2024-04-29 19:51
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Туроператор "Аватар тур"

гр.София
общ.Столична, обл.София град

Адрес:
ул."Княз Борис I" N 61

Телефони:
02/443 85 65

e-mail: outgoing@avatartour.bg
уеб страница:
ТО Аватар тур, София
Добавено на:
06-03-2012
Видяно:
13057 пъти

Сподели : Facebook

Информация


Аватар, (от санскрит - слизане, превъплащение) е въплъщение на бога Вишну на земята, където той под различни образи извършва подвизи. Едно от тези превъплащения е на Калки (бял кон), според което Вишну ще се яви на бял кон, ще унищожи злосторниците, ще възстанови истинския закон, и ще даде началото на една нова, по - хармонична епоха.

Туристическа агенция „Аватар Тур ООД“ е лицензиран Туроператор и Турагент с Удостоверение за Регистрация № РК - 01 - 6888, издадено от Министервството на икономиката, енергетиката и туризма.
„Аватар Тур ООД“ има сключена застраховка „Отговорност на Туроператора“ №13160122270000002 по чл. 42 от Закона за Туризма с „Алианц България“ ЗАД.

ТА „Аватар Тур“ е агенция, която си поставя за цел да удовлетворява желанията и вижданията на Вас – нашите клиенти, за отлична и незабравима почивка и пътуване.
Ние сме екип от професионалисти с дългогодишен опит в областта на туризма и затова вярваме, че няма да разочароваме и най - взисктелния клиент!
Агенцията е специализирана във входящ и изходящ туризъм.

Като Туроператор във входящ туризъм нашата цел е да бъдем максимално полезни, отговорни и коректни към клиентите и партньорите си, като предлагаме качествен продукт и професионално отношение!
ТА „Аватар Тур“ обслужва чужди туристи от: Холандия, Русия, Украйна, Прибалтика, Румъния, Македония, Гърция и Сърбия. Наши партньори са утвърдени и доказали се туристически агенции.

В изходящ туризъм агенцията предлага:

Продажба на самолетни билети до всяка точка на света по редовни или чартърни полети, както и на нискотарифни компании. Нашите вискоквалифицирани служители ще Ви предоставят най - подходящия маршрут и най - ниската цена по избрана от Вас дестинация. За корпоративни клиенти се предлагат специални отстъпки от всички тарифи, както и 24 - часово проследяване на резервациите.
Екскурзии в страната и чужбина, включително и до екзотични дестинации, летни и зимни почивки, балнеолечение, маршрути по специални интереси, хоби туризъм, круизни пътешествия;
Индивидуални и групови хотелски резервации ; чартърни и автобусни програми, уикенд пакети.
Нашите клиенти имат богат избор от варианти за ваканция, подходящи както за семейства с деца, така и за младежки групи; за хора, търсещи релакс и здравословен отдих, за тези, които по дух са екстремисти, за по - спокойните и за авантюристите... Всяко индивидуално пътуване се обмисля и подготвя в съответствие с Вашите изисквания, както по отношение на качеството, така и на цената! Ние ще се погрижим да се забавлявате и да си починете пълноценно, да бъдете доволни и отново да се възползвате от нашите услуги!





© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 18.225.35.81 - us - us   _          
execution time : 0.11