2024-04-26 02:15
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Хотел "Казавици"

гр.Априлци
общ.Априлци, обл.Ловеч
Хотел, Априлци

Адрес:
Априлци

Телефони:
тел: 0888/231329; факс: 067/305225


e-mail: lescomers@abv.bg
уеб страница:
Хотел Казавици, Априлци
Добавено на:
14-04-2010
Видяно:
12304 пъти

Сподели : Facebook

Информация


Комплекс Казавици е разположен в самия Балкан и предлага на гостите тишина, спокойствие и добра кухня към ресторанта. Хотелът разполага с басейн, спа и фитнес за всички онези, които искат тяхната почивка да премине без допълнителни емоции извън хотелските услуги. Подходящ е за семейство с малки деца, за което Детския кът допълнително подпомага спокойствието на майките. За любителите на по екстремните изживявания, хотел Казавици предлага конна база, разходка в планината както и рафтинг (само в сезона). Близостта до най - голямата мотописта на балканите (гранд при Севлиево) пък го прави най - доброто място за всички, които искат да си починат след уморителни ден на пистата.
Това, което остава да кажем е само: Заповядайте за да се убедите сами как ще ви повлияе чистия планински въздух в съчетание с уникалната атмосфера на хотел Казавици.

Хотел "Казавци" е разположен в сърцето на Стара планина само на 12км от Априлци и 18км от мотописта Севлиево. В подножието на хотела се открива страхотната панорамна гледка на две реки вливащи се една в друга от където идва и името на селището. Само на 3км от хотела е най - богатото ловно стопанство на България - Лагът.

Настаняване:
Хотел "Казавици" разполага с леглова база от 34 места, в 9 двойни стаи и 4 апартамента, с което осигуряваме комфорт и спокойствие на всички семейства и двойки търсещи спокойствието и уюта на планината.

Хранене:
За всички кулинари: хотел "Казавици" е единственият хотел в региона, които предлага уникална дивечова кухня с подбрано и винаги прясно месо от съседното дивечово стопанство (Лагът).



Услуги

открит басейн, паркинг, ресторант, фитнес, билярд, охрана, сауна, сейф, джакузи, рум сервиз, детски кът, детски басейн, барбекю, конферентна зала, парна баня, конна база, кафене, камина, телевизор, кухня, кабелна тв, сателитна тв, отопление, телефон, баня/тоалетна, пералня, тераса, изглед, DVD, ютия, сешоар, кухненски бокс, гараж, гладене, бизнес услуги, дом. любимци, лятна градина, механа, бар - басейн


Цени

сезон легло
от до board (1 легло)
01 Jan 201431 Dec 2014RO 30 лв.

1 нощувка - 30 лв. с включена закуска


Снимки


Хотел Казавици, Априлци - снимки   Хотел Казавици, Априлци - снимки   Хотел Казавици, Априлци - снимки  

Хотел Казавици, Априлци - снимки   Хотел Казавици, Априлци - снимки   Хотел Казавици, Априлци - снимки  

Хотел Казавици, Априлци - снимки   Хотел Казавици, Априлци - снимки   Хотел Казавици, Априлци - снимки  

Хотел Казавици, Априлци - снимки   Хотел Казавици, Априлци - снимки   Хотел Казавици, Априлци - снимки  

Хотел Казавици, Априлци - снимки  


© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 18.226.150.175 - us - us   _          
execution time : 0.11