2024-04-26 20:01
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Туроператор "Планет"

гр.София
общ.Столична, обл.София град

Адрес:
бул. "Христо Ботев" 28

Телефони:
02 852 47 47

e-mail: info@planet.bg
уеб страница:
ТО Планет, София
Добавено на:
20-05-2009
Видяно:
45828 пъти

Сподели : Facebook

Информация


Планет Туроператор успешно започна своята дейност преди 11 години. През това време компанията ни се превърна в един от водещите туроператори в България, чийто стил на работа се отличава както с надеждност и качество на предоставяните услуги, така и с индивидуално отношение към всеки клиент.



Услуги

Предлагаме богат избор и различни варианти за ваканция, подходящи за семейства с деца, за любителите на активното оползотворяване на времето, изпълнено със забавления, за почитателите на здравословния начин на живот и почивка, както и за корпоративни клиенти. Възползвайки се от услугите на ПЛАНЕТ вие получавате една подробно обмислена и добре организирана програма на разумна цена и съответстваща на качеството. За това свидетелства фактът, че за последната година туристите, използвали услугите на ПЛАНЕТ са се увеличили с 40%.

За нас ще бъде ограмно удоволствие да споделим опита и впечатленията си от всички страни и хотели, които предлагаме, лично проверени от нас и да ви предложим голямо разнообразие от групови и индивидуални екскурзии, бизнес пътувания, VIP услуги, конгреси и мероприятия.

Чрез ПЛАНЕТ можете да наемете яхта, скутер, мотоциклет или кола, да си организирате самостоятелен круиз с отделна яхта и екипаж на ваше разположение. Можете да резервирате хотел, трансфер, екскурзии на място, гид в избрана точка на света и да разчитате на чудесно отношение и качество. Ние знаем как да се погрижим, за да си починете пълноценно и да се забавлявате добре. Имаме налице всички необходими предпоставки, за да гарантираме всичко това: представителни офиси на партньорите ни във всички страни, които предлагаме, както и професионални консултанти в офиса ни в София, агенции - партньори в почти всички градове на страната, готови да предложат възможно най - добрите условия за почивка и екскурзии, отговарящи на вашите изисквания и критерии.

Ние сме уверени, че нашите предложения вече са привлекли вниманието ви и се надяваме, че бихте избрали нашата компания в качеството си на Ваш туроператор, гарантиращ само приятни впечатления от предстоящото ви пътуване.




© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 3.16.29.209 - us - us   _          
execution time : 0.11