2024-05-01 15:18
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Хотел "комплекс Чифлика"

гр.Айтос
общ.Айтос, обл.Бургас
Хотел, Айтос

Адрес:
местност Ортата

Телефони:
0892484870, 0888414508, 0887085943
Хотел комплекс Чифлика, Айтос
Добавено на:
28-08-2011
Видяно:
9123 пъти

Сподели : Facebook

Информация


Хотел Чифлик, Айтос разполага с леглова база от 40 места.
Къщи за гости "Чифлик" е нов комплекс за селски туризъм на 3 км. от гр. Айтос. Построен в полите на Стара планина, комплексът е заобиколен от красива природа. Тук ще откриете прекрасна възможност да отдъхнете от напрегнатото ежедневие. Ще можете да се насладите на спокойствието, тишината, уюта и чистия въздух. Районът около къщи за гости Чифлик е подходящ за спорт, пикник, дълги разходки сред природата или да посетите зоологическата градина, която е на 10 мин. пеш. Комплексът граничи с язовир за спортен риболов, където редовно се организират турнири, а за любителите на екстремните изживавания има срелбище. Не е за подминаване и факта, че гр. Айтос е само на 15 мин. с автомобил от морският бряг.

Комплекс "Чифлик" разполага с 10 самостоятелни, модерно обзаведени къщи, всяка с по две стаи. Това дава възможност в тях да почиват повече от 2 - ма човека. Всяка къща е с просторен сантарен възел, сателитна телевизия и голяма веранда.

Гостите на комплекс "Чифлика" ще се убедят, че освен за почивката им, ще се погрижат и за кулинарните наслади по време на престоя им тук. Ресторантът в комплекса разполага с 80 места. За летният период градината на ресторанта е разположена под дебелата сянка на стари, вековни орехови дървета, а в краката бълбука нежно малка рекичка.

Идеално място за фирмени партита, банкети и сватби. В такива случаи комплексът се затваря за други гости.



Услуги

Хотел Чифлик, Айтос Ви предлага следните удобства:

паркинг, ресторант, рум сервиз, детски кът, барбекю, телевизор, сателитна тв, отопление, мини - бар, баня/тоалетна, тераса, ютия, дом. любимци, лятна.


Цени

сезон цялата къща
от до board (2 легла)
01 Jan 201331 Dec 2013RO 40 лв.

Цената за нощувка на денонощие за една къща без значение броя на гостите/повече от двама души/ е 40лв.


Снимки


Хотел комплекс Чифлика, Айтос - снимки   Хотел комплекс Чифлика, Айтос - снимки   Хотел комплекс Чифлика, Айтос - снимки  

Хотел комплекс Чифлика, Айтос - снимки   Хотел комплекс Чифлика, Айтос - снимки   Хотел комплекс Чифлика, Айтос - снимки  



© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 3.148.102.90 - us - us   _          
execution time : 0.11