2019-08-21 07:41
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за потребители
6 септември
Екскурзия Гърция

04.09. Мини почивка до Волос - Неа Анхиало - 4 нощ.

Иванико Тур
Видяна:
27 пъти


Актуализирана на :
01-08-2019
10:48

Гърция Гърция
5 дни
389 лв.

всички оферти от агенция Иванико Тур
Сподели : Facebook
Програма Изпратете запитване за офертата04.09. Мини почивка до Волос -Неа Анхиало - 4 нощувки+вечери
Курортът Неа Анхеало се намира на 18 км. от гр. Волос, в югозападната част на залива Пагаситикос. Построен е върху руините на древния град Пирасос - пристанище на известния в древността град Тебес, споменат дори от Омир в „Илиада“. Днешният град е създаден през 1906 г. от гръцки преселници от Поморие и дори в центъра се намира малка църква - прототип на тази в Поморие.
Пилион - планината над Волос, която образува п-ов между залива Пагаситикос и Егейско море; наричана от Омир „Лятната резиденция на Олимпийските Богове“. Тя е и родината на Кентаврите.
1 ДЕН 04/09/19: Отпътуване от София в 6:00 ч. от стадион “ Васил Левски“ по маршрут София -Солун - Лариса - Волос - Неа Анхеало. Пристигане и настаняване в хотел Tokalis 3* следобяд. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.
2 ДЕН 05/09/19: Закуска. Свободен ден за плаж. Нощувка.
3 ДЕН: 06/09/2019: Закуска. * По желание - целодневен развлекателен круиз до о-в Скиатос с възможност за плажуване. Вечеря в хотела. Нощувка.
4 ДЕН: 07/09/2019: Закуска. Свободно време за плаж. Следобяд / към 13:30 ч. / по желание екскурзия до планината Пилион и на връщане град Волос. Посещават се прекрасните планински селища Портаря и Макреница. Свободно време в гр. Волос. Вечеря в хотела. Нощувка.
5 ДЕН: 08/09/19: Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.
Цена на човек, за пакет, в лева ЦЕНА
Цена на човек в двойна стая 389.00 лв.
3-ти възрастен в двойна стая 379.00 лв.
Дете 0-5.99 г. с двама възрастни в стая 110.00 лв.
Дете 6-11.99 г. с двама възрастни в стая 239.00 лв.
Доплащане за единична стая 140.00 лв.

За туристите, които желаят да ползват собствен транспорт, от цената се приспадат 70 лв. Стаите за ползване с личен транспорт са ограничени и подлежат на потвърждение. Туристи, пътуващи самостоятелно, нямат включена застраховка.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
 Транспорт с комфортен автобус;
 4 нощувки със закуски и вечери на блок маса в хотел- Tokalis 3* - www.tokalishotel.com;
 Еднократно ползване на сауна и хамам по време на престоя в хотела;
 Чадъри и шезлотги на плажа - безплатно;
 Ползване на открития басейн на покрива на хотела;
 WI-FI в хотела;
 Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 5000 евро към ЗД Евроинс АД, гр. София / лица до 5 г. и над 64 г. имат доплащане /;
 Пътни, входни и магистрални такси;
 Водач през цялото пътуване;
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
 Екскурзия до Пилион и гр. Волос - 20 €, деца до 11.99 г. - 15 €;
 Круиз до о-в Скиатос - 30 €, деца до 11.99 г. - 20 €;
 Разходи от личен характер;
 Курортна такса в размер на 0.50€ на стая, на вече, която се заплаща само на място.

За осъществяването на екскурзиите е необходим минимум от 20 пълноплащащи туриста. Заявяват се и се заплащат само на място!!!

Макреница - „Балкона“ на Пилион. Много добре запазено традиционно селище с уникална архитектура - стъпаловидно разположени къщи с каменни покриви, тесни калдъръмени улички, извори с кристално чиста вода и прекрасна гледка към гр. Волос и залива Пагаситикос.
Портаря - в миналото най-важното от всички 24 селища на Пилион, днес то е лицето й. Някои от неокласическите сгради са запазени и преобразувани в хотели. Трябва да се посети и параклиса на Богородица Портаря - от където идва и името на селището.
Волос - центърът на Гърция. Град богат на история, силно свързан с митологията, град който се развива изключително динамично днес. С новото си пристанище Тесали, град Волос се явява мост между Средния Изток и Азия, а с красотата си - предизвикателна туристическа дестинация за круизни кораби. Волос е столица на третата по големина област в Гърция и седалище на Университета на област Тесалия. През цялата година тук се провеждат много културни и спортни събития. Именно от Волос тръгва митичния кораб „Арго“ с Язон и Аргонавтите в търсене на Златното руно. Ето защо този кораб е емблемата на града и той е напълно пресъздаден в периода от август 2004 до лятото на 2007 г., като са спазени всички описани в древността технологии.
МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ: 40
СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.
Програмата е подходяща за всички туристи.
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: Валиден документ за самоличност - лична карта или задграничен паспорт. За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители - Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България - оригинал + 1 копие + паспорт на детето. За Република Гърция няма визови, санитарни и медицински изисквания.
НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: депозит - 50% от пакетната цена; доплащане - 10 работни дни преди датата на отпътуване /ако се ползват цени ранни записвания - се вземат предвид условията на плащане по тях /.
Туроператорът е сключил застраховка “Отговорност на Туроператора” със ЗД Евроинс АД, гр. София, Застрахователна полица № № 03700100001714. Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на Застраховка ”Отмяна на пътуване” по чл.80, ал.1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите при анулиране на пътуването, при съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия или негови близки. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на подписване на договора за организирано пътуване в агенцията, където се извършва записването. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa
Лица до 5 год. и от 64 до 74 год. имат доплащане за мед. застраховка в размер на 4.00 лв. за целия престой
Лица от 75 до 80 год. имат доплащане за мед. застраховка в размер на 8.00 лева за целия престой
Застрахователната компания не застрахова лица над 85 год. Туристите от 80 до 84 год. Могат да бъдат застраховани за 2000 € срещу сумата от 2.00 лева на ден.
Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини!
ЗАБЕЛЕЖКА: Туроператорът си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии, в зависимост от предлагането на гръцките колеги. Организаторът си запазва правото за промяна в цената на екскурзията до 20 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.
Информация относно самото пътуване: Началната и крайната спирка са фиксирани предварително в програмата и договора и допълнителни спирки на територията на гр. София не се правят. Настаняването в автобуса става по реда на записване. Спирките по време на самото пътуване са предварително регламентирани / при необходимост разбира се се спира, но слизат само нуждаещите се /.

Хотел Токалис 3* - официална категория, но според нас отговаря поне на 3*+, се намира в центъра на селището Неа Анхеало, на брега на морето. Изключително чист и приветлив хотел, който предлага на своите гости уют, хубава храна и приятна атмосфера. На разположение на гостите са: басейн на покрива с неповторима гледка; чадъри и шезлонги на плажа безплатно, сауна, хамам, безплатен WI-FI.

029523109
0889916601
0887706170

  Снимки от нашата галерия


Бързо търсене:
топ оферта 389 лв.  Валенти 7
топ оферта 229 €  Трип Адвайз
топ оферта 629 €  Джон Лий Травел

© 2005-2019 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 34.238.189.171 - us - us   _            
execution time : 0.21