2024-03-29 00:06
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Туроператор "Еспресо Травел"

гр.София
общ.Столична, обл.София град

Адрес:
бул. Мария Луиза 106, ет.1, офис 3

Телефони:
0876133522

e-mail: info@espressotravel.com
уеб страница:
ТО Еспресо Травел, София
Добавено на:
22-12-2010
Видяно:
35964 пъти

Сподели : Facebook

Информация


Espresso Travel е българска онлайн туристическа агенция, създадена през 2010 година. Интернет сайтът www. espressotravel. com предлага търсене, резервиране и плащане на всички туристически услуги и свързани с тях услуги за забавления, във виртуална среда, като интегрирането на нови технологии позволява динамичното пакетиране на отделните елементи в собствен индивидуално избран пакет с по - изгодна цена!
Нашето развитие се базира на опита ни в туристическата индустрия и на стремежа ни да представим и наложим в България водещите тенденции в туристическото предлагане - съчетание от модерни технологии, голям избор от услуги на приемливи цени.
Всеки потребител може да търси и резервира без да е длъжен да прави регистрация. За тези, които искат да имат отделен профил и да следят историята на своите резервации, предлагаме персонализиран подход към техните желания за пътуване чрез поддържане на потребителски профили в My Espresso.



Услуги

Чрез разработването на собствена интернет букинг машина предлагаме възможността за бързо и изключително лесно търсене на голям набор от услуги - хотели, самолетни билети, трансфери, рент - а - кар, промоции, готови пакетни почивки, собствено изработени пакети от клиента, круизи, екскурзии, атракции, забавления. Дизайнът и функционалностите на портала са съобразени с последните тенденции в туристическата онлайн индустрия, предоставяйки удобство и леснота за ползване. Предлагаме целия цикъл за осъществяване на покупката на туристически услуги на едно място в интернет сайта - от установяване на желанията чрез подробно търсене, през подпомагане на избора на конкретна услуга, до заплащането й и разпечатването на необходимите потвърждения за реализиране на пътуването.

Допълнителни услуги

На нашия сайт ще имате възможност да следите актуалните туристически новини и оферти, да споделяте с приятелите си в социалните мрежи вашите идеи и желания за пътувания и забавления.
Espresso Travel поддържа социална активност и екипът е отворен за комуникация със своите почитатели чрез най - често ползваните социални мрежи и развитието на собствен блог.
Всеки клиент е най - ценен, когато се върне отново да ползва услуга от www.espressotravel.com и това е мотото на нашата програма за стимулиране на постоянните клиенти Еспресо Клуб - чрез бонуси, отстъпки при резервации и получаване на най - новата и интересна информация преди всички.

Цени

Основна цел на сайта www.espressotravel.com е гъвкавото ценообразуване.
Посредством работата си с международни доставчици на туристически услуги, и преките ни контакти с българските хотелиери, ние ще се стремим непрекъснато да предлагаме най - изгодните цени.
Ще публикуваме постоянно оферти на часа, на деня, и на седмицята, а при индивидуално формиране на динамичен пакет потребителят автоматично ще получава допълнителна отстъпка.




© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 3.238.161.165 - us - us   _          
execution time : 0.01