2024-04-26 02:39
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:
Настаняване в къща за гости
Лято

НА МОРЕ в къща за 11 души!

Релакс България
Видяна:
2125 пъти


Актуализирана на :
20-02-2024
17:45

1 ден
250 лв.

всички оферти от агенция Релакс България
Сподели : Facebook
Програма Изпратете запитване за офертата



Най-ефективното лечение за ревматизъм, дископатии, мускулни болки, кожни заболявания, настинки, нервно напрежение, депресия и мнооого други… е да отидете на море :)

Предлагаме самостоятелен етаж от къща за гости в гр. Ахелой, на 20 мин. пешa от плажа. Етажа е напълно ремонтиран и преустроен, като ваканционен обект. Имайки предвид напрегнатото ежедневие на съвременния човек, почивката трябва да бъде пълноценна и да ви откъсне от ежедневието. Ние Ви предлагаме прекрасни условия за почивка със семейството и приятели. Наемайки етажа, вие ще бъдете не просто гости, а временни собственици.
Етажа се състои от четири спални, кухненски бокс, две бани с тоалетни, отделна тоалетна. Стаите са: две двойни, една тройна и една с четири легла, като максималната леглова база е за 11 почиващи. Всяка стая е снабдена с LED телевизор свързан към местния кабелен оператор, климатик, възглавници, хавлии, спално бельо и одеяла. Кухненският бокс е обзаведен с горни и долни шкафове, пералня, хладилник, фурна, котлони, кафе машина и всички необходими аксесоари и посуда за хранене. Ползването на кухнята и приготвянето на храна е със собствени продукти.
На разположение на гостите е богато озеленен двор, кът за хранене с маси и пейко и барбекю, кът за кафе и релакс с люлки, барбарони, детски кът и открит фитнес. За удобство на почиващите, къщата е снабдена с безжичен Wi-Fi интернет. Свободно паркиране пред къщата на няколко автомобила.

Градът се намира в крайбрежната зона на Ахелойския залив на 500м. от морето. На по няколко километра се намират и курортите Равда, Несебър, Слънчев бряг, Свети Влас, Поморие и 29 км. от Бургас, които може да посетите по време на почивката си.

  Ахелой е подходящо място и за калолечение с безценното находище на лечебна кал и луга без аналог в света с неповторими качества и състав. Доказан е лечебния ефект на лугата при много заболявания: заболявания и травми на опорно-двигателната система, ревматични, неврологични, костни и ставни болки, артрити, артрози, неврити, възпаления на околоставните тъкани, навяхвания, изкълчвания на стави, счупвания, невралгия, плексити, дископатии, мускулни болки, кожни заболявания, акне, гъбични инфекции, труднозарастващи рани, простудни заболявания и възпаления дихателни пътища, афти, гингивит, хемороиди, пърхот и мнооого други. Използва се като се правят така наречените кални бани.

Цени за летен сезон:
* Юни - 250 лева / ден
* Юли и Август - 350 лева / ден
* Септември - 250 лева / ден

Цената включва:
- Наем на 1-ви етаж
- Почистване и смяна на спалното бельо
- Всички режийни разходи
- Оказване на помощ от собственика /отговорника/ при необходимост

Резервация:
- Капаро в размер на 50% от общата наемна цена, по банков път
- Остатъка от наемна цена - 50% се заплаща в деня на настаняване

Забележка:
- Настаняване в деня на пристигане: след 14:00 часа
- Освобождаване в деня на заминаване: до 10:00 часа

На всички пречели обявата пожелаваме слънчев ден! :)
Дати:


Цени за летен сезон:
* Юни -  250 лева
* Юли и Август -  350 лева
* Септември -  250 лева





  Снимки от нашата галерия



© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 3.144.116.159 - us - us   _          
execution time : 0.24