2024-04-25 19:14
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Туроператор "Илфи"

гр.Пловдив
общ.Пловдив, обл.Пловдив

Адрес:
гр.Пловдив,ул."Зл.Бояджиев"№5

Телефони:
032/ 299560 ; 969348 ;
0887785041


e-mail: ilfi_i@abv.bg
уеб страница:

Добавено на:
09-03-2011
Видяно:
19460 пъти

Сподели : Facebook

Информация


ИЛФИ е създадена през вече далечната 1991г. в гр. Пловдив от г - н Илин Илиев с основен предмет на дейност предлагане на туристически услуги на български граждани и чужденци желаещи да посетят или опознаят по - добре България или други страни. Дейността на фирмата е лицензирана от Министерството на Икономиката с лиценз №00593 от 1995г /препратка към копие от лиценза/. Съгласно чл. 42 от Закона за туризма, дружеството има сключена застраховка „Отговорност на туроператора” със застрахователна компания ЕВРОИНС ЕАД – България. / препратка към копие от застраховката/.
Екип:
Хората са най - важният фактор за просперитета на една компания и ние от ИЛФИ прекрасно разбираме това и ценим силно всичките си служители. Стремим се да дадем най - доброто от себе си за всички тях с цел получим най - доброто за нас. Професионализма на екипа ни е проверяван многократно и продължава да бъде подлаган на изпитания постоянно, както от страна на фирмата, така и от страна на Вас – Клиентите.
Нашата мотивация е Вашата усмивка в края на всяка почивка.
Философия:
Безгрижна почивка – Доволни клиенти.
Предимства:
ТРАДИЦИИ – веднъж създадени, отношенията ни с нашите клиенти са много ценни за нас и за това се стремим те да се превърнат дългосрочни и ползотворни.
ИНОВАЦИЯ – предлагане на собствени туристически продукти.
НИСКИ ЦЕНИ – услуги и продукти с перфектно съотношение за клиентите на цена – качество.
ОРИЕНТАЦИЯ КЪМ КЛИЕНТА – винаги готови да обсъдим и реализираме на практика индивидуалните желания на клиентите.
ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ – обслужване тясно свързано с поетите ангажименти, правила на поведение и норми на обслужване характерни за сферата на туризма.
Недостатъци:
ПЕДАНТИЗЪМ – пунктуално изпълнение на поетите ангажименти към клиентите.
ЕКСПЕДИТИВНОСТ – тъй като ние ценим Вашето и нашето време обслужването ни е ориентирано към пестене на този скъпоструващ ресурс.
По - подробна и изчерпателна информация относно дейността на фирмата ни ще получите на другите страници от нашия уебсайт. Искрено се надяваме да намерите това, което търсите и да се получи „Точка на Пресичане” между Вашите интереси и желания и нашите умения и възможности.



Снимки




© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 18.191.176.66 - us - us   _          
execution time : 0.11