2024-05-18 12:18
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Апартамент "Дон парк"

к.к.Слънчев бряг
общ.Несебър, обл.Бургас

Адрес:
Слънчев бряг

Телефони:
0554 95 995, 0878 54 00 69

e-mail: dawn_park@abv.bg
уеб страница:
Апартамент Дон парк, Слънчев бряг
Добавено на:
22-10-2009
Видяно:
13410 пъти

Сподели : Facebook

Информация


Апартаментен комплекс „Дон парк”, Слънчев бряг се намира в централната част на курорта, на тихо и спокойно място. Комплексът е удобно разположен само на 25 км. от летище Бургас, на 35 км. от град Бургас и на 3 км. от старинния Несебър – световен архитектурен град музей.
„Дон парк” е напълно нов комплекс и функционира от лятото на 2009 г. Изграден в средиземноморски архитектурен стил и предлага уют и комфорт в приятна атмосфера. Рaзположен e на 10 мин. пеша от главната улица и хотел „Кубан” и на 10 мин. пеш от плажа.



Услуги

За удобството на всички наши гости предлагаме:
- рецепция – 24 часа
- лоби бар
- пул бар
- мокър бар
- ресторант
- басейн, детски басейн
- джакузи
- масажи
- фризьорски салон
- детска площадка
- детски клуб
- паркинг
- възможност за оказване на 24 часова медицинска помощ


Допълнителни услуги

Комплексът се състои от 2 секции, всяка с по 75 апартамента, общо 150. Хотелът разполага със студия за 2–ма, студия за 3 - ма, едностайни апартаменти – за 2+1, двустайни апартаменти – за 4 човека, тристайни апартаменти – за 6 човека. Всички студия и апартаменти са обзаведени с модерни мебели в средиземноморски стил. За пълния комфорт на всички гости, те са снабдени с кухненски кът – с хладилник, керамични котлони, аспиратор, мивка, кухненски шкафове. В комплекса може да опитате ястия от традиционната българска кухня, както и някои от деликатесите на нашите майстор - готвачи от различните европейски кухни. В горещите летни дни може да се разхладите със свеж коктейл на пул бара или да му се насладите, докато седите на мокрия бар на басейна, съчетан с приятна и разпускаща музика.
За допълнителния Ви комфорт ще допринесе и нашият екип от професионални масажисти, който ще Ви накара да забравите всичките си грижи.
За най - малките ни гости предлагаме детски кът с много игри и с кораб, криещ много съкровища, както и детска градина, където малчуганите ще лудуват на воля.
За доброто настроение на малки и големи се грижи екип от професионални аниматори.
Заповядайте при нас, за да изживеете една незабравима ваканция, изпълнена с много горещи емоции и усмивки. Тук ще се почувствате като у дома си, благодарение на нашия млад, сплотен и усмихнат екип от професионалисти, който ще задоволи всички ваши желания и капризи.



Цени

сезон студио за 2-ма
апартамент за 2-ма
апартамент за 4-ма
апартамент за 6-ма
от до board (2 легла) (2 легла) (4 легла) (6 легла)
01 Jan 201431 Dec 2014RO 40 лв. 40 лв. 50 лв. 60 лв.

студио за двама - 40 лв
апартамент за 2 - ма - 40 лв
апартамент за 4 - ма - 50 лв
апартамент за 6 - ма - 60 лв


Снимки


Апартамент Дон парк, Слънчев бряг - снимки   Апартамент Дон парк, Слънчев бряг - снимки   Апартамент Дон парк, Слънчев бряг - снимки  

Апартамент Дон парк, Слънчев бряг - снимки   Апартамент Дон парк, Слънчев бряг - снимки   Апартамент Дон парк, Слънчев бряг - снимки  

Апартамент Дон парк, Слънчев бряг - снимки   Апартамент Дон парк, Слънчев бряг - снимки   Апартамент Дон парк, Слънчев бряг - снимки  

Апартамент Дон парк, Слънчев бряг - снимки  


© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 3.15.222.195 - us - us   _          
execution time : 0.02