2024-04-29 07:58
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Хотел "в Лозенец"

с.Лозенец
общ.Царево, обл.Бургас
Хотел, Лозенец

Адрес:
ул."Резвая" №9

Телефони:
0887439159


e-mail: kami555@abv.bg
уеб страница:

Добавено на:
20-02-2011
Видяно:
8053 пъти

Сподели : Facebook

Информация


Има едно необикновено място на юг от Бургас, което пази магията на духовното, уникална природа и забележителни хора… Има такова място, където меките баири на планината прегръщат морето и създават една неповторима магия, наречена Странджа. Има такова място, където хората и природата живеят хилядолетия в хармония. Там, където планината среща морето, като една перла се е разположил Лозенец. Едно уникално съчетание на просторни плажове с кристално чиста вода, много слънце, цветя и девствена природа. У хората минали по тези места, остава усещането, че тук времето е спряло.
Лозенец се намира на 55 км южно от Бургас и на 5 км от общинския център гр. Царево. До него можете да се придвижите както със собствения си автомобил, така и с автобус.
То е известно в страната и в чужбина със своите плажове в районите на някогашните къмпинги “Юг”, “Корал” и “Оазис” и с плажовете, разположени непосредствено до селото, които са чисти, безопасни, без подводни ями и скали, с плитчини и пясъчни дюни.
На разположение на туристите е разнообразие от хотели, вилни селища, къмпинги и къщи с около 4 000 легла, където могат да почиват туристите с различни предпочитания и възможности.
Богата е и културната програма през целия сезон, с професионални и само¬дейни концерти, състезания, ежегодна фотофиеста, излети до населени пунктове и атрактивни туристически обекти. Едни от най - големите столични ресторанти и дискотеки имат свои филиали в Лозенец.
Лозенец е уникално съчетание на просторни плажове с кристално чиста вода, много слънце, цветя и девствената природа на Странджа.



Услуги

Хотелът е четириетажен. Легловата база е разположена на три етажа и се състои от 23 стаи и едно студио, от които: - 17 стаи с 2 легла с тераса ; - 4 стаи с 2 легла без тераса ; - 2 стаи с 4 легла без тераса. Стаите са със собствен санитарен възел, кабелна телевизия и хладилник. Студиото е с климатик и има голяма панорамна тераса с изглед към морето. Безжичен интернет. Към хотела има малък ресторант с открита и закрита част. Хотелът разполага със собствен паркинг. В дворната оградена част има детска площадка с люлки, пързалка, пейки и др.

В селището има: дискотеки, кафенета, закусвални, сладкарници, ресторанти, пиано - бар, буда бар, тенис – кортове и други места за развлечения. За клиентите на хотел "Стражица" се организират екскурзии до културно - забележителни места по черноморието, обучение по сърф, разходки и пикник с яхта и др.


Допълнителни услуги





Цени







© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 18.226.251.68 - us - us   _          
execution time : 0.11