2024-03-28 19:39
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Вила "Country House"

с.Добростан
общ.Асеновград, обл.Пловдив

Адрес:
улица "Чинар" 8

Телефони:
0893933208
Вила Country House, Добростан
Добавено на:
19-12-2011
Видяно:
7315 пъти

Сподели : Facebook

Информация


Вилата се намира на 45 км. от гр. Пловдив, и на 26 км. от гр. Асеновград. Минава се през село Червен, село Горнослав, село Орешец и следващото село е Добростан. Вилата е с красива панорамна гледка и е за гости, които искат да избягат от стреса и забързаното ежедневие. Идеално място за почивка, релакс и скара сред чист планински въздух с страхотни панорамни гледки, разходки по много екопътеки и спорт. Вилата е подходяща за рожденни и именни дни, семейни празници и други поводи през седмицата и уикенда. Вилата разполага с 2 двойни спални и 3 четворни спални, битова механа с камина - барбекю, кухня, 2 бани с тоалетни, 2 тераси и двор с детски кът, батут и страхотни панорамни гледки. Капацитетът на вилата е за 16 човека. При наемане на цялата вила за 1 ден, цената е 180 лв. на вечер. При наемане на цялата вила за 2 дена цената е 300 лв. (по 150 лв. на вечер ). Има и допълнителни места при поискване от компаниите срещу допълнително заплащане. На човек цената е между 10 - 15 лева. Възможно е договаряне на цената. Телефон за връзка 0893933208

Вилата е на разположение, както за приятелски компании, така и за семейни ваканции. За любителите на пешеходния туризъм има екопътеки, до Пещерата Добростански бисер на 1 час от село Добростан, Червената стена 45 мин, Бачковския манастир, Асеновата крепост, Кръстова гора, скалния феномен Белинташ, Караджов камък, Юрта образуващи енергиен четириъгълник според поверие и други. До с. Бачково - 5 часа, Асеновград - 8 часа, Сливодолското падало - 4 часа, и хижите "Момина сълза" - 4 часа, "Пашалийца" - 8 часа, "Безово" - 3 часа, "Сини връх". - 6 часа, х. Марциганица - 45 мин. Наблизо се намира и ловното стопанство Кормисош. Село Добростан е разположен в южната част на Добростанския масив, част от Преспанския дял на най - североизточната част на Западните Родопи. Намира се на 1200 м. надморска височина. На североизток от него се издига върхът Долни пазлак /1258 м. /, а на югоизток Св. Спас /1390 м. /. Останала е да съществува само част от гората на югоизток от селото, наречена от местното население “Усойка”. През нея сега минава шосето за гр. Асеновград, през с. Орешец, Горнослав и Червен.

Добростанският висок платовиден масив заема площ около 200 кв. км. Целият масив е карстов, надупчен с много понори и въртопи, обрасли с рядка растителност. Централната част на масива е карстова падина, наричана Ширината, изпълнена с плодороден чернозем, а множеството върхове, на север и запад от селото, са богати на пасища.

С добър потенциал за развитие е селското стопанство: земеделие – растениевъдство – картофи, малини, ягоди, фасул. Земеделските земи са подходящи за отглеждане на екологично чисти култури, които виреят на надморска височина 1300 метра. Животновъдство – едър и дребен рогат добитък – има обилна паша.

Природни и исторически забележителности: в околностите на селото има множество карстови пещери, някои от тях са с внушителни размери. Склоновете около селото, както и въздушните течения, създават подходящи условия за развитие на парапланеризма. И в момента тук редовно идват парапланеристи. Околностите на селото са интересни за орнитолози, които многократно са идвали на посещения, за да наблюдават редки хищни птици като сокол - скитник, скален орел и други. В землището на селото е резерватът “Червената стена”, в който има 645 вида висши растения, ендемични видове 96, реликтни видове. Установени са 63 вида птици, от тях 17 вида са включени в “Червената книга на България”. От бозайниците това са дива коза, благороден елен и други. Селото и намиращата се на 5 км. хижа “Марциганица” са изходен пункт на туристическите маршрути за Кръстова гора, Белинташ, с. Бачково и други.

Възможности за инвестиции – туризъм във всичките му разновидности – екологичен, селски, природолюбителски, религиозен. В селото има запазена красива черква с вековна история, с икони и стенописи, около селото има 16 параклиса, които са поддържани и действащи. Селото с неговите земи е подходящо за развитие на екологично земеделие и животновъдство. Условията са подходящи за рехабилитация, заради чистия въздух и вода, тишина и спокойствие, отдалеченост от интензивен транспорт и индустриално замърсяване и много красива природа.



Услуги

Вилата разполага с 5 спални, битова механа с камина, кухня, барбекю, 2 бани с тоалетни, 2 тераси и двор с детски кът и страхотни панорамни гледки. Капацитетът на вилата е за 16 + 2 човека. Вилата е с красива панорамна гледка и е за гости, които искат да избягат от стреса и забързаното ежедневие. Идеално място за почивка, релакс и скара сред чист планински въздух с страхотни панорамни гледки, разходки по много екопътеки и спорт. Вилата е подходяща за рожденни и именни дни, семейни празници и други поводи през седмицата и уикенда.

Допълнителни услуги

Вилата се намира на 45 км. от гр. Пловдив, и на 26 км. от гр. Асеновград. Минава се през село Червен, село Горнослав, село Орешец и следващото село е Добростан. За любителите на пешеходния туризъм има екопътеки, до Пещерата Добростански бисер на 1 час от село Добростан, Червената стена 45 мин, Бачковския манастир, Асеновата крепост, Кръстова гора, скалния феномен Белинташ, Караджов камък, Юрта образуващи енергиен четириъгълник според поверие и други. До с. Бачково - 5 часа, Асеновград - 8 часа, Сливодолското падало - 4 часа, и хижите "Момина сълза" - 4 часа, "Пашалийца" - 8 часа, "Безово" - 3 часа, "Сини връх". - 45 мин, х .Марциганица. Наблизо се намира и ловното стопанство Кормисош. Удобства:
паркинг, барбекю, камина, сателитна тв, телевизор,безжичен интернет, радио, кухня, отопление, хладилник, бани/тоалетни, , тераси, изглед, ютия, кафе машина, двор, механа, занимателни игри,детски кът,електрическа кана,


Цени

сезон цялата вила за 2 дни
цялата вила за ден
от до board (18 легла) (18 легла)
01 Jan 202131 Dec 2021RO 300 лв. 180 лв.

При наемане на цялата вила за 1 ден, цената е 180 лв. на вечер. При наемане на цялата вила за 2 дена цената е 300 лв. (по 150 лв. на вечер). На човек цената е между 10 - 15 лева. Възможно е договаряне на цената. Телефон за връзка 0893933208 .


Снимки


Вила Country House, Добростан - снимки   Вила Country House, Добростан - снимки   Вила Country House, Добростан - снимки  

Вила Country House, Добростан - снимки   Вила Country House, Добростан - снимки   Вила Country House, Добростан - снимки  

Вила Country House, Добростан - снимки   Вила Country House, Добростан - снимки   Вила Country House, Добростан - снимки  

Вила Country House, Добростан - снимки  


© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 44.220.131.93 - us - us   _          
execution time : 0.01