2018-09-21 10:31
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за потребители
Last Minute
Автобусни програми
Екскурзия

Швейцария - Швейцарска приказка

Doors Travel
Видяна:
494 пъти


Актуализирана на :
25-07-2018
18:19

Швейцария
6 дни
695 лв.

всички оферти от агенция Doors Travel
Сподели : Facebook
Програма Изпратете запитване за офертата6 дни / 4 нощувки

ЦЕНА: от 695 лв.

1 ДЕН – В 04:00 ч. отпътуване от Пловдив от " OMV" бензиностанция да хотел " Санкт Петербург" (заявява се при сключване на договор и се заплаща допълнително), от София в 06:30 ч. от площад " Александър Невски" , в 07:00 ч. от автогара " Сердика" по маршрут Белград - Загреб - Любляна. Настаняване в района на Любляна/Постойна късно вечерта. Нощувка.

2 ДЕН – Закуска. В 07:30 ч. отпътуване за Швейцария през Италия. Късния следобед започва пешеходна разходка в Лугано - един от най-зелените градове в Южна Швейцария, разположен на езерото Лугано, известен с красивите си италиански дворци. Късно вечерта настаняване в района на Лугано/Люцерн. Нощувка.

3 ДЕН – Закуска. Отпътуване за Люцерн. Тесните калдъръмени улици, изящните кули и покрити мостове, живописните площади и фонтани пресъздават средновековния дух на града и дават основание да бъде определян като един от най-красивите в Швейцария. Пешеходна разходка: " Умиращият лъв на Люцерн" - " най-тъжното и вълнуващо парче камък в света" според Марк Твен; Покритият мост с Водната кула - най-сниманият туристически обект в Швейцария; ренесансовата сграда на Кметството и живописните площадчета в Стария град. Свободно време на брега на езерото Фирвалдщетерзее. Отпътуване за Женева - космополитен град на брега на най-голямото езеро в Западна Европа. Пешеходна разходка (1 ч.): Цветният часовник - символ на часовникарската индустрия за града, чиито 6 000 цветя се подменят всеки сезон; " Же д`О" - най- големият фонтан в Европа, от който всяка секунда 500 литра вода се изхвърлят на 140 м. височина; Островчето на Жан- Жак Русо, където е издигнат паметникът на най-видния женевски гражданин; Старият град с историческия площад " Бург де Фур" ; Кметството и катедралата " Св. Петър" - смесица от романски, готически и неокласически стил, в която е проповядвал реформаторският лидер Жан Калвин; Мемориалът на реформаторите, проследяващ историята на протестантското движение. Настаняване в района на Женевското езеро късно вечерта. Нощувка.

4 ДЕН – Закуска. Отпътуване за Лозана - столица на кантона Во и седалище на Международния олимпийски комитет. Пешеходна разходка по улиците на стария град до готическата катедрала от 12 век, призната за една от десетте най-красиви в Европа. Отпътуване за Цюрих. Пешеходна разходка в най-големия град в Швейцария, символ на свободната мисъл и международен банков център. Туристическа програма: пешеходна разходка по " Банхофщрасе" - " витрината на Европа" , основна търговска артерия на града с елегантни магазини, скъпи бутици и банки от световна величина; паркът " Линденхоф" - оазис на спокойствието в сърцето на Стария град и мястото, където римляните строят първото си укрепение; църквите " Фраумюнстер" и " Гросмюнстер" - кратко завръщане във времето на Реформацията. Свободно време. Отпътуване за Австрия. Настаняване в района на Инсбрук късно вечерта. Нощувка.

5 ДЕН –  Закуска. 8.00 ч. – отпътуване за Инсбрук. Пешеходна разходка в столицата на провинция Тирол: Градската кула на Кметството, използвана от стражите, които следели за врагове, пожари и други опасности; Златната ложа, построена в чест на сватбата на император Максимилиан І и Бианка Мария Сфорца; катедралата „Св. Якоб“, построена през 18 век по плановете на бароковия архитект Йохан Якоб Херкомер. Свободно време. По желание – изкачване с въжена железница до 860 м н. в. и посещение на алпийския зоопарк, приютил около 2000 животни от 150 алпийски вида и голям сладководен аквариум. Отпътуване за България в 19.00 ч.

6 ДЕН –  Пристигане в София на бензиностанция „Lukоil“ (Западен парк, бул. „Сливница“ до Орион), автогара „Сердика“ и площад „Александър Невски“ (началото на ул. „Оборище“) късния следобед, в Пловдив на бензиностанция „OMV“ до хотел „Санкт Петербург“ – вечерта.

Дати Цени

20.08.2018 745
17.09.2018 725
08.10.2018 695
Посочените цени са в лева.

Цената включва:
    транспорт с комфортен туристически автобус (климатик, видеосистема, минибар);
    1 нощувка със закуска в хотел *** в района на Любляна / Постойна;
    1 нощувка със закуска в хотел *** в района на Лугано / Люцерн;
    1 нощувка със закуска в хотел *** в района на Женевското езеро;
    1 нощувка със закуска в хотел *** в района на Инсбрук;
    пешеходни разходки в Лугано, Люцерн, Женева, Лозана, Цюрих и Инсбрук;
    застраховка " Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR на застрахователна компания „Армеец“;
    екскурзоводско обслужване.

  Цената включва:
  транспорт с комфортен туристически автобус (климатик, видеосистема, минибар);
  1 нощувка със закуска в хотел *** в района на Любляна / Постойна;
  1 нощувка със закуска в хотел *** в района на Лугано / Люцерн;
  1 нощувка със закуска в хотел *** в района на Женевското езеро;
  1 нощувка със закуска в хотел *** в района на Инсбрук;
  пешеходни разходки в Лугано, Люцерн, Женева, Лозана, Цюрих и Инсбрук;
  застраховка " Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR на застрахователна компания „Армеец“;
  екскурзоводско обслужване.
За повече информация, моля свържете се с офиса на Doors Travel!
гр. София, ул. Неофит Рилски 60
тел. 359 2 / 4173377
gsm:0895071113
gsm:0895001128
e-mail: office@doors-travel.com
www.doors-travel.com

  Снимки от нашата галерия


Бързо търсене:
топ оферта 577 лв.  Бенитур
топ оферта 159 €  Трип Адвайз
топ оферта 629 €  Джон Лий Травел

© 2005-2018 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 54.198.23.251 - us - us   _            
execution time : 0.33