2024-04-19 06:08
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Апартамент "Люси"

гр.Девин
общ.Девин, обл.Смолян

Адрес:
ул."Катя Ванчева" 48

Телефони:
0877568645

e-mail: stefka_belberova@abv.bg

Добавено на:
24-04-2015
Видяно:
3571 пъти

Сподели : Facebook

Информация


„Едно райско кътче в сърцето на Родопа планина. ”
Ако все още търсите най - доброто място за своята почивка, заповядайте при нас. Сгушен в полите на Родопите, разположен на тихо и спокойно място в самия център на живописното планинско градче Девин, апартамент за отдих Люси ще Ви посрещнат, със съвременно и стилно обзавеждане и комфорт, който ще Ви накара да се чувствате у дома, дори и далеч от Вашия дом.
Апартамент Люси разполага с 3 стаи: кухня с хол, 2 просторни спални, коридор, самостоятелен санитарен възел и балкон разкриващ пищни планински пейзажи, уникални през всички сезони. Кухнята е оборудвана с хладилник, кухненски пособия и прибори, електрическа кана за чай. Холът разполага с разтегателна холова гарнитура с площ за сън - 140/200, холова маса, телевизор, кабелна тв. Спалните са обзаведени с легла за двама, гардероби и телевизори с кабелна телевизия. В едната спалня има и допълнителен разтегателен диван, на които комфортно може да спи вашето дете. Телевизори с кабелна телевизия има на разположение на гостите във всяка стая. Капацитетът на апартамента е 4+2 човека. Ще Ви приемем по всяко време на годината и ще се погрижим за незабравим престой, далеч от хаоса на големия град.
Също така в близост до апартамента можете да се насладите на еко пътеки и еко преходи, посещение на паметници на културата и местности с историческа стойност, пещерен туризъм. Посетителите могат да разгледат Историческия музей, местната църква Свети Иван Рилски, параклисите Свети Георги и Свети дух, живописните местности Струилица, където има два открити басейна с минерална вода, скалният феномен Слонът, който се намира на 4 км. от Девин, Лесичево. Ще затаите дъх пред уникалните скални феномени Дяволското гърло, Ягодинската пещера, които ви дават възможност да надникнете в царството на подземния свят, Чудните мостове, Орфеевите скали.
Заповядайте при нас, за да се насладите на чистата вода, свежият въздух в Девин и красотата на планината.



Цени

сезон апартамент
от до board (6 легла)
01 Jan 201631 Dec 2016RO 60 лв.

60лв.




© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 18.119.105.239 - us - us   _          
execution time : 0.12