2024-04-18 12:04
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Хотел "Бел Вил"

гр.Пловдив
общ.Пловдив, обл.Пловдив
Хотел, Пловдив

Адрес:
ул."П. Р. Славейков" 24-26

Телефони:
032/623931;
032/623932


e-mail: hotelbelleville@abv.bg

Добавено на:
06-02-2010
Видяно:
12663 пъти

Сподели : Facebook

Информация


Уважаеми дами и господа,

Имаме удоволствието да Ви представим най - новия бутиков хотел в град Пловдив – хотел “Бел Вил”.
3 - звездният хотел “Бел Вил” е разположен в центъра на красивия Стар град, най - атрактивната и посещавана част от гостите и жителите на града.
Има удобен достъп с автомобил от страната на Понеделник пазар и е в непосредствена близост до същинския център, Централна жп и автогара /10 мин. с кола/, Международен панаир – Пловдив.
Хотелът представлява старинна къща, паметник на културата от епохата на Ренесанса. Реставриран и обновен, но запазил изцяло възрожденската си архитектура, хотелът дава възможност да почувствате романтиката на миналото, съчетана с уюта и лукса на настоящето.
Хотел “Бел Вил” предлага настаняване в 6 стаи /5 със спалня и 1 с отделни легла/ и 2 апартамента. Всички са уникални с различен цвят и колорит: императорски апартаменти в червено и тъмносиньо, бяла стая с автентичен клюкарник от епохата на Възраждането, стаи в зеления цвят на кралския дворец Версай, морско синьо, с нежен люляков цвят, стилна охра. Във всяка една ще се почувствате по различен и неповторим начин. Стаите са оборудвани с климатик, кабелна телевизия, мини бар, телефон, безплатен Интернет достъп.
На разположение на гостите на хотела е Ресторант с 40 места на закрито и 60 места на открито в просторна градина, в който може да избирате сред изключително разнообразие от национални и европейски ястия, приготвени от професионални майстори готвачи.
Ако желаете да проведете семинар, делова среща или бизнес преговори, заповядайте в Конферентната зала на хотела, която разполага с 20 места.
За удобство на гостите, хотелът предлага трансфер от и до летища София и Пловдив.
Организираме различни допълнителни мероприятия – дегустация на вина в изба от региона, дегустация на национални ястия в р - т „Бел Вил”, изучаване на фолклорни танци в залата на хотела, пешеходен тур в Стария град с екскурзоводска беседа, екскурзия до Бачковския манастир, Пампорово и Старосел.
Отворени сме към културния живот на града и с радост посрещаме участници и гости на мероприятията, които се провеждат в Пловдив.
Екипът на хотел “Бел Вил” ще се радва да Ви посрещне и да се грижи за Вашето спокойствие и комфорт.





© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 3.149.233.72 - us - us   _          
execution time : 0.11