гости с деца, предлагаме столчета за хранене в ресторанта, както и кошарки за стаите, а срещу предварителна заявка, ще Ви подсигурим и детегледачка.
Хотелът се радва на отлична локация в близост до многобройните ресторанти и кафенета в Приморско, но все пак достатъчно далече, за да запази желаното спокойствие по време на почивка.

В града може да намерите многообразие от интересни забавления, както за деца, така и за възрастни - модерен аквапарк, кафенета, барове и ресторанти. В близост до града се намират интересните природни резервати „Ропотамо” и „Водни Лилии”, подходящи за дълги разходки, сред интересни природни забележителности.
Независимо от повода на Вашето посещение, Вашият престой в Свети Димитър ще Ви зареди с много добро настроение и положителни емоции.



Услуги

Асансьор
Мед. обслужване
Масажи
Ресторант
Сейф
Басейн
Интернет клуб
Билярд
Лоби бар
Рум сървиз
Фитнес
Сауна
Пране
Гладене


Допълнителни услуги

За удобство на нашите гости с малки деца, в хотела се предлага:
- Допълнителна услуга " Наемане на детегледачка" - срещу предварителна заявка
- Столчета за хранене в ресторанта и кошарки по стаите
* Ежедневно почистване на стаите.
* Смяна на бельото и кърпите - на 3 дни.

Снимки


Хотел Свети Димитър, Приморско - снимки   Хотел Свети Димитър, Приморско - снимки   Хотел Свети Димитър, Приморско - снимки  

Хотел Свети Димитър, Приморско - снимки   Хотел Свети Димитър, Приморско - снимки   Хотел Свети Димитър, Приморско - снимки  

Хотел Свети Димитър, Приморско - снимки   Хотел Свети Димитър, Приморско - снимки   Хотел Свети Димитър, Приморско - снимки  

Хотел Свети Димитър, Приморско - снимки   Хотел Свети Димитър, Приморско - снимки   Хотел Свети Димитър, Приморско - снимки  

Хотел Свети Димитър, Приморско - снимки   Хотел Свети Димитър, Приморско - снимки  


© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 3.142.173.227 - us - us   _          
execution time : 0.01