2022-01-22 20:17
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за потребители
Бързо търсене:
Екскурзия в чужбина
Предколедна програма

Предколеден шопинг в Белград


Видяна:
1270 пъти


Актуализирана на :
25-11-2015
15:49

Сърбия
3 дни
228 лв.

всички оферти от агенция Алфа Карс & Травел
Сподели : Facebook
Програма Изпратете запитване за офертатаПЪРВИ ДЕН:
Отпътуване в 03:00ч. от гр.Варна, ул.Антим I, по маршрут Варна -  Бургас - Белград.

14, 00ч - Пристигане в Белград. Панорамна автобусно – пешеходна програма в Белград: Панорамна обиколка с местен екскурзовод и разглеждане забележителностите на града: Дединие – един от най-богатите квартали на града, Къщата на цветята и къщата-музей на Йосип Брос Тито;   Катедралния храм ”Св.Сава”, най-големият православен храм на Балканите, чието изграждане започва в 1894 г. - посещение на храма. Обиколката продължава с разглеждане на главните забележителности в централната част на града: Площад “Теразие”, Националното събрание (Скупщина), улица “Крал Милан”, Площада на Републиката, Стария и Новия съд – двете най-красиви сгради към крепостта „Калемегдан”, където е втората пешеходна разходка и фотопауза. Обиколката завършва с преминаване по Бранковия мост през р. Сава в посока Нови Белград и разглеждане на новия Белград. Обиколката е с времетраене 3ч.  Настаняване в хотела.  Нощувка

ВТОРИ ДЕН:
Закуска.

09.00 часа – по желание разхадка с корабче по р. Сава и р. Дунав – с прекрасна гледка към Калемегдан кв. Земун и Нови Белград.Времетраене 1, 5 ч.

10.30ч –Посещение на Международния Новогодишен Базар, който се провежда в Белград още от 1961 г. Всяка година изложението събира все по-многобройна публика с богатия асортимент на стоки и атракции, които предлага. / посещението не включва входна такса / .

В основната зала се организира най-големият увеселителен парк в Сърбия, който посреща посетители по време на цялото изложение.

На обяд - по желание с допълнително заплащане посещение на музея на Никола Тесла. / посещението включва трансфер с автобуса, входна и резервационна такса, филмова прожекция и беседа в музея / .

Музеят се състои от няколко помещения, във всяко от които са изложени най-значимите експонати, изобретени от Тесла, изчисления и формули, чрез които Никола Тесла е достигнал до незаменимите си открития, лични вещи на изобретателя, урна с пепелта на Никола след неговото кремиране.

По желание и срещу допълнително заплащане вечеря в традиционен Белградски ресторант с жива музика. Заявките и заплащането се правят преди отпътуването – при внасянето на последната вноска. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН:
Закуска.09:00 ч. Отпътуване за Ниш – древния Наисус, където e роден император Константин Велики. Свободно време в центъра на Ниш – паметника на крал Милан, Крепостта на брега на река Нишава - една от най-добре запазените фортификации на Балканския полуостров, пазара. Отпътуване за България. Пристигане в Бургас вечерта.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

    транспорт с лицензиран автобус,
    2 нощувки в Белград в хотел 2/3 * със  закуски;
    Автобусно - пешеходна обиколка на Белград с местен екскурзовод на български език;
    Пешеходна разходка в гр.Ниш;
    Мед.застраховка с покритие 5000 евро.
    водач по време на пътуването

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

    входни такси и билети за музеи, обекти и прояви, посещавани по желание и градски транспорт;
    входни такси ( Международното Новогодишно Изложение - 250 динара - за групи по-малки от 20 туристи, 150 динара за групи над 20 туристи;
    посещение на Музея на Никола Тесла в Белград - / включва трансфер с автобуса, входна и резервационна такса, филмова прожекция и беседа на сръбски език в музея / - 5 евро - при минимум 20 туристи
    Разходка с корабче по р.Сава и Дунав. – 10 евро

    разходи от личен характер.
    Вечеря в традиционен Белградски ресторант с жива музика- при минимум 15 записани туристи -20 евро;
    Доплащане на мед. застраховка  за лица над 70г. – 5 лв
Дати:


18.12.2015

  Снимки от нашата галерия© 2005-2022 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 35.153.100.128 - us - us   _           
execution time : 0.20