2024-05-03 11:36
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Туристическа агенция "Риверта"

гр.София
общ.Столична, обл.София град

Адрес:
бул. "Генерал Едуард И. Тотлебен" 89

Телефони:
(+359 2) 851-07-60 / (+359 2) 851-07-61

уеб страница:

Добавено на:
15-06-2010
Видяно:
6209 пъти

Сподели : Facebook

Информация


Пътническата агенция "РИВЕРТА" ООД е създадена през 2000 год. от професионалисти с над двадесет годишен опит в областта на авиaционните услуги и туризма.
* "Риверта" е лицензиран туроператор с лиценз № 04396, член е на Между - народната Асоцияция на Въздушните Превозвачи (IATA), както и на "Асоциация на Българските Туроператори и Туристически Агенти " (АБТТА).
* "РИВЕРТА" гарантира високо ниво на обслужване в съответствие с изискванията IATA и на представените в България авиокомпании: Alitalia, Austrian Airlines, Air France, Aeroflot, British Airways, Deutsche Lufthansa, CSA, България Ер, LOT, KLM, Malev, Turkish Airlines...
* "РИВЕРТА" ще Ви предложи най - изгодните за Вас условия за пътуване. Вашата резервация можете да направите в нашия офис намращ се на бул. Тотлебен № 89 или по телефон/факс/e - mail, а поръчаният от Вас самолетен или автобусен билет може да бъде доставен и на посочен от Вас адрес в удобно за Вас време.
* "РИВЕРТА" разполага с една от най - модерните и мощни автоматични резерва - ционни системи - AMADEUS, която ни дава възможност да извършваме не само авиационни услуги, но и да резервираме стаи в над 50000 хотела и коли под наем на всички големи Rent - a - Car компании. С допълнителната хотелска резервационна система "TOR System"® нашите клиенти сами могат да направят резервация в избрания от тях хотел.
* В офисите на "РИВЕРТА" може да се наеме автомобил на "Avis" и "Europcar", както и на една от най - добрите локални компании в София - "Nay Car ".
* "РИВЕРТА" предлага специално протоколно обслужване на фирми и организации. При сключване на договор за корпоративно обслужване гарантираме на нашите партньори намалени авиационни тарифи, настаняване на техните гости в хотели в София и страната на специални преференциални цени, както и 24/7 контакт с нас.
* "РИВЕРТА" предлага сключване на застраховки "Злополука и медицински разноски" при пътувания в чужбина.
* "РИВЕРТА" предлага различни възможности за почивка в страната и чужбина в сътрудничество с водещи български и чуждестранни туроператори.
* "РИВЕРТА" е на Ваше разположение, за да бъде Вашето пътуване удобно и приятно.





© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 18.218.168.16 - us - us   _          
execution time : 0.11