2022-01-24 17:06
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за потребители
Бързо търсене:
Екскурзия Румъния
Настаняване в хотел

Бран - Брашов - Синая - Букурещ

Динатурс
Видяна:
0 пъти


Актуализирана на :
31-08-2016
09:59

Румъния
2 дни
109 лв.
Румъния снимки 2 Румъния снимки 5 Румъния снимки 8

всички оферти от агенция Динатурс
Сподели : Facebook
Програма Изпратете запитване за офертатаПРОГРАМА:
1. Ден: Отпътуване от Русе, от бул.”Цар Освободител”156 (пред Автогара Юг)
в 6.30 ч. в посока Румъния, Бран.
Пристигане към обяд и посещение на замъка „Бран" т.н. Замък на граф Дракула -средновековна крепост, построена в края на 14 в., разположена върху стръмна скала и използвана от някогашния владетел Влад Цепеш.Свободно време в Бран за разглеждане на замъка и обяд. Отпътуване за Брашов – живописен град, административен център на Трансилвания.
Пешеходна обиколка на града и забележителностите: Общинския площад, със сградата на Общината, Черната църква – най – голямата готическа катедрала в Източна Европа, Старото кметство, кратка разходка в центъра на града. Свободно време.
Отпътуване за Синая - перлата на Карпатите. Свободно време в Синая.Нощувка в хотел 2/3 звезди в Синая или Брашов. При желание - традиционна румънска вечер.
2 Ден: Закуска. Посещение с екскурзовод на Кралския замък Пелеш – резиденцията на първата румънска кралска двойка Карол І и кралица Елизабета. По желание – посещение на манастира Синая, който се намира в близост да замъка. Отпътуване за Букурещ – панорамна автобусна разходка по старата търговска улица „Каля Викторией”, където може да се видят едни от най – красивите сгради в Букурещ – Музеят на музиката, Площадът на революцията, Атенеума/Филхармонията/, Бившият кралски Дворец – настояща Художествена галерия, Националният исторически музей, Сградата на Парламента – втората по големина административна сграда в света, Румънската триумфална арка, направена по подобие на арката в Париж и др. По желание посещение на църквата „Св. Св. Константин и Елена" , където се намират мощите на Свети Димитър Басарбовски. Свободно време. Отпътуване за България.
Дати:


24.09 – 25.09;  22.10 - 23.10.2016

  Снимки от нашата галерия© 2005-2022 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 54.224.117.125 - us - us   _           
execution time : 0.22