2024-04-18 09:59
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Туроператор "Марбро Турс"

гр.Пловдив
общ.Пловдив, обл.Пловдив

Адрес:
ул.Драган Цанков 43

Телефони:
0700 18 118

e-mail: office@marbrotours.com
уеб страница:
ТО Марбро Турс, Пловдив
Добавено на:
17-11-2008
Видяно:
162146 пъти

Сподели : Facebook

Информация


Вече 23 години, от 1990 г, Марбро Турс присъства на туристическия пазар и се е утвърдила като сериозен туроператор в страната и чужбина. Като пионер в развитието на бизнес туризма в България, Марбро Турс е първата частна фирма, организирала чартърни полети до Дубай, страните от Залива и Сингапур. От 1996 г редовно организираме посещения до най - големите изложения и панаири в Китай и Тайланд, като си сътрудничим с водещия туроператор за Китай и цяла Азия – CITS.

Марбро Турс е туроператорът на Европейския месец на културата – Пловдив ’99, спечелил конкурса с най - добрите си туристически пакети, трансфери и хотелско настаняване на повече от 5000 български и чуждестранни участници – юни - юли 1999 г.

През 1999 г. Марбро Турс спечели и голямата награда на АК "Балкан" за най - добър агент по продажба на самолетни билети.

Сега фирмата разполага с 9 туристически офиса, от които 6 постоянни за вътрешен и външен туризъм (в Пловдив – 2, София, Варна, Бургас и Стара Загора) и 3 сезонни (в Златни пясъци, Слънчев бряг и Китен). Създадените структури улесняват българските туристи да се възползват за почивка в най - добре подбраните като качество и цена хотели както по цялото Черноморие, така и в планинските и балнеоложки бази.

Марбро Турс е лидер и в приемащия туризъм и благодарение на летните си чартърни програми хиляди полски, чешки и румънски туристи посещават нашата страна.

Още през 1992 г. Марбро турс стана официален агент по продажба на самолетни билети на АК "Балкан", а веднага след това и член на IATA. Сега фирмата е агент на всички авиокомпании, опериращи в България и се превърна в желан партньор на стотици корпоративни и индивидуални клиенти за пътуване в целия свят.

През 2006 г. Марбро Турс получи идентификационен код от НАТО за туристическо обслужване на натовския контингент базиран в България.

Бързина и удобство

Предлагаме доставка на самолетни билети до Вашия офис, съдействие при издаване на визи, трансфери. Разполагаме със събствен автобусен транспорт и екип от професионални шофьори с дългогодишен опит, екскурзоводи, агенти, оператори. Използваме водещите електронни технологии за обслужване на клиенти – резервационни системи, системи за разплащане и комуникационни връзки. Ние ценим Вашето време!

Качество

Ние предлагаме отлично и качествено обслужване в шестте офиса в страната – два в Пловдив и по един в София, Варна, Бургас и Стара Загора. Създаваме и използваме собствени разработки в областта на туризма, основани на най - добрите достижения от световната практика. Въвели сме система за контрол на качеството на всички дейности по обслужване на туристите. Нашите усилия винаги са насочени към продукт, желан от клиента.

Сигурност

Над 300 утвърдени български фирми с разнородна дейност – електроника, облекла и текстил, обувна промишленост, канцеларски материали и офис оборудване, бяла и черна техника, мебелировка, се довериха на 19 - годишния опит на Марбро Турс за своите бизнес пътувания до браншовите пазари и свободните безмитни зони в Дубай, Китай и Тайланд. Доверете се и Вие!

Персонално обслужване

В зависимост от Вашите нужди и желания, екипът ни ще разработи подходяща индивидуална оферта за пътуване до всяка точка на света. Нашите консултанти ще Ви предоставят цялата налична информация, необходима за планирането на Вашата почивка, екскурзия или бизнес пътуване.

Цена

Марбро Турс предлага високо качество на добра цена. Провеждаме постоянен маркетингов контрол на туристическия пазар, което ни позволява да предлагаме изключително конкурентен продукт, съобразен напълно с Вашите желания. Много добри условия при настаняване в хотели различна категория, резервация и продажба на самолетни билети от всички авиокомпании, големи отстъпки при групови и фирмени пътувания.



Услуги

- Резервации за самолетни билети
- Хотелско настаняване в страната и чужбина
- Визови услуги
- Наем на коли
- Организиране на трансфери
- Организиране на екскурзии и почивки
- Организиране на семинари, конференции, симпозиуми и team building прояви
- Посещение на панаири и изложения
- Транспорт – автобуси, микробуси и леки автомобили




© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 18.222.23.119 - us - us   _          
execution time : 0.11