2018-01-20 20:33
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за потребители
3 март / Освобождението на България
Екскурзия в чужбина

3 - ти МАРТ - SPA в СЪРБИЯ:  Пролом баня - пълен панс.

Иванико Тур
Видяна:
16 пъти


Актуализирана на :
08-01-2018
16:02

Сърбия
3 дни
210 лв.

всички оферти от агенция Иванико Тур
Сподели : Facebook
Програма Изпратете запитване за офертата3-ти МАРТ - SPA уикенд СЪРБИЯ:  Пролом баня - „Дяволски град” - Ниш
                                                                                              (автобусна програма 3 дни/2 нощувки)     
03.03 – 05.03.2018
ДЕН – І
/събота/
03.03.2018 г. България – Пролом баня (240 км.)
Отпътуване в 07.00 ч. от София (автогара Сердика/трафик маркет). Пътуване с комфортен автобус по маршрут София–Калотина–Пирот–Ниш-Пролом баня - балнеоложки курорт, известен с лековитата си минерална вода. Настаняване в хотелски комплекс RADAN - 3*. Обяд. Свободно време за SPA. Вечеря. Нощувка
ДЕН - ІI
/неделя/
04.03.2018 г. СПА ден, Eкскурзия до „Дяволския град”
Закуска. Свободен СПА ден и/или по желание – екскурзия (включена в цената) до природния феномен «Дяволския град» (30 км. и само при условие, че метеорологичните условия позволяват провеждането на екскурзията). Обиколката на местността Дяволският град е около 2 км и трае около 1 ч. (препоръчваме удобни обувки). Връщане в хотела. Обяд. Свободно време или по желание – пешеходна разходка (включена в цената) до църквата Лазарица (2, 4 км. от хотела).
Вечеря. Нощувка
ДЕН - ІІІ
/понеделник – неработен ден/
05.03.2018 г. Ниш - България
Закуска. Освобождаване на стаите и отпътуване за България в 10.00 ч. По пътя - посещение на гр. Ниш и пешеходна разходка в центъра на града: Нишката крепост, Площадът на Освобождението, пешеходната улица " Обреновичева" , Казанджийското сокаче. Свободно време Отпътуване и посещение на винарна Малча с презентация и дегустация на вина (включена в цената). Ще имате възможността да дегустирате различни видове вина приготвени по различни начини, използвани през вековете, ще усетите различни винени епохи. Пробвайки вино от всяка епоха, ще почувствате разликата в зависимост  от начина на приготвяне и отлежаване на виното. С дегустацията на виното можете да опитате и няколко вида сирена. Избата представлява комплекс от няколко различни къщи, построени в различен стил, една от която е била собственост на сръбския владетел от рода Неманичи. Разглеждане на етнографска експозиция. Винарната произвежда и съхранява виното в глинени съдове, както се е правело в античността в Римската империя. Това е и единственото място на балканския полуостров, където се произвежда вино по грузинска технология в оригинални грузински делви. Ще имате възможност да си купите вино и сувенири от магазина към винарната.
Пристигане в София вечерта.

Хотелски комплекс RADAN - 3*                                          www.prolombanja.com
Настаняване на база FB (ПЪЛЕН ПАНСИОН) ПАКЕТНА ЦЕНА
На човек в двойна и *тройна стая 210 лв.
1 дете до 8, 99 г. в стая с 2 възрастни 80 лв.
1 дете от 9 до 13, 99 г. в стая с 2 възрастни 150 лв.
Единична стая 270 лв.
Забележки:
*3-ти възрастен в двойна стая може да бъде настанен само на допълнително легло след ИЗРИЧНО потвърждение от хотела, цената е равна на легло в двойна стая.
За 3-ти възрастен се считат деца над 14 години, като 3-тото легло е подходящо само за деца до 14-15 години. Агенцията не препоръчва настаняване на лица над тази възраст на допълнително легло. Деца от 0 до 2, 99 год. се превозват само в детско столче, осигурено от пътуващите с детето туристи.
Настаняване 2+2 е възможно само в апартамент с доплащане – цена на заявка.
За желаещите да ползват собствен транспорт се приспадат 30 лева от обявената цена и не се включва медицинска застраховка, екскурзии и екскурзоводско обслужване.І. ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИ СА В БЪЛГАРСКИ ЛЕВА НА ЧОВЕК И ВКЛЮЧВАТ:
 транспорт с лицензиран, комфортен автобус;
 2 нощувки в хотел RADAN – 3* в курорта Пролом баня
 безплатно ползване на закрит басейн с минерална вода.
 2 закуски (шведска маса)
 2 обяда (със сервиране, напитките се заплащат отделно)
 2 вечери (със сервиране, напитките се заплащат отделно)
 екскурзия до Дяволския град само при условие, че метеорологичните условия позволяват провеждането на екскурзията
 пешеходна разходка с местен водач до църквата Лазарица
 посещение и свободно време в гр. Ниш
 посещение на винарна Малча с презентация и дегустация на вина
 медицинска застраховка с асистанс за периода на пътуването
 водач от агенцията по време на цялото пътуване.


ІІ. ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
 разходи от личен характер
 входни такси за посещаваните туристически обекти и забележителности
 допълнителни напитки и консумация по време на храненията
 масажи и други процедури и услуги, предлагани по ценоразпис в комплекса и хотела
 WELLNESS пакет – заявява се и се заплаща при записване: 72 лв. на човек, общо за 2 дни и включва ползване на:
-5 сауни (3 финландски, 1 БИО и 1 инфрачервена)
-2 солни стаи
-2 джакузита (1 с минерална вода и 1 със солена вода)
-2 парни бани
-Кнайп пътека
-тепидариум
-1 масаж на цяло тяло (30 минути)
-новия басейн - открит и закрит


III. ДРУГИ:
 Разпределението на местата в автобуса се извършва по реда на записване
 Гарантирано настаняване на първите три реда в автобуса (при наличност) – срещу доплащане: 50 лева на човек
 Всички деца ползват седалка в автобуса.
 Доплащане за единично ползване на двойна седалка в автобуса – 100 лв
 Туристите се застраховат в  ЗК „УНИКА Живот АД”, като медицинската застраховка за периода на пътуването е с покритие 10 000 ЕВРО ;
 Без доплащане за медицинска застраховка за лица 71-79 г. (за лица на възраст 71–74г. покритие на застраховка е 5 000 ЕВРО, за лица на възраст 75 – 79г. покритие на застраховката е 4 000 ЕВРО). НЕ СЕ застраховат лица над 79 годишна възраст!!!


ІV. ОБЩИ УСЛОВИЯ:
 Програмата се провежда при минимум 40 записани туристи!           
 Заплащане в брой или по банков път:
 авансово плащане – 50% от  пакетната цена при записване. Резервацията ще се счита за гарантирана след подписване на договор за организирано туристическо пътуване с клиент и заплащане на авансовата сума до 48 ч след потвърждението. След този срок резервацията автоматично ще бъде анулирана.
 доплащане – до 21 дни преди датата на отпътуване.             
 В случай, че необходимия брой не е набран и програмата няма да се осъществи, платилите ще бъдат информирани 10 дни преди датата  на отпътуване.
 Необходими документи: лична карта или международен паспорт; за деца под 18 г., които не пътуват с двамата  родители–нотариално заверена  декларация от тях (оригинал и ксеро копие).           
 Няма  допълнителни визови, санитарни  и медицински изисквания за страната.
 ТО  не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Сърбия поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини
 ТО предлага възможност и ПРЕПОРЪЧВА сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя – ЗА ЦЕНА И ПОДРОБНОСТИ ПОПИТАЙТЕ НА ТЕЛ. 02/4881999.
 ТО си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии
 Пакетните цени са окончателни и ТО не предвижда промени на цените по тази програма.


V. ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
Добре дошли в Пролом Баня - място на здравето, на богатата природа и гостоприемството. Медицински wellness услуги, активна почивка и прекрасна природа - всичко това може да намерите в Пролом Баня, обединено в една хармонична цялост.

VI. ЗА БАНЯТА
Пролом Баня се намира в южната част на Сърбия, на гористите склонове на планината Радан (550-668 м.). Банята е позната преди всичко по своята природна Пролом вода, която принадлежи към рядката група води с високи балнеологически стойности: силно алкална (pH 8, 8-9, 2) и ниско минералност (сух остатък 148 мг/л). С желанието да Ви приближим този единствен природен подарък, имате възможност навсякъде в хотела да бъдете в контакт с Пролом водата, така че можете да я ползвате в стаите си, в лечебната част, басейните, във Wellness-а, в ресторанта...
Комплексът на хотела Радан е обединил пребиваването в удобните стаи, съвременните медицински и различните спортни дейности, забавление, екскурзии...
Независимо дали идвате на почивка или на лечение, на делови срещи или просто на приятна почивка след природата , своето пребиваване можете да запълните с Wellness процедури, отпускане в закрития или открития басейн, обяд в " Етно ресторанта" , екскурзиите до " Джаволя варош" , църквата Лазарица... Можете сами да решите как да изглежда идеалната ви почивка или да изберете някои от нашите пакети.
Комплексът на хотел Радан обеднява настаняване в удобни стаи, съвременни медицински и Wellness процедури, различни спортни дейности, забава, екскурзии...

Настаняване
Хотел Радан разполага с 213 стаи в 3 обекта, от които два са свързани с топла връзка с медицинския и wellness центрове. Всички стаи са снабдени с Пролом вода, така че две от основните терапии: пиене на вода и къпане могат да стават още в хотелската ви стая.

Стаи: удобни стаи с 2 класически легла или със спалня. Всички стаи са с баня, кабелна телевизия, с безжичен интернет, телефон, хавлии и сешоари.

Апартаменти: състоят се от дневна стая с LCD телевизор, хладилник и мини кухня и спална стая с френско легло и баня. Апартаментите са с поглед към парка на Банята и имат два балкона.Wellness
Wellness центърът на Пролом баня представлява модерен комплекс, в който по естествен начин се постига подобряване на общото здраве, на духа и на тялото. Всички благотворни свойства на водата, парата и топлината са в служба на Вашето добро прекарване, отпускане и освобождаване от ежедневния стрес.
В приятната атмосфера на Wellness центъра та са Ви на разположение:
Солената стая (Халотерапия) - се основава на дозирано прекарване в помещение направено от блокове каменна сол, която има лековит микроклимат подобен на естествените солени пещери. Въздухът е наситен с най-фини частици сол, с многобройни микроелементи, които положително влияят върху човешкия организъм. Също така тя се препоръчва не само на лица със здравословни проблеми, а и на здрави хора и спортисти за релаксиране.
Тепидариум – е помещение с пейки загрети от 37°C до 39°C, приблизително на температурата на човешкото тяло. Така се постига тялото да излъчва толкова топлина колкото и приема. Лежейки на тези пейки мускулите се отпускат, както и цялата нервна система.
Тепидариумът се препоръчва като подготовка за престой в парната баня.
Парната баня - или хамамът е процедура в горещо затворено помещение, което предизвиква изпотяване и освобождаване на телесните токсини. Правилното използване продължава от 10 до 20 минути, след което следва душ с хладка до студена вода, за да може тялото да се стимулира.
Сауна - в сауната се използва много висока температура, за да се отпуснат мускулите и да се предизвика силно изпотяване и изхвърляне на токсините. Прекарването в сауната стимулира естествените процеси на излекуване на организма и намаляване на болките в ставите и мускулите.
Джакузи басейн и вана - хидромасажът е най-полезния вид масаж, тъй като водата поема ролята на " масажист" , комбинирайки топлина и налягане, с което водните струи третират определени части на тялото и са синхронизирани така, че да предоставят максимално действие и отпускане.


ТО  е сключил застрахователен договор по чл. 97, ал. 1 от ЗТ с полица № 17 100 1315 0000592950/17.02.2017 г. на Застрахователна компания ЗАД “АРМЕЕЦ”, адрес за контакти със застрахователя: гр. София 1000, ул. Стефан Караджа 2, тел.: 02/811 91 00, факс: 02/811 91 03, с валидност на действие от 11.04.2017 г. до 10.04.2018 г. с лимит на отгворност 250 000 лв.

029523109
0889916601
0887706170

  Снимки от нашата галерия


Бързо търсене:
топ оферта 294 €  14 февруари / Свети Валентин 2018
Свети Валентин в Барселона със самолет и водач
Four Seasons Travel
топ оферта 359 €  Майски празници 2018
Перлите на Швейцарската ривиера
Валенти 7
топ оферта 219 €  Уикенд
РАЗХОДКА В ПРАГА самолетна екскурзия
Рейма Травел
топ оферта 179 €  Last Minute
МАЛТА - ПРОМОЦИЯ:179 ЕВРО/С 4 НОЩУВКИ+ПОЛЕТИ+ТАКСИ
Трип Адвайз
топ оферта 559 €  Екскурзия Дубай
ДУБАЙ - шопинг фестивал
Джон Лий Травел

© 2005-2017 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 54.234.0.2 - us - us   _            
execution time : 0.24