2024-04-23 18:13
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Хотел "Кралев Двор"

гр.Банско
общ.Банско, обл.Благоевград
Хотел, Банско

Адрес:
ул. Терзи Никола No.3

Телефони:
+359 894 632 066

e-mail: info@hotel-kralevdvor.com
уеб страница:

Добавено на:
06-07-2016
Видяно:
4969 пъти

Сподели : Facebook

Информация


Добре дошли на мястото, което ще ви даде не просто подслон за нощта, а истински дом, в който ще се влюбите. Нашият храм на отдиха и вълшебната почивка – семеен хотел „Кралев двор“, е сгушен в красивите гори на Пирин планина. Наречен е на един от върховете й, който е висок 2680 м. И въпреки че нашите стени са издигнати на доста по - ниско място, полетът, с който ще ви дарим, ще ви даде усещането, че сте изкачили хиляди върхове само с една стъпка.

Хотелът ни освен ваш дом, е дом и на спокойствието, щастието и насладата за всички сетива. Този вихър от положителни емоции владее всичките ни 7 стаи и 8 мезонета. 4 от мезонетите ни разполагат с 2 бани, които са съобразени с вашия комфорт. Уникалната атмосфера в стаите на „Кралев двор“ се допълва и от всички модерни удобства – телевизор с кабелна, безплатен Wi - Fi, минибар. Това, което ви обещаваме са приказни сутрини, изпълнени с галещи окото гледки и чист въздух, изпълващ цялото ви същество. Разбира се извън стаите, забавлението и почивката ви също са абсолютно гарантирани.

Погрижили сме за това да има къде да заситите глада си и то с едни от най - вкусно приготвените домашни гозби по семейни рецепти. Ресторантът ни, в който спокойно могат да се настанят 40 гости, се обслужва от усмихнатия ни и позитивен персонал, който винаги е готов да помогне и да ви обслужи, така както биха го направили бабите и майките ви - с любов и внимание. В лоби бара ни пък можете да утолите жаждата си. Мястото, което сме отредили да оставите напрежението си, пък е в нашето СПА крило. Там можете да се отдадете на блажена сауна или отпускащ масаж.


Запалените скиори също биха се чувствали отлично в нашата крепост на щастието, тъй като хотелът, освен на 5 минути от центъра на града, е разположен и в непосредствена близост до кабинковия лифт (до който осигуряваме и транспорт при нужда). Разполагаме и със ски гардероб за собствено оборудване.


Една от най - важните ни мисии е опазването на природата. Ето защо сме икономични в употребата на водата и енергийните ресурси и винаги изхвърляме боклука разделно. Също така предлагаме и изпозлваме продукти, произведени в Банско и покрайнините. Така се сдобихме и с престижната номинация за „Зелена къща“. Хотелът ни е признат и за „Най - добър семеен хотел за 2009 година” от община Банско. Екипът ни с готовност би ви потопил в местната култура и би ви развел из местните забележителности и атракции.

С удоволствие посрещаме гости и през лятото, когато Банско се превръща в същинско културно средище с театралния фестивал в началото на юли и страхотният джаз - фестивал от 8 до 13 август.

Очакваме ви с нетърпение!





© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 3.15.221.67 - us - us   _          
execution time : 0.11