2019-08-23 16:49
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за потребители
Почивка Турция
Почивка на море
Почивка в чужбина

ЙОГА - ПОЧИВКA ВЪВ ФЕТИЕ СРЕЩА СЪС СЕБЕ СИ

Рейна Тур
Видяна:
64 пъти


Актуализирана на :
28-06-2019
10:56

Турция Турция
8 дни
695 евро
Турция снимки 2

всички оферти от агенция Рейна Тур
Сподели : Facebook
Програма Изпратете запитване за офертатаЙОГА И ПОЧИВКА- СРЕЩА СЪС СЕБЕ СИ


7 нощувки във ФЕТИЕ с чартърен полет от Варна до Даламан или от София до Анталия

Настаняване в LIBERTY LYKIA RESORT 5* UALL


ЦЕНА 695 евро на човек

В забързания ритъм на ежедневието често забравяме да се погрижим за най-важния човек – самите нас. Подарете си седем дни далеч от задълженията на градската среда, седем дни близо до морето и близо до теб. По време на това пътешествие ще можете да се насладите на прекраснам морска ваканция в комбинация със сутрешни и вечерни йога занимания. Ще започвате дните си с йога практика, подходяща за начинаещи, а вечер ще учите основите на йога философията и как те са приложими в съвремието ни на модерни хора. Заедно ще се учим да дишаме и да движим тялото заедно с дъха, ще направим специален.


Това събитие е за всеки, който:
◦Иска да си даде качествена почивка, далеч от градския ритъм.
◦Иска да се наслади на красиви плажове и топло море в южната ни съседка.
◦Иска да разбере повече за себе си – за тялото, емоциите и ума си.
◦Иска да научи как да се грижи по-добре за себе си – чрез храна, движение и дишане.
◦Има нужда да прекара 1 седмица в добра компания с хора със сходни интереси. 


Първи ден 11.10.2019. Полет от Варна или София. Трансфер до хотел Liberty Lykia Resort 5* във Фетие. Настаняване и свободно време. Следобедни/вечерни занимания. Лекция на тема Тялото в йога философията – физическо и фини тела, енергийни центрове и работа с тях. Вечеря. Нощувка.

Втори ден 12.10.2019. Закуска. Сутрешна йога практика – 75 минути. Плавна виняса йога практика, подходяща за напълно начинаещи, която завършва с релаксация. По време на тази практика ще усвоим основното дишане в йога и ще се учим как да съчетаваме движенията си с дъха. Обяд. Свободно време за плаж. Следобедни/вечерни занимания. Лекция на тема Ин йога – медитативна вечерна практика, която работи със съединителната тъкан, отпуска мускулите в дълбочина и успокоява ума. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

Трети ден 13.10.2019. Закуска. Сутрешна йога практика – 75 минути. По желание включване в екскурзия разходка с яхта в красивите заливи на Фетие, около 12 от най-живописните острови в района, с включен обяд на борда. Следобедни/вечерни йога занимания. Лекция на тема Шива и Шакти – изначалните принципи на мъжкото и женското и как ги балансираме чрез йога и дишане.Свободно време. Вечеря. Нощувка. 

   

Четвърти ден 14.10.2019. Закуска. Сутрешна йога практика – 75 минути. Свободен ден за плаж и развлечения. Следобедни/вечерни йога занимания. Лекция на тема Йога нидра – водена релаксация с визуализация за отпускане на цялото тяло и сбъдване на желанията. Вечеря. Нощувка.

Пети ден 15.10.2019. Закуска. Сутрешна йога практика – 75 минути. По желание организиране на полудневна екскурзия до селището Каякьой. Интересна е историята на това изоставено градче, с каменни къщи с разрушени стени устояли на вековете и до днес, без жители, но обявено от Юнеско за Световен град на мира и приятелството. Кратка спирка за фото- пауза на панорамния хълм с изглед към залива на Фетие. Връщане в хотела. Следобедни/вечерни йога занимания. Лекция на тема Основи на Аюрведа – как да се грижим за тялото си според индивидуалната му конструкция (подходящи храни, упражнения и допълнителна грижа). Вечеря. Нощувка.

Шести ден 16.10.2019. Закуска. Сутрешна йога практика – 75 минути. Свободен ден за плаж и развлечения. Следобедни/вечерни йога занимания. Лекция на тема и практика на тема - Въведение в медитация – принципи на медитацията, видове медитация, защо и как да медитираме. Вечеря. Нощувка.

     

Седми ден 17.10.2019. Сутрешна йога практика – 75 минути. По желание екскурзия Далян – Каунос. Една от туристическите атракции в района е плажът Изтузу, обитаван от стотици години от гигантските костенурки Карета Карета, а най-подходящото време за посещения безспорно е през месец октомври, когато те идват тук да снесат яйцата си. Друга забележителност на Далян са загадъчните ликийски гробници, които се извисяват в скалите от 400 г. пр хр. Връщане в хотела. Следобедни/вечерни йога занимания. Последна вечер – танци и кръг на споделянето – какво ще си взема от това преживяване, какво научих за себе си, какво искам да запазя в ежедневието си като практика. Вечеря. Нощувка.

Осми ден 18.10.2019. Закуска. Освобождаване на хотела и трансфер до летището. Полет за София или Варна.


Йога преподавател. Симона е йога преподавател, танцьор, ароматерапевт, автор на множество статии и майка. Занимава се с йога от 10 години. През тях се е обучавала в следните стилове – виняса йога, ин йога, йога нидра и още много. Симона е сертифициран рейки терапевт и семеен констелатор. Интересува се от връзката между тялото, психиката и емоциите. Нейната работа е насочена към това да ти дава прости и практични инструменти, които след това да използваш в живота си.ПОЛЕТ ОТ ВАРНА ДО ДАЛАМАН - BUC581 11:00 Варна - 12:35 Даламан; BUC582 13:25 Даламан - 15:10 Варна


ПОЛЕТ ОТ СОФИЯ ДО АНТАЛИЯ - VBB3003 София 13:00 – Анталия 14:45; VBB300 Анталия 15:45 – София 17:15
Дати:


11.10.2019 г

  Снимки от нашата галерия


Бързо търсене:
топ оферта 389 лв.  Валенти 7
топ оферта 229 €  Трип Адвайз
топ оферта 629 €  Джон Лий Травел

© 2005-2019 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 3.226.251.81 - us - us   _            
execution time : 0.29