2024-04-26 08:59
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Туроператор "Миел"

гр.София
общ.Столична, обл.София град

Адрес:
ул. Гладстон № 3

Телефони:
тел. 02 915 77 15
факс 02 915 77 16
GSM: 0888 553 995


e-mail: miel@miel.travel
уеб страница:
ТО Миел, София
Добавено на:
17-09-2010
Видяно:
69311 пъти

Сподели : Facebook

Информация


Meetings, Incentives, Events, Leisure – това е МИЕЛ!
Агенцията, която знае как да организира Вашите пътувания и събития!

Фирма МИЕЛ е консултант и организатор за събития и пътувания в България и по цял свят. МИЕЛ е лицензиран туроператор, представител на България в Световната Асоциация на Туристическите Агенции – WATA, член на Българската Асоциация на Туристическите Агенции, оторизиран агент на ИАТА за продажба на самолетни билети на всички представени в България авиокомпании.
Нашето мото е Стил, Стандарт, Лоялност!
МИЕЛ осигурява за своите клиенти:

Meetings - Професионализъм при организиране на срещи, семинари и конференции
Нашата работа е да Ви осигурим най - добрите условия за бюджета, който сте предвидили. От избора на зали, хотелско настаняване, техническо обслужване, транспорт, ресторанти и кетъринг компании, подбор на меню от работен обяд до Гала вечеря, туристически програми и програми за свободното време за участниците.

Incentives - Фирмени пътувания и екипни програми
Специалистите на МИЕЛ са на разположение да предложат на своите корпоративни клиенти организиране на фирмени групови пътувания с цени и условия, съобразени с изискванията и бюджета на клиента. Това няма да е само туристически пакет, а специално подготвена програма, защитаваща екипа и бизнес интересите на компанията.
Заложете на успеха и ще имате екип, завърнал се с нови идеи и ентусиазъм за работа!
Корпоративните ни клиенти търсят нашата помощ за осигуряване на пътуванията им по участия в международни конференции, търговски изложения или други събития по света. Те знаят, че ще получат най - добри цени и условия за полети, разчитат на МИЕЛ за избора на хотел и спокойното си пребиваване!

Events - Организиране на корпоративни събития
Успехът на едно събитие се дължи на добрата организация и перфектното провеждане.
От идеята и желанието, която нашите корпоративни клиенти споделят с нас, до успешното приключване на самото събитие, те са освободени от досадните ангажименти по търсене на решения за цялостната логистика и организация. МИЕЛ осигурява всеки детайл от мястото на провеждане на събитието, дизайн на залите, техническо обслужване, транспорт, кетъринг и менюта, програма и медийно обслужване.

Leisure - Пътувания по света и в България за удоволствие
Програми за уикенд пътувания, ваканции или пътешествия, подготвени специално и само за вас и вашия партньор, за семейството или за групата приятели. Програми до дестинация в света, до която искате да отидете, до място което държите да видите, до концерт или спортно събитие, което не искате да пропуснете, да се забавлявате с любимото занимание.
Това Ви предлага МИЕЛ – удоволствието да изберете къде, кога и как да пътувате.





© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 3.138.114.38 - us - us   _          
execution time : 0.11