2024-04-29 08:50
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Вилно селище "Еко селище Руминика"

гр.Велинград
общ.Велинград, обл.Пазарджик

Адрес:
ул."Гудьовица" 1

Телефони:
0878 222 151,03543 2277

e-mail: ruminika_rm@abv.bg
уеб страница:
Вилно селище Еко селище Руминика, Велинград
Добавено на:
03-11-2014
Видяно:
4870 пъти

Сподели : Facebook

Информация


Руминика е новопостроен екологичен комплекс, предлагащ вили до Цигов чарк. Селището се състои от 4 вили, механа и малък хотел от 4 стаи. Намира се в с. Дорково, община Ракитово, в Чепинската котловина на Западните Родопи, която може да се похвали не само с природните си красоти, но и с повече от 230 слънчеви дни годишно.

Районът е много богат на забележителности – както природни, така и исторически, и предразполага към една отпускаща и зареждаща почивка. Освен язовир Батак и Цигов чарк, в с. Дорково се намира новооткритият Плиоценски парк с находки от епохата на плиоцена, наблизо са и крепостта Цепина, уникалната триетажна пещера Лепеница и други. Само на броени километри се намира и спа центърът на България – Велинград. Руминика е само на около час път с кола от Пловдив и София. Селището е предпочитано място за семейна почивка в хотел до Цигов чарк. Вилите пък предразполагат към почивка с приятели, които са оборудвани със съдомиална, широка тераса, барбекю и други. Освен неповторимия комфорт и красота, можете да се насладите и на забавления като велотуризъм, планински походи, езда и други.

Красотата в селището е навсякъде, като сме се постарали да обърнем внимание на всеки детайл в него и да ви потопим в една планинска, битова атмосфера, но без това да става за сметка на всички удобства от модерния свят. Напротив, във вилите и хотела ни ще откриете всичко нужно за вашия максимален комфорт, така че да се отпуснете и да се насладите на почивката си. Красотата на селището е допълнена и от три езера, където посетителите ни могат да ловят риба, както и от иглолистна гора.

Еко селище Руминика ви приветства!



Услуги

1. Офроуд приключения – преходи до живописни местности, по които ще изпитате удоволствието и предизвикателството от шофирането по пресечен терен.

2. Конна Езда за напреднали и начинаещи с изключително красиви и добре възпитани животни.

3. Риболов – можем да ви предложим безплатен риболов в езерата срещу еко селището (заплащате си само улова на преференциални цени).

4. Велотуризъм – можете да се възползвате от възможностите, които предлага района за качествена разходка из природата на велосипед –
преживяването е страхотно.

5. Туристически походи – благодарение на договора си с Туристическо дружество „Цепина”, можем да ви предложим походи до най - интересните природни и исторически забележителности в близост – средновековната крепост Цепина и пещера Лепеница – дълга над 1500метра и изключително интересна заради сталактоните и трите си етажа – с езерца и подземна река.

*Забележка: Офроуд, Конна езда и Туристически походи са с предварителна резервация един ден по - рано.


Цени

сезон единична стая
двойна стая
вила за 4-ма
вила за 6-ма
от до board (1 легло) (2 легла) (4 легла) (6 легла)
01 Jan 201431 Dec 2014RO 80 лв. 100 лв. 250 лв. 300 лв.

Вила за 4 човека – 250 лв.
Вила за 6 човека – 300 лв.
Стая за двама – 100 лв.
Единична стая – 80 лв.

Възможност да се добави допълнително легло. За деца до 4 г. безплатно.


Снимки


Вилно селище Еко селище Руминика, Велинград - снимки   Вилно селище Еко селище Руминика, Велинград - снимки   Вилно селище Еко селище Руминика, Велинград - снимки  

Вилно селище Еко селище Руминика, Велинград - снимки   Вилно селище Еко селище Руминика, Велинград - снимки   Вилно селище Еко селище Руминика, Велинград - снимки  

Вилно селище Еко селище Руминика, Велинград - снимки   Вилно селище Еко селище Руминика, Велинград - снимки   Вилно селище Еко селище Руминика, Велинград - снимки  



© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 3.12.107.29 - us - us   _          
execution time : 0.11