2024-03-28 11:44
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Туроператор "Калисто Турс "

гр.София
общ.Столична, обл.София град

Адрес:
1504 София, ул. "Кракра" 2А; 8130 Созопол, ул. Виа Понтика 24 кв."Буджака"; хотел „Калисто” тел.: 0550 24289, факс: 0550 24586

Телефони:
Тел.: +359 2 946 1263;
Факс: +359 2 946 1596;
GSM: +359 887 600 869;
GSM: +359 878 317 941;
GSM: +359 888 576 570


e-mail: office@calisto.biz
уеб страница:
ТО Калисто Турс , София
Добавено на:
10-10-2006
Видяно:
2094905 пъти

Сподели : Facebook

Информация


“КАЛИСТО Турс” ЕООД предлага индивидуални и групови екскурзии в България, Европа и света; самолетни билети, включително и на ниско бюджетните авиокомпании; уикенд програми по европейски столици; гарантирани турове с професионални екскурзоводи на български и руски език; сватбени пътешествия, екзотични дестинации: Израел, Тайланд, Египет, Тунис, Китай, Куба и много други.
При нас може да си направите хотелска резервация за хотели в България и света. “КАЛИСТО Турс” предлага още следните туристически продукти – настаняване в хотели и почивни бази, детски отдих, обиколни пътувания, рекламни и насърчителни пътувания, стационарни и пътуващи семинари, конгреси, конференции, религиозни пътувания, младежки и студентски екскурзии.

Офиси:
София 1504,
ул. "Кракра" 2А;
тел. : 02 946 1263,
факс: 02 946 1596

Созопол 8130,
ул. "Виа Понтика" 24,
кв. Буджака; хотел „Калисто”
тел. : 0550 24289,
факс: 0550 24586



Услуги

Повече от 15 години, хората с добро самочувствие и артистичен дух, хората които търсят индивидуални решения и имат самостоятелно мислене, хората способни да откриват, както и хората, които ценят спокойствието и романтиката, предпочитат да прекарат почивката си, доверявайки се на екипа от професионалисти на Калисто Турс. Предлагаме Ви да изберете от поне 1000 възможности, за екскурзии, почивки, пътувания, маршрути, места за настаняване, екзотични дестинации и условия, при които да преживеете Вашата незабравима ваканция.

С ГРИЖА ЗА КЛИЕНТА

За нас е изключително важно Клиентите ни да са спокойни и уверени в работата си с нас. Затова всеки ден ние започваме работа със следните 6 правила и се ръководим от тях във всяко наше действие:

1. Клиентът е най - важният човек - посетил нашия сайт, обадил се по телефона или писал ни e - mail.

2. Клиентът не е зависим от нас, ние зависим от него.

3. Клиентът не прекъсва работата ни - той е целта на нашата работа.

4. Ние не правим услуга на Клиента като го обслужваме - той ни прави услуга, като ни дава тази възможност.

5. Клиентът не е някой, с когото да спорим или на когото да даваме акъл. Няма спечелил спор с Клиент.

6. Клиентът е човек, който предявява желанията си. Нашата работа е да ги задоволим рентабилно и изгодно.


Ако имате предложения, забележки или препоръки дори и към най - дребният детайл на работата ни,
моля пишете ни на e - mail: office@calisto. biz



ЗА ИНДИВИДУАЛНИ ПЪТУВАНИЯ

Повече от 15 години, хората с добро самочувствие и артистичен дух, хората които търсят индивидуални решения и имат самостоятелно мислене, хората способни да откриват, както и хората, които ценят спокойствието и романтиката, предпочитат да прекарат почивката си, доверявайки се на екипа от професионалисти на Калисто Tревъл.

Предлагаме Ви да изберете от поне 1000 възможности, за екскурзии, почивки, пътувания, маршрути, места за настаняване, екзотични дестинации и условия, при които да преживеете Вашата незабравима ваканция. Дали това ще е в Созопол, из България или по широкия свят, ние ще направим всичко, което е по силите ни, за да останете доволни и сме сигурни, че с удоволствие ще ни потърсите отново. В екипът на Калисто Тревъл са хора с натрупан опит и познания в туристическите услуги и това ги прави незаменими Ваши консултанти за спокойна и качествена почивка, екскурзия, приятен уикенд или просто пътуване.
Чрез програмите си Ваканция в Созопол, Ваканция в България и Ваканция в Чужбина, Калисто Тревъл Ви предлага пътуване и настаняване в курорти, хотели, семейни пансиони и квартири, отговарящи в максимална степен на съвременните изисквания за отдих.

Нашият девиз е: „Максимално удовлетворение на минимални цени”

Стараем се да получите възможно най - доброто обслужване на приемливи цени и съотношението цена/качество да е винаги във Ваша полза. Постигаме тази си цел благодарение на дългогодишната си съвместна работа с надеждни патньори в България, Европа и Света. Затова винаги предлагаме на нашите Клиенти сравнителен анализ на цените и продуктите на пазара, както и помощта да сравняват сравнимите неща. Не предлагаме рискови за Вашето пътуване и преживяване продукти и услуги, само защото са най - евтините.

Ние знаем, че избирате Калисто Тревъл за да бъдете отдалечени от шума и суматохата на големите индустриални курорти, туристически компании - мастодонти и препълнените масови хотели. Ценим Вашия избор и ще Ви помогнем безпроблемно да се насладите на избраните от Вас прекрасни кътчета на България и света. Разнообразните ни програми ще Ви осигурят допълнителни възможности за пълноценна почивка, каквато очаквате. В района на Созопол, из прекрасната ни България и по Света има много интересни места за откриване. Чрез програмите на Калисто Тревъл можете да ги откриете и Вие.

За да бъдете гарантирани, че Вашата почивка ще бъде точно такава, каквато си я представяте, ние ще Ви осигурим най - подробна информация. Няма да спестим и най - дребния детайл, за да сме сигурни, че сте направили свободен и информиран избор. Тази информация ще бъде неразделна част от договора, който ще сключим с Вас.

Какви възможности за избор на продукти и услуги са на Ваше разположение:

* групови екскурзии и почивки в чужбина
* индивидуални екскурзии и почивки в чужбина
* празнични пакети за България и чужбина
* круизи из Европа и Света
* уикенд програми в Европа
* хотелски резервации в чужбина и България
* пакетно настаняване в планински и морски курорти в България
* хотел „Калисто” в град Созопол


5 мотива да изберете нас:

1. Персонални и експертни съвети и насоки за пътуване;
2. Грижа и отговорност към Клиента с постоянна обратна връзка;
3. Коректност при изпълняваните услуги, съобразно заявените Ви цели;
4. Защита интересите на Клиента при всякакви обстоятелства;
5. Разумни и обосновани цени с ясни правила за възстановяване на суми.

ЗА КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ

Благодарение на над 15 годишния си фирмен опит, CALISTO TRAVEL предлага на своите Корпоративни Клиенти организацията на широка гама от корпоративни пътувания, прояви и събития на територията на България, Балканите, Европа и Света.

CALISTO TRAVEL осигурява цялостна логистика на проявите и организира всички необходими продукти и услуги, съпътстващи Корпоративните програми и прояви на своите Клиенти. Това най - често са Пътувания свързани със Срещи, Стимулации, Конференции и Изложения (т. н. MICE events).

В зависимост от конкретния вид, обем и размер на предстоящите Корпоративни събития, CALISTO TRAVEL изготвя или консултира изготвянето на оптимална програма, съобразена с целите, които Клиента желае да постигне, с подробно описание и съдържание на предлаганите продукти и услуги, които са писмено съгласувани с отговорника за събитието от страна на Клиента и са съобразени с предвидения за целта бюджет.



Корпоративни прояви:


* Индивидуални и групови служебни пътувания в страната и чужбина.

1. Самолетни билети на супер цени. Хотелски резервации в района на събитието.

* Изготвяне и реализация на PR стратегии за конкретно събитие или пазар. Изработване на нужните рекламни материали.

* Осъществяване на маркетингови прояви, изложби, панаири, презентации на продукти и марки, брандиране, съучастия в прояви с рекламен характер и др.

* Организиране на Годишни събрания, Конференции, Семинари, Спонсорски прояви, Тържества, Годишнини и др.

* Поощрителни и Стимулиращи индивидуални и групови пътувания и програми. Тийм - билдинг програми, Екскурзии, Развлечения, Чествания на празници и др.

* Индивидуални програми за партньори и/или гости на Клиента, свързани с посещения на фирми, промишлени предприятия, оглед на недвижими имоти, срещи с партньори, държавни и местни администрации и др.


Основни видове услуги:


* Самолетни, Влакови и Автобусни билети, Автомобили под наем;



* Трансфери - от летище, гара, хотел и т. н. ;



* Настаняване – самостоятелно или с персонален асистент;



* Избор на дестинация, изготвяне на програма и организация на проявата;



* Наемане и оформление на зали, техника, инфо и регистър център;



* Гала вечери, кафе - паузи, забавления, съпътстващи прояви, заснемане и медии;



* 24 часово обслужване и контрол на съответствието на програмата;



CALISTO TRAVEL осъществява своята дейност, благодарение на специфичната мрежа от дългогодишни партньори в обслужването на корпоративни клиенти с офиси в София, Пловдив, Русе, Варна, Бургас, Созопол, Истанбул, Кавала, Солун, Корфу, Прага, Брюксел, Лондон, Париж, Рим, Амстердам, Барцелона, Малта, Тел Авив, Кайро и Тунис.

CALISTO TRAVEL разработва своите корпоративни продукти и услуги изцяло в интерес на своите Клиенти, съобразно заявените от тях приоритети, критерии и бюджет.

CALISTO TRAVEL изготвя проект за договор за всеки отделен Корпоративен Клиент, съобразно предмета на Корпоративните услуги, заявени от Клиента.

CALISTO TRAVEL предлага на своите Корпоративни клиенти максимално възможните бонуси и отстъпки във всеки продукт или услуга, които предоставя. В зависимост от характера, срока, броя на участниците, периода на провеждане и ред други детайли, размера на отстъпките могат да достигнат до 30%, а в отделни случаи и повече.

За Корпоративните прояви с Вас ще разговаря лично Управителя на фирмата – г - н Владимир Агов. При сключване на едногодишен или по - дългосрочен договор за корпоративно обслужване, ще разполагате с личен корпоративен турагент от служителите на CALISTO TRAVEL, който ще е изцяло на Ваше разположение.

За конкретни разговори, моля свържете се с нас:
corptravel@calisto. biz ; www. calisto. biz


Обслужващата Калисто Тревъл банка е Уникредит Булбанк АД


Допълнителни услуги

Убедени сме, че девиза „Мечтите стават реалност” не са думи на вятъра. Благодарение на над 15 годишния си фирмен опит, Калисто Тревъл предлага широка гама от туристически услуги за своите клиенти на територията на България, Балканите, Европа и Света.:
· Екскурзии, почивки, ваканции, развлечения;
· Самолетни билети, включително и на ниско бюджетните авиокомпании;
· Индивидуални и групови, пътувания в страната и чужбина;
· Корпоративни пътувания, прояви и събития;
· Гарантирани турове с професионални екскурзоводи;
· Уикенд програми по европейски столици;
· Чартърни пътувания и пакетни почивки;
· Сватбени пътешествия, чествания и годишнини;
· Екзотични пътешествия и дестинации.

Калисто Тревъл предоставя на своите постоянни клиенти, ползване на специални тарифи, максимално възможните бонуси и отстъпки за всеки конкретен продукт или услуга.

Какви са нашите предимства?
· Конкурентни цени на хотелско настаняване, много по - ниски от тези, които бихте получили Вие;
· Атрактивни цени на самолетните билети, с минимална такса за обслужване;
· Отговор на всяка заявка за максимум 2 часа;
· Винаги имаме решение за Вашето настаняване в периоди на панаири, конгреси и изложения;
· Професионална консултация и обслужване, спестяващи време и средства за проучване;
· Изчерпателна и надеждна информация по всеки въпрос, свързан с Вашето пътуване.

Какво ново предлагаме?
От скоро Калисто Тревъл предлага своя нов продукт „Гарантирани пътувания”:
· Пътувания до европейски и световни градове, в избрано от вас време;
· Гарантирани тръгвания всяка седмица, независимо от броя на записалите се;
· Богата програма с професионални екскурзоводи на български/руски/английски език;
· Централно разположени хотели, с удобни връзки до обектите по програмите;
· Получавате пълен пакет с документи и информация за пътуването в офиса на Калисто Тревъл;
· В пакетната цена е включен трансфера Ви от летището до хотела и обратно;
· Целодневен дежурен офис за съдействие от фирмите партньори на място.
Новост на пазара са и нашите „Специални програми” – специализирани тематични екскурзии, за ограничен кръг клиенти, с консултант по маршрута или на място при желание, насочени към съкровищата на световната култура в музеи, галерии, концертни зали, събития и прояви от най - висока класа. Тези програми се отнасят към луксозните и първокласни пътувания по еталон.

Ние не продаваме просто пътувания, ние организираме най - подходящото пътуване за всеки отделен Клиент.

Снимки




© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 54.173.221.132 - us - us   _          
execution time : 0.01