2021-10-17 09:49
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за потребители
Бързо търсене:
Круиз
Самолетни билети
Почивка

Токио - Фуджи - Йокохама / Япония/ , Кобе - Киото / Я

Галера
Видяна:
533 пъти


Актуализирана на :
30-12-2019
10:07

Япония Япония
13 дни
3636 лв.
Япония снимки 2 Япония снимки 3 Япония снимки 4 Япония снимки 5 Япония снимки 6 Япония снимки 7

всички оферти от агенция Галера
Сподели : Facebook
Програма Изпратете запитване за офертатаПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОГРАМА

1 ден /17.11.2020/ - вторник
Отпътуване от София с редовен полет на TURKISH AIRLINES / до Истанбул в 21.25 ч. Пристигане в 23.50 ч.
2 ден /18.11.2020/ - сряда
Отпътуване за Токио в 01.55 ч. Кацане в Токио в 19.45 ч. /местно време /. Организиран трансфер летище-хотел. Настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка.
3 ден /19.11.2020/ - четвъртък
Възможност за туристическа обиколка на Токио - посещение на храма Асакуса Сенсои – един от най-популярните будистки храмове в Токио, считан за на най–старият храм в града. Разходка по колоритната търговска улица Накамисе, тръгваща от храма и водеща до външната порта на града. Множеството магазини и сергии предлагат на туристите изобилие от японски сувенири и различни традиционни местни лакомства. Разглеждане на търговската улица „Гинза“, известна като най-луксозната търговска улица за пазаруване, хранене и развлечения в Токио с множество магазини, бутици, художествени галерии, ресторанти, кафенета и нощни клубове. Ще видите Токио Тауър – Токийската кула, издигаща се на 333 метра височина - най-високата телевизионна кула в света. Посещение на отворената за туристи част на Императорския дворец– резиденцията на японското императорско семейство. Дворецът се намира в центъра на Токио, на мястото на бившият замък Едо в голям парк, заобиколен от ровове и масивни каменни стени, модерния изкуствен остров Одайба и др. Свободно време. Нощувка.
4 ден /20.11.2020/ - петък
Възможност за разглеждане /с метро /на три от най-емблематичните райони: търговската улица Уено Амейко с над 500 магазини, където се продава всичко – от прясна риба, плодове и зеленчуци до козметика, бижута, сувенири и висококачествени вносни стоки на достъпни цени, Шибуя - известен със своята диагоналана пешеходна пътека „Shibuya Crossing”- през която на ден преминават над 3 млн. души., както и с бронзовата статуята на кучето Хачико- символ на квартала за последните 80 години ; Омотесандо - една от най-живописните улици, наричана Токийското " Шан-з-Eлизе" със сградите – архитектурни шедьоври на Луиз Вутон, Прада, Тодз, Диор, Зара и Омотесандо Хил; Ахикабара - най-големият електронен пазар в света с над 250 магазини, където може да се купи " от птиче мляко" . Свободно време. Нощувка.
5 ден /21.11.2020/ - събота
Възможност за целодневна екскурзия до Фуджи /на 140 км. / – екскурзия до свещената планина Фуджи – по пътя ще минете по живописен планински път с много хубави гледки. Качване на площадката на 5-то ниво на планината Фуджи – най-високото, което е достъпно с автобус – 2305 м. Посещение на шинтоиско светилище в подножието на планината. Ще можете да се запознаете с бита на средновековна Япония, да се облечете със саморайски доспехи и да се снимате на фона на средновековни японски къщи. Нощувка.
6 ден /22.11.2020/ - неделя
Организиран трансфер хотел – пристанище Йокохама. Настаняване на кораба. Отплаване в 17.00 ч. Забавления на кораба. Нощувка.
7 ден /23.11.2020/ - понеделник
Пристигане в Кобе /Япония / в 14.00 ч. Възможност за екскурзия до Киото. Разглеждане на Киото - ще имате възможност да посетите Златният храм Кинкакуджи, Историческият замък Ниджо, императорския дворец в Киото, квартала Гийон, запазил архитектурата и атмосферата си, където можете да зърнете красиво облечените и гримирани гейши и др. Забавления на кораба. Нощувка.
8 ден /24.11.2020/ - вторник
Разглеждане на Кобе /Япония/. Кобе – един от главните пристанища в Япония и е основен център на международната търговия. В града процъфтява производството на саке. Възможност да видите - Мерикeн-парка , морския музей и Port кулата, която се смята за един от символите на града, моста Акаши-kaikyo и др. Отплаване в 13.00 ч. Забавления на кораба. Нощувка.
9 ден /25.11.2020/ - сряда
Забавления на кораба. Нощувка.
10 ден /26.11.2020/ - четвъртък
Пристигане в Шанхай в 07.00 ч. Организиран трансфер пристанище Шанхай - хотел. Настаняване в хотела. Възможност за разходка по крайбрежната зона Уайтан, известна още със старото си английско име The Bund. Преминаване на отсрещния бряг под реката през невероятния светещ тунел.  На източния бряг е районът Пудонг – представлявал оризище , сега той е делови и финансов център от серия небостъргачи, които образуват един от най-знаменитите градски силуети в света. Ще видите „Перлата на изтока“ – комуникационен център, Шанхайския световен финансов център, който с четвъртития отвор в горния си край напомня на отварачка за бутилки, Шанхай Тауър и небостъргача Джинмао. Вечерта възможност за шопинг по известната Нанджин Роуд - пешеходна зона с много магазини, бутици и ресторанти . Нощувка.
11 ден /27.11.2020/ - петък
Възможност за посещение на Стария град,   шумният и пъстроцветен пазар „Юй Юан“, God\'s temple /китайски храм/, градината Ю Юан или „Градината на щастието“ се счита за една от най-изящните градини, типичен представител на класическото китайско парково изкуство. Построена е през далечната 1559 година от династията Минг. В нея подслон са намерили много уникални камъни, екзотични дървета и храсти, езерца със златни рибки, дракони, криволичещи мостове и пътеки, чайни и храмове, олицетворяващи сърцевината на китайската култура. Посещение на Jing\'an Temple – един от невероятните деистващи храмове в Шанхай. Възможност за вечерен круиз с корабче по р. Хуанпу – Шанхай облян в светлини. Свободно време. Нощувка.
12 ден /28.11.2020/ - събота
Възможност за индивидуално посещение на Океанариума – смятан за една от топ атракциите, възможност за качване на някой от небостъргачите, за да се насладите отвисоко на невероятни гледки към най-бързо развиващия се мегаполис в света – Шанхай или разглеждане «Shanghai museum” – най-добрия музеи в Китай с богати колекции от китайски порцелан, картини, калиграфия, монети и древни скулптури /. Възможност за двупосочно пътуване до летището на Шанхай с най бързия влак в света Maglev Train Shanghai с максимална скорост от 430km /h - разстоянието от 30 км. се изминава за 7 минути. Технология магнитен влак се основава на уникална система, която генерира магнитно издигане. Свободно време. Организиран трансфер хотел – летище. Отпътуване от Шанхай в 23.05 ч. с авиокомпания TURKISH AIRLINES /.
13 ден /29.11.2020/ - неделя
Пристигане в Истанбул в 06.15 ч. Отпътуване за София в 08.35 ч. Пристигане в 08.55 ч.
Дати:


17.11 -  29.11.2020

  Снимки от нашата галерия© 2005-2021 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 3.236.239.91 - us - us   _           
execution time : 0.18