2024-04-20 05:55
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Апартамент "Апартаменти Пловдив"

гр.Пловдив
общ.Пловдив, обл.Пловдив

Адрес:
ул. "Драгоя Божилов" 1А

Телефони:
359 887 77 07 49

e-mail: dorothy11bg@yahoo.com
Апартамент Апартаменти Пловдив, Пловдив
Добавено на:
24-11-2016
Видяно:
1951 пъти

Сподели : Facebook

Информация


Апартаментите съчетават изключителен хотелски комфорт с уюта на спокойствието и уединението, с панорамна гледка към стария и новия град. Луксозно обзаведени с противоалергични, ергономични матрак и възглавници. Напълно обзаведени кухненски боксове. В някои има перални. Всички предлагат безплатен високоскоростен интернет, широкоекранни LED телевизори, сателитна телевизия с пълен набор от български и чуждестранни канали. Предлагат се допълнително платени хотелски услуги. Срещу заявка се предоставя DVD с голям избор на филми на български и английски език. Апартаментите са климатизирани, разполагат с ютия и маса за гладене, простор за дрехи. Балконите са с панорамна гледка към стария и новия град с мрежа срещу насекоми и лампа срещу комари. Оборудван е със спално бельо и хавлии. За вашето свободно на разположение шах, табла, карти, домино и други занимателни игри. Предлагат се допълнително платени хотелски услуги.
Апартаментите са в идеален център в подножието на Стария град на Пловдив на пешаходно разстояние от забележителности, административни сгради и Панаирен град. Неподстредствено пред сградата по стар Римски път, може да се разходите до Римски стадион, Античния театър и пешаходната зона на града.
Апартамент Пловдив 7 - две спални и всекидневна с разтегателен диван. Възможност за настаняване до 6 човека. Цена на ден 120 лева.
Апартамент Пловдив 3 - спалня и всекидневна с два разтегателни дивана. Възможност за настаняване до 4 човека. Цена на ден 100 лева.
Апартамент Пловдив 2, Апартамент Пловдив 11 - судиа с възможност за настаняване до 3 човека. Цена на ден - 80 лева.



Услуги

Сградата е асансьор, система за контрол на достъп и частен двор. Възможно е безплатно паркиране в частния двора, а също и в близост. Апартамента е на 4 - ти а студиото е на 5 - ти етаж с панорамна гледка към стария и новия град. Апартаментите са в идеален център в подножието на Стария град на Пловдив на разстояние пеша от Панаирния град и забележителностите. Удобства  при поискване - безплатни - сешуар, консумативи за баня, консумативи за кухня, смяна на бельо, съхранение на вещи, съхранение на багаж, DVD с голям избор на филми на български и английски език срещу депозит, компютър и таблет срещу депозит, колела срещу депозит, шах, табла, карти и други занимателни игри, заявка на доставка на храна, резервации за културни мероприятия в града, за хотели и самолетни билети в страната и чужбина, резервации за масажи, козметика и фризьорски услуги в близост, упътване и съвети за забележителностите в града и културните мероприятия, събития и спектакли, резервации за екскурзии и турове в града и страната, при възможност ранно настаняване и късно напускане, паркомясто.
Платени услуги: пране, гладене, континентална закуска, пакетирана храна, по заявка трансфери до всички точки на града, посрещане и изпращане, рент а кар.  


Допълнителни услуги

В района има множество заведения с българска, италианска, гръцка, турска и интернационална кухня и възможност за поръчка на храна. В близост има магазини, студиа за козметика, масажи, фризьорски услуги, компютърни и спедиторски услуги.Неподстредствено пред сградата по стар Римски път, минавайки под Хисар Капия може да се разходите до Римски стадион, Античния театър и пешаходната зона с магазините, Цар Симеон градински с пеещите фонтани,минавайки покрай повечето от забележителностите на стария град - Източна Римска порта, Голямата и малката базилика,музеи,Хисар капия,най - старите църкви,музеи,Артистичния квартал Капана и  повечето от забележителностите на стария град.На 15 минути пеш е Панаирния град.С колело може да се разходите по 70 км вело алеи из целия град. Лесен изход към всички посоки на града,жп гарата,автогарите,гребната база,стадиона и зоопарка. В непосредствена близост има спирка на градския транспорт.Лесен достъп до жп гарата, автогарите,гребната база,Аквапарка и зоопарка, На 2 км от жп гарата, автогарата и на 15 км от летище Пловдив.
Платени услуги:паркинг, гараж,пране,гладене;континентална закуска;пакетирана храна;рент а кар;колела срещу депозит;трансфери до всички точки на града;трансфер посрещане и изпращане;резервации за хотели и самолетни билети в страната и чужбина


Цени

сезон Апартамент Пловдив 2
Апартамент Пловдив 11
Апартамент Пловдив 3
Апартамент Пловдив 7
от до board (3 легла) (3 легла) (4 легла) (6 легла)
01 Jan 201731 Dec 2017RO 80 лв. 80 лв. 100 лв. 120 лв.

Апартамент Пловдив 7 - две спални и всекидневна с разтегателен диван.Възможност за настаняване до 6 човека. Цена на ден 120 лева.
Апартамент Пловдив 3 - спалня и всекидневна с два разтегателни дивана.Възможност за настаняване до 4 човека.Цена на ден 100 лева.
Апартамент Пловдив 2 , Апартамент Пловдив 11 - судиа с възможност за настаняване до 3 човека. Цена на ден - 80 лева.



Снимки


Апартамент Апартаменти Пловдив, Пловдив - снимки   Апартамент Апартаменти Пловдив, Пловдив - снимки   Апартамент Апартаменти Пловдив, Пловдив - снимки  

Апартамент Апартаменти Пловдив, Пловдив - снимки   Апартамент Апартаменти Пловдив, Пловдив - снимки   Апартамент Апартаменти Пловдив, Пловдив - снимки  

Апартамент Апартаменти Пловдив, Пловдив - снимки   Апартамент Апартаменти Пловдив, Пловдив - снимки   Апартамент Апартаменти Пловдив, Пловдив - снимки  



© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 18.227.24.209 - us - us   _          
execution time : 0.12