2024-04-26 01:45
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Къща за гости "Изгрева"

с.Поленица
общ.Сандански, обл.Благоевград

Адрес:
ул."Божур" 5

Телефони:
087 863 8001

e-mail: izgreva.sandanski@abv.bg
уеб страница:
Къща за гости Изгрева, Поленица
Добавено на:
09-07-2013
Видяно:
9935 пъти

Сподели : Facebook

Информация


Добре дошли!
Вилно селище „Изгрева“ е уникално по рода си и единственото от този тип в района на Сандански, известен с благоприятните си климатични условия, които заедно с богатството от минерални извори с различна термалност и ниска минерализация, правят мястото предпочитано за почивка през цялата година.
Името „Изгрева“ идва от прекрасните изгреви, които могат да се видят на това място.
Новопостроените Къщи за гости се намират само на 5 минути път с кола (2км) от центъра на най – слънчевия град в България – Сандански!
Разположени са до вековни чинари на хълма над река Гушевица в село Поленица. От там се разкрива прекрасна гледка на север – към Пирин планина и връх Вихрен, на изток – към околните хълмове, над които гостите на комплекса могат да се насладят на изгряващото слънце, на юг – местността Рупите, Беласица и Петрич.

За Сандански и местността

Град Сандански се намира подножието на Пирин Планина. Отстои на почти еднакво разстояние от София (152 км) и Солун, а до Егейско море и неговите курорти е само 126 км. Притежава уникален градски парк.
Градът, разположен на надморска височина 240 - 300м. , е най - топлият български град, слънчевото греене надминава 2450 часа, средната годишна температура е +13, 9 С, създавайки условия за целогодишни слънчево – въздушни процедури.
Въздухът в Сандански е изключително чист и е с най - ниско съдържание на алергени в цяла България. Подходящ е за лечението на астматични, алергични и други заболявания. Градът е световноизвестен, като естествена лечебница и балнеокурорт – Свети Врач е старото му име.
На 12 км от Сандански се намира местността Рупите с храма „Света Петка”, построен от българската пророчица Баба Ванга.
Близо до Сандански са разположени Мелник, най – малкият град в България, Роженският манастир, феноменът Преподобна Стойна и храма „СВ. Георги” в село Златолист.
Регионът е подходящ за различни видове туризъм: балнео и спа, културен, винен (дегустационни турове ), планински, селски и др.
/тук ще се покажат снимки на забележителностите/

За нашите къщи

Комплекса е от затворен тип с външно видео наблюдение и се състои от 5 къщи, всяка с обща площ около 140 кв. м. , подходяща за семейство или компания до 4 човека.
Всяка къща разполага с едно парко – място (неохраняем паркинг), безжичен интернет, централна климатизация и барбекю.
На територията на вилното селище има паркова релакс зона, която може да се ползва свободно от гостите.

Къщите се състоят от:
1 - во Ниво – Кът за отдих, кухненски бокс и трапезария в общо помещение, обзаведени с: мека мебел, телевизор, камина, котлон, фурна, хладилник, ел. кана, ютия, посуда …
- баня с тоалетна
- външна веранда
2 - ро Ниво – 2 спални, обзаведени с легло 164/200см, четирикрилен гардероб, тоалетка, телевизор
- 1 баня с тоалетна
- обща тераса
Нашите гости имат възможност, както за самостоятелно приготвяне на храна в напълно оборудваните кухни в къщите или да си поръчат кетеринг и доставка на храна по домовете от много от заведенията в гр. Сандански, които предлагат тази услуга, така и да посетят ресторантите в околността, най – близкият от които се намира на стотина метра от къщите.
Най - близкият минерален басейн до комплекса се намира на разстояние от около 300 м, а най - близкият хранителен магазин отстои на около 100 м.

Елате при нас и ще намерите красотата и спокойствието извън големия град!

За резервации се обадете на: +359 878 638 001 или пишете на: izgreva. sandanski@abv. bg

Сайт: www. izgreva - sandanski. com

Посетете ни и във Facebook: https://www. facebook. com/Izgreva

Комплекс „Изгрева“ се състои от пет къщи:

1. Къща Магнолия
Обектът е категоризиран в категория 3 звезди като Стаи за гости” Изгрева 1” с решение на Община Сандански №СПЕ216/09. 07. 2013г.

2. Къща Далия
Обектът е категоризиран в категория 3 звезди като Стаи за гости” Изгрева 2” с решение на Община Сандански №СПЕ215/09. 07. 2013г.

3. Къща Лилия
Обектът е категоризиран в категория 3 звезди като Стаи за гости” Изгрева 3” с решение на Община Сандански №СПЕ214/09. 07. 2013г.

4. Къща Радост
Обектът е категоризиран в категория 3 звезди като Стаи за гости” Изгрева 6” с решение на Община Сандански №СПЕ213/09. 07. 2013г.

5. Къща Романтика
Обектът е категоризиран в категория 3 звезди като Стаи за гости” Изгрева 7” с решение на Община Сандански №СПЕ212/09. 07. 2013г.



Услуги

Всички посочени цени са в Лева и включват:
• 1 нощувка
• безжичен интернет
• ползване на напълно обзаведена кухня
• ползване на барбекю
• ДДС
• туристическа такса
• 1 място за паркиране
• Ранно настаняване и късно освобождаване (по възможност)

Цените са валидни до 01. 04. 2014 г.

Доплащане за допълнително легло по предварителна заявка, която трябва да бъде потвърдена от комплекса - 15 лв. за по - големи деца или възрастен.
Доплащане за ползване на камина – 20 лева на вечер.
По желание срещу допълнително заплащане можем да предложим: закуска и кетърингуслуги.
Условия за резервация: депозит в размер на една нощувка
Безплатно анулиране или изменение на резервацията: до 5 дни преди пристигане.
При анулиране или изменение на резервацията по - късно или в случай на непристигане, 100 % от цената на 1 нощувка ще бъдат изискани за плащане.

Начин на плащане: в брой, с карта - VISA, VISA electron, V PAY, MasterCard, Maestro



Цени

сезон цялата къща
от до board (4 легла)
01 Jan 201331 Dec 2013RO 160 лв.

160 лв. - цена на къща за 1 нощувка ;
150 лв. - цена на къща при мин. 3 нощувки ;
135 лв. - цена на къща при мин. 7 нощувки ;

Има възможност и за резервация на стая на цена за 1 ношувка - 130 лв ;


Снимки


Къща за гости Изгрева, Поленица - снимки   Къща за гости Изгрева, Поленица - снимки   Къща за гости Изгрева, Поленица - снимки  

Къща за гости Изгрева, Поленица - снимки   Къща за гости Изгрева, Поленица - снимки   Къща за гости Изгрева, Поленица - снимки  

Къща за гости Изгрева, Поленица - снимки   Къща за гости Изгрева, Поленица - снимки   Къща за гости Изгрева, Поленица - снимки  

Къща за гости Изгрева, Поленица - снимки   Къща за гости Изгрева, Поленица - снимки   Къща за гости Изгрева, Поленица - снимки  

Къща за гости Изгрева, Поленица - снимки   Къща за гости Изгрева, Поленица - снимки   Къща за гости Изгрева, Поленица - снимки  



© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 3.133.149.168 - us - us   _          
execution time : 0.11