2022-01-24 16:19
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за потребители
Бързо търсене:
Великден
Круиз
Екскурзия Гърция

Великденски ол инклузив круиз "Легендите на Егейск

Юникорн 7 тур
Видяна:
1757 пъти


Актуализирана на :
22-11-2017
13:28

Гърция
6 дни
720 лв.

всички оферти от агенция Юникорн 7 тур
Сподели : Facebook
Програма Изпратете запитване за офертатаВеликденски ол инклузив круиз " Легендите на Егейско море"
с водач и възможност за тръгване от Варна, Бургас, Пловдив и София

Дата: 05.04 - 10.04.2018
Маршрут:Атина (Пирея)-Миконос-Кушадасъ или Самос-Патмос-Санторини-Атина (Пирея)

Цена на човек в двойна каюта
Вътрешна - 720 лв
Каюта с прозорец - 840 лв
Деца  02 - 12 год. при настаняване с двама пълноплащащи - 578 лв.

Трети или четвърти възрастен в каюта
Вътрешна - 670 лв
Каюта с прозорец - 670 лв

Цените са  валидни за ранни записвания до 31.12.2017 г. с включена отстъпка от 10%.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

 Tранспорт до и от пристанище Пирея с автобус от София
 3 нощувки  в избрания вид каюта
 Пълен пансион на борда – закуска, обяд, вечеря, следобеден снек, нощен бюфет съгласно програмата на борда
 All Inclusive Blue and White пакет напитки (описани в края на офертата)
 Екскурзия в Кушадасъ - " Древен Ефес"
 Пристанищни такси, Такса обслужване (118 евро за възрастен, 109 евро за дете)
 Шатъл бус услуга в Миконос
 Водач на групата от България
 Анимация и професионални вечерни шоу програми
 Използване услугите на борда - басейн и фитнес
 Медицинска застраховка с лимит 5000 евро

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
 Допълнителни услуги (СПА, комуникации, пране и др.)
 Хазарт (бинго / казино и др.)
 Екскурзии на брега
 Лични разходи

ДОПЛАЩАНЕ :
 За тръгване от Варна доплащане – 29 лв
 За тръгване от Бургас доплащане – 16 лв
 За тръгване от Пловдив доплащане – 10 лв
!!! Предлагаме и варианти за пътуване със самолет до Атина, цени на запитване
Допълнителни  екскурзии, които се заплащат на място в евро:

 Обиколка на Хора и  Малката Венеция в Миконос-67 евро /възрастен, 44 евро/дете
 Пешеходна разходка из Миконос-15 евро/възрастен, 13 евро/дете
 Религиозно посещение на на манастира Свети Йоан и пещерата на Апокалипсиса на о.Патмос-67 евро /възрастен, 44 евро/дете
 Провинциален Патмос, включващ Хора и пещерата-67 евро/възрастен, 44 евро/дете
 Традиционен празник в Патмос-58 евро/възрастен, 41 евро на дете
 Очарователното селце Ия, кацнало на ръба на калдерата-74 eвро/възрастен и 55 евро/дете
 Круиз до санторинските острови и вулкана-64 евро/възрастен и 40 евро/дете

Програма:

1-ви ден/ 05.04.18/: Отпътуване от България с автобус за Гърция
Отпътуване от Варна в 06:45
Отпътуване от Бургас в 09:00
Отпътуване от Пловдив в 13:45
Отпътуване от София  в 17:00 ч.

2-ри ден:/06.04.18/ МИКОНОС
Пристигане в Атина, Пирея рано сутринта. Чекиране на круизния кораб Celestial Crystal от 09:00 ч. до 10:30 ч. Отплаване в 11:30 ч. за остров Миконос, акостиране в 18:00 ч. Няма по-красиво и уютно място от Миконос. Архитектурата е специфична. Къщите са бели, кубообразни и максимум двуетажни. Уличките са тесни и се боядисват с бяла боя. Талисманите на острова са вятърните мелници и пеликана Петрос, но всъщност пеликаните са три на брой. Има възможност за използване на шатъл–бус, за да се стигне до града и да се посети някоя от многобройните църкви за литургия за Разпети Петък или за самостоятелна разходка из красивия остров. Отплаване в 23:00ч.

По желание - допълнителни екскурзии, които се заплащат на място:
Обиколка на Хора и  Малката Венеция-67 евро /възрастен, 44 евро/дете
Екскурзията с автобус и екскурзовод започва от Хора – главния град на острова. Ще се отправим на юг, където първата ни спирка е Орнос – плаж и живописно рибарско пристанище, където рибарите закотвят своите лодки. Продължаваме към традиционното селище Ано Мера и манастира Панагия Турлиани. Красивият селски площад, със своите кафетерии и дюкянчета, предлагащи местни сладкиши е идеално място за кратка почивка. Следващата спирка е една от най-сниманите църкви в целия свят – Панагия Парапортиани. На няколко метра от нея се намира и фолклорния музей на Миконос, който се помещава в стара двуетажна къща, принадлежала в миналото на морски капитан. Последна спирка от нашата обиколка е „Малката Венеция“ на Миконос – Алефкандра, известна със своите вятърни мелници, кацнали на хълма и неземно красив залез.

Пешеходна разходка из Миконос-15 евро/възрастен, 13 евро/дете
Миконос е най-космополитния от гръцките острови и привлича много посетители от целия свят, в това число хора на изкуството и интелектуалци. Автобусът ще ви отведе до главния град на острова – Хора, откъдето ще започне вашата пешеходна обиколка. Тесните калдаръмени улички, минаващи покрай шикозни бутици, изискани нощни клубове и варосани в бяло къщи, ще ви отведат до Алефкандра. Алефкандра е едно очарователно кътче от острова, известно като „Малката Венеция“  на Миконос. Тук къщите с малки дървени балкончета са построени направо в морето и изключително много наподобяват Венеция. Тяхното строителство започва в средата на 18-и век и са принадлежали на богати търговци и морски капитани. След обиколката ще се върнем в столицата Хора, откъдето шатъл бус ще ви върне на пристанището. 

3-ти ден-/07.04.18 / по желание вариант о.САМОС /Гърция или гр.КУШАДАСЪ/Турция и о.ПАТМОС
Корабът ще пристигне рано сутринта в 05:00 часа на о.Самос. Част от пасажерите, желаещи да останат на острова, ще имат възможността да  го направят до 15.30. Другите ще продължат към Кушадасъ, Турция. В 07:00 ч. корабът акостира на пристанището в Кушадасъ. Включена е екскурзия до древният Ефес. С тази екскурзия ще посетите един от най-важните градове на древността, разположен на голяма площ. Там се намира най-голямата сбирка от римски руини на изток от Средиземноморието. Ще имате възможността да видите храма на Артемида – едно от Седемте чудеса на древния свят. Възможност за свободно време в Кушадасъ. Отплаване на обяд в 13:00 ч. за о.Самос, за да се  приберат обратно пасажерите останали там. Круизът продължава към о-в Патмос, Гърция и  акостира в 17:45 ч. Най-светият остров в Егейско море е почитан от целия християнски свят заради запазената пещера, в която Св.Йоан Кръстител е получил своето просветление. При слизане в Патмос, в навечерието на Великден, всеки пасажер ще получи по едно великденско яйце и свещичка и ще може да се включи в шествията и литургията в църквата. Отплаване в 02:00 ч
Допълнителни екскурзии по желание, които се заплащат на място:
Религиозно посещение на на манастира Свети Йоан и пещерата на Апокалипсиса-67 евро /възрастен, 44 евро/дете
Живописните улички се вият нагоре  към манастира " Св. Йоан Евангелист" , основан през 1088 г. от Св. Христодулос. Манастирът се намира зад вратите на защитно укрепление, построено преди 900 години  на хълм над града. Попадайки зад вратите на укреплението, ще видите двора на манастира, магерницата, където монасите са приготвяли храната си и старата пекарна.  Византийската църква " Св. Йоан" е богато украсена с дърворезбован иконостас, фрески от различни периоди, мозайки и икони. Следващата спирка е малък музей, в който се намират безценни религиозни съкровища като ръкописи, средновековни тъкани, свещени одежди и др. Зад параклиса на Св. Ана се намира входа на пещерата на Апокалипсиса. Ще видите кръста, гравиран от св. Йоан Евангелист според традицията и пукнатина в стената на пещерата, откъдето Свети Йоан е чул Бог да диктува Апокалипсиса.
Провинциален Патмос, включващ Хора и пещерата-67 евро/възрастен, 44 евро/дете
Заради своята религиозна стойност, но и заради своите особености, през 1999г. Патмос е обявен за Световно културно наследство от ЮНЕСКО. Панорамната екскурзия започва от пристанището на Скала и се насочва към към центъра на острова и негов главен град - Хора. В столицата ще посетите Пещерата на Апокалипсиса, а на хълма над града, зад стените на...... ще видите манастира " Св. Йоан Евангелист" . Мълчаливите вятърни мелници в Хора, свидетели на важни събития на острова, привличата хиляди туристи за религиозен и развлекателен туризъм. Обиколката на острова продължава към по-безлюдни пейзажи, които са отличителна черта на Додеканезите - скалисти хълмове, неплодородна, суха почва, полуострови, които като земни езици, се впускат в морето, десетки заливи и пещери и сложна брегова линия. Обиколката ще завърши  на пристанището Скала, където може да се насладите на чаша хубаво кафе, фреш или освещаваща напитка в " Арион" – най-старото и популярно кафене на острова.
Традиционен празник в Патмос-58 евро/възрастен, 41 евро на дете
Един незабравим празник и вкусна храна, сервирана в традиционна таверна в Патмос. Домакините ще ви нагостят с местни специалитети в едно от най-красивите и живописни селищана острова. Качваме се с автобус в Скала за панорамна обиколка  по хълмовете на Патмос. Ще пътуваме през много от живописните селища на острова - не забравяйте да погледнете зашеметяващите гледки към Егейско море. Ароматът на дивите цветя ви поздравява, когато излизате от автобуса за кратка живописна разходка до таверната, където очакваме празникът ни. Ще трябва да решите къде да погледнете: в невероятната гледка към Егейско море или в масивите на таверната, които изглеждат препълнена с традиционни патмийски деликатеси. Една танцова трупа ще танцува за нас.

4-ти ден:/ 08.04.18  / САНТОРИНИ
Пристигане на о-в Санторини в 10:00 ч. Най-красивият гръцки остров е разположен в калдерата на угаснал вулкан и поразява с неповторимата си атмосфера и залези. Възможност за обиколен тур на острова или самостоятелна разходка. Отплаване в 21:30 ч.
По желание-доп.екскурзии, които се заплащат на място:
Очарователното селце Ия, кацнало на ръба на калдерата-74 eвро/възрастен и 55 евро/дете
Първо се отправяме към живописното село Мегалохори, където ще имате възможност да се насладите на типичната архитектура на острова. Пътят ни продължава на изток. В далечината ще видите Камари и Монолитос и преминавайки през Фира и малките традиционни села Фиростефани и Имеровили, с деликатна архитектура и красота, ще стигнете до селището Оя. По време на цялото пътуване на запад пред очите ви ще е гледката на калдерата и малките острови на Тиразия, Палеа и Неа Камени. В Оя ще имате достатъчно време да се разходите из белосаните улички, да си купите сувенири, да си направите снимки, да видите характерните сгради, издълбани в скалите-необичайни имения на капитаните, селището Амуди в подножието на калдерата и др.
Круиз до островите на Санторини и вулкана-64 евро/възрастен и 40 евро/дете
Малките острови Палеа Камени и Неа Камени представляват особен интерес за геолозите, тъй като под тях има затихващ вулкан. От круизния кораб ще бъдете транспортирани в рамките на няколко минути с малка лодка до Неа Камени, който прилича на лунен пейзаж. Следващата спирка на тази специална екскурзия е Палеа Камени с терапевтичните и топла води, където ще имате  възможност да плувате, ако желаете. След пътуването до вулкана ще имате възможност да се разходите, да се докоснете до магията и енергията на Фира. Пътуването ще завърши в главния град Санторини, където ще се спуснете с лифт  (билетът е включен в таксата за тази екскурзия) до старото пристанище, за да се върнете до круизния кораб с лодка.

5ти ден/09.04.18/Понеделник
Пристигане на пристанище Пирея, Атина в 07:00 ч. Напускане на кораба и свободно време в Атина. Отпътуване обратно за България в 16:30, пристигане в София в 05:55 (10 април), в Пловдив в 08:15, в Б-с в 12:00 и във Варна в 13:30ч.

Неустойки в случай на анулация от страна на клиент - спрямо стандартните условия на круизната компания:
До 61 дни преди тръгване - няма глоба за анулация на пътуването
Между 60 и 41 дни преди датата на отплаване - депозитът ще бъде невъзстановяем
Между 40  и 16 дни преди датата на отплаване - 50% от цената на круиза
Между 15 и 8 дни преди датата на отплаване - 75% от цената на круиза
При 7 дни или по-малко преди датата на отплаване или при неявяване на борда - 100% от цената на круиза

Условия за записване:
Депозит за потвърждение на резервация по тарифа Ранни записвания до 31.12.2017г. – 50 % oт сумата
Доплащане - до 31 дни преди дата на отплаване

По този круиз е задължително да се пътува с валиден международен паспорт минимум 6 месеца от датата на планирано връщане
Всички цени и условия подлежат на препотвърждение при резервация.
Минимален брой участници: 20
Срок за уведомяване за ненабран брой: 06.03.2018 г

Кораб - CELESTYAL CRYSTAL
Това е малък кораб с голямо въздействие. Общо 10-те палуби са с капацитет от 1200 пасажера. На борда ще намерите казино, детски съоръжения, библиотека, спа и фитнес център, басейн и джакузи с гореща вода, три бара, основен ресторант, бюфет на самообслужване и 2 специализирани ресторанта. А огромният театър може да се конкурира с тези на големите кораби. Това е вторият по големина кораб на Celestyal Cruises.

Вътрешна каюта:           
Около 11-13 кв.м, могат да се настанят до 4-ма души, с 2 единични легла и 2 горни легла (долните легла може да са разположение в Г-форма), телевизия, сешоар, сейф, баня.

Каюта с прозорец:       
От 11 до 15 кв.м, могат да се настанят до 4-ма души, в две единични легла, две горни легла и/или разтегателен диван, TV, сешоар, сейф, баня с тоалетна


All inclusive пакети с напитки, включени в цената:

BLUE PACKAGE (алкохолен пакет за възрастни)
Насладете се на алкохолни и безалкохолни напитки през деня. Може да изберете от списъка с маркови алкохолни напитки или да опитате автентични гръцки питиета…
Насладете се на пакет без никакви ограничения! Пакет BLUE предлага всички безалкохолни напитки включени в пакет WHITE плюс:
• Гръцки Питиета: Узо, Мастика, Гръцки коктейли
• Алкохолни напитки:
Портвайн, Шери, Ликьори (Campari, Sandmsn‘s, Pastis, Amaretto Disaronno, Kahlua, Coitreau, Baileys)
Уиски и Бърбън (Canadian Club, Jameson, Jim Beam, J&B, Johnnie Walker Red Label, Famous Grous, Bells, Cutty Sark), Джин (Beefeater, Gordon‘s, Bombay, Sapphire), Ром (Bacardi, Captain Morgan), Водка (Smirnoff, Absolut), Текила (Jose Cuervo Gold)
• Класически коктейли: Бял Руснак, Дайкири, Маргарита, Пина Колада, Мохито, Мартини
• Бира: наливна бира, бира в кен, безалкохолна бира в кен
• Гръцко вино (наливно): бяло, червено, розе
• Пенливо вино (наливно)

WHITE PACKAGE (безалкохолен пакет за деца до 18 г.)
Насладете се на напитки от всеки бар, салон и ресторант на борда. Вечер се поглезете с нашите безалкохолни коктейли!
• Изворна и Минерална вода
• Газирани напитки 330 мл. (Кола, Спрайт, Фанта)
• Студен чай праскова и лимон 330 мл.
• Чаша сок (портокал, грейпфрут, домат, ананас)
• Широка гама от безалкохолни коктейли (моля, попитайте бармана за подробности)
• Кафета (еспресо, капучино, филтър, лате, фредо и др.)
• Топли напитки (горещ шоколад, чай)
gs
Дати:


05.04 -  10.04.2018

  Снимки от нашата галерия© 2005-2022 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 54.224.117.125 - us - us   _           
execution time : 0.23