2024-04-19 16:07
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Апартамент "Милчеви"

гр.Пловдив
общ.Пловдив, обл.Пловдив

Адрес:
ул."Средец" 46a

Телефони:
032 943524; 0888 953 900

e-mail: rent@milchevi.com
уеб страница:
Апартамент Милчеви, Пловдив
Добавено на:
16-05-2009
Видяно:
23694 пъти

Сподели : Facebook

Информация


Арт - апартаменти Милчеви предлагат дом с уникална архитектура, чистота, спокойствие, домашен уют и комфорт. Перфектни хигиенно - санитарни условия. Прецизност и в малките детайли. Настаняване под наем в семпли, стилно обзаведени/без кич и помпозност/жилища, частни квартири, бизнес - апартаменти от собственик в нова Арт къща. Екологични, от естествени материали, поддържани и оригинално обновявани апартаменти под наем: студио, едно -, дву -, три - и многостайни, и жилище с градина. Имотите се отдават предимно дългосрочно. Луксозните жилища са на комуникативно, но тихо място/наблизо парк/, до центъра на град Пловдив – в Кършияка, района на Новотела. Гостите могат да заплащат месечните разходи на място и да ползват хотелско обслужване. Дългосрочен наем, но по изключение и краткосрочен или нощувки за взискателни гости, включително участници в изложенията на Международен пловдивски панаир.
www. milchevi. com



Услуги

Къща за гости Милчеви гарантира Ви спокойствие и сигурност с ограничен достъп и не е хотел. Външни лица нямат достъп в къща за гости Милчеви освен ако не са ваши близки. Всяко жилище има видео интерком комуникация и самостоятелен външен звънец, чрез който може да контактувате и комуникирате с ваши близки в нает от вас апартамент. За вас и вещите Ви се грижи видеонаблюдение и жива охрана. Осигурява се редовно почистване на общите части и жилищата. Има възможност, ако желаете, вие сами да се грижите за хигиената в наетото от вас жилище. Хигиената и поддръжката на хотелски принцип е перфектна и се контролира лично от фамилията, чиято собственост е сградата. Преференциални цени при хотел сервиз.



Трябва да отбележим, че след освобождаването на хотел жилище се извършва прецизно почистване на мебели, подови настилки, стени, електро уреди и др. със специални препарати за рециклиране и реновиране, което възтановява жилището в първоначалния му нов вид. Например стените в хотел апартаментите и в къщата са боядисани с немска активнодишаща боя (Ceresit), имаща 5000 цикъла на изтриване, което позволява при необходимост след всеки (дългосрочен наем) наемател един слой да се подменя. Уреди и вещи, които не могат да придобият първоначален вид, се заменят с нови.

Лично фамилията се грижи за поддръжката на сградата - кликни за преглед.
Дългосрочен, кратък наем или нощувки, всички разходи заплащате на място. Не губите времето си.
Поддържането на многото цветя също е наша грижа при краткосрочен и дългосрочен наем.

Макар и в централната част на града, сградата се намира на тиха улица без интензивно движение. Можете напълно да релаксирате, обградени от уют, тишина и комфорт в хотел апаратаментите.

Всички жилища са обзаведени с мека мебел, телевизор, видео интерком връзка, секционни шкафове във всекидневните, в спалните - гардероби, легла с нощни шкафове и нощни лампи. Пълно кухненско оборудване: кухненска мебел, готварска печка, хладилник, кафе машина, микровълнова фурна и др. По - големите жилища имат обособена трапезария с маса и столове за хранене и обособен писалищен кът с масивно бюро и стол. Всяко жилище разполага със собствена перална машина, сушилник, ютия и сгъваема маса за гладене. Всички прозорци са с ролетни щори, даващи ви по - голяма възможност да регулирате светлината и видимостта в стаите до 100% по ваш избор. Няма да бъдете притеснявани от цигарен мирис, тъй като в Къща за гости Милчеви не се пуши, а само на определени за това места.

Отоплението в хотел апартаментите и общите части се осигурява от локално парно в къщата, като температурата в стаите се регулира автоматично. За топлите дни разполагате с климатици.

И за да сте напълно комуникативни, имате на разположение безжична Wi - Fi мрежа за постоянен достъп до Интернет във всяка една стая от апарт - хотели Милчеви.


Допълнителни услуги

Всички жилища са обзаведени с многофункционална мека мебел (разтегателни дивани, фотьойли и табуретки - отваряеми), телевизор, видео - интерком връзка, секционни шкафове във всекидневните, в спалните гардероби, легла с нощни шкафове и нощни лампи. Пълно кухненско оборудване: кухненска мебел, готварска печка, хладилник, кафе машина, микровълнова фурна, термокана и др. по желание. Всяко жилище разполага със собствена перална машина, сушилник, ютия и сгъваема маса за гладене. Много естествени цветя.
Гарантираме спокойствие, къщата е с ограничен достъп и не е хотел !

По - големите жилища имат обособена трапезария с маса и столове за хранене и обособен писалищен кът с масивно бюро и стол. В някои от хотел апартаментите има и кабинет.

Отоплението е локално и централно парно, като температурата в помещенията се регулира автоматично.
Всички жилища са оборудвани и с климатици.
Безжична (Wi - Fi) мрежа за постоянен достъп до Интернет.
Кабелна и цифрова телевизия.

Изберете конкретен хотел апартамент от връзките по - долу или от бутоните вляво и ще можете да прегледате неговите характеристики, цени за отдаване под наем и много снимки.

Цени

Цените са по договаряне, в зависимост от престоя и броя на гостите. Ако се нуждаете от спокойствие, уют, комфорт, подобен на този който чувствате във вашия собствен дом, то вие сте попаднали на правилното място.



Снимки


Апартамент Милчеви, Пловдив - снимки   Апартамент Милчеви, Пловдив - снимки   Апартамент Милчеви, Пловдив - снимки  

Апартамент Милчеви, Пловдив - снимки   Апартамент Милчеви, Пловдив - снимки   Апартамент Милчеви, Пловдив - снимки  

Апартамент Милчеви, Пловдив - снимки   Апартамент Милчеви, Пловдив - снимки   Апартамент Милчеви, Пловдив - снимки  

Апартамент Милчеви, Пловдив - снимки   Апартамент Милчеви, Пловдив - снимки   Апартамент Милчеви, Пловдив - снимки  

Апартамент Милчеви, Пловдив - снимки   Апартамент Милчеви, Пловдив - снимки   Апартамент Милчеви, Пловдив - снимки  



© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 3.133.141.6 - us - us   _          
execution time : 0.11