2024-03-29 13:19
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Туристическа агенция "Виолета Травел"

гр.Русе
общ.Русе, обл.Русе

Адрес:
ул."Муткурова" 42, срещу СБА

Телефони:
0897891632

e-mail: office@violeta.bg
уеб страница:
ТА Виолета Травел, Русе
Добавено на:
01-11-2010
Видяно:
7525 пъти

Сподели : Facebook

Информация


Туристическа агенция Виолета Травел, Русе

Туристическа агенция "Виолета Травел" е собственост на "Виолета и Син" ООД. Туристическа агенция "Виолета Травел" - лицензиран туристически агент от Държавната Агенция по Туризъм с Удостоверение за регистрация. Агенцията се управлява от висококвалифицирани професионалисти с богат и разнообразен опит в туристическата дейност. Дейността е специализирана в предлагане и продажба на културно - познавателни туристически програми, почивки, конгресни и семинарни пътувания и пътнически услуги, предоставяни и ограницирани от лицензирани туроператори в страната.

Ние подбираме внимателно туроператорите (фирмите, организиращи пътуването), чиито оферти ще намерите на този сайт, като проверяваме достоверността на всяка една оферта. Във violeta. bg ще намерите много туристически оферти от различни туроператорни фирми. Това ни дава възможност да Ви предложим най - изгодните оферти от различните туроператорски фирми за конкретна избрана от Вас туристическа дестинация.

Виолета Травел като турагент, специализирана в продажбата на туристически пакети за екскурзия и почивка в страната и чужбина има възможността да ви насочи към конкурентни в своя бранш фирми /туроператори/. Погледнато от чисто потребителска гледна точка, е по - добре да си закупите туристически пакет от турагент, защото той може да лавира между различни оферти от туроператори, като така Ви дава право на избор, посочва предимствата на един туристически пакет от друг, както и техните недостатъци свързани с пътуването, пребиваването или ползването на други туристически услуги.




Услуги

* Ваканции и почивки в България и чужбина
* Студентски и ученически екскурзии в България и чужбина
* Бизнес туризъм - панаири, симпозиуми, семинари и др.
* Селски и еко туризъм
* Хоби туризъм в България и чужбина - сафари, лов, риболов, езда и др.
* Спа и вино програми
* Празнични и уикенд пакети в България и чужбина




© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 174.129.93.231 - us - us   _          
execution time : 0.01